Ένας Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει τη Τζένιφερ Λόπεζ για τη «γυμνή» της εμφάνιση σε συναυλία

Ένας Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει τη Τζένιφερ Λόπεζ για τη «γυμνή» της εμφάνιση σε συναυλία

Η ένδυση της διάσημης τραγουδίαστριας σε σόου στο Ελ Αλαμέιν, δεν άρεσε στον δικηγόρο Σαμίρ Σαμπρί, που είναι γνωστός στη χώρα του για τις αγωγές κατά διασημοτήτων

lopez
Ο Σαμίρ Σαμπρί, ένας δικηγόρος από την Αίγυπτο, που έχει τη φήμη να καταθέτει μηνύσεις εναντίον διασημοτήτων, ζητάει τώρα από τις αρχές της χώρας να απαγορέυσουν την είσοδο στη Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς αισθάνεται προσβεβλημένος από την πρόσφατη εμφάνιση της τραγουδίαστριας σε συναυλία στο Ελ Αλαμέιν, σύφωνα με τον Τύπο της Αιγύπτου.

Συγκεκριμένα, ο Σαμπρί δήλωσε ότι θα καταγγείλει τους διοργανωτές των συναυλιών της Λόπεζ, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια ήταν «γυμνή» πάνω στη σκηνή και η διαφανής ενδυμασία της παραβίαζε τους τοπικούς κανόνες.

Ο δικηγόρος υποστήριξε επίσης ότι δεν ήταν σωστό να πραγματοποιηθεί η συναυλία κατά τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα Dhu al-Hijjah του ισλαμικού ημερολογίου, στη διάρκεια των οποίων οι Μουσουλμάνοι προσκυνητές από όλο τον κόσμο συρρέουν στην ιερή πόλη της Μέκκας.

Jennifer Lopez :Its My Party:New Alamein City North Cost Live


«Είναι απαράδεκτο τη στιγμή που μερικοί άνθρωποι να εκτελούν θρησκευτικές τελετουργίες στο όρος Αραφάτ, άλλοι να παρακολουθούν μια σταρ να τραγουδά με αμφιλεγόμενη ενδυμασία», δήλωσε.

Κλείσιμο
Τα δημοσιεύματα προσθέτουν ότι ο Σαμπρί κατέγραψε επίσης «την εμφάνιση των γυναικών υπουργών της Αιγύπτου που ήταν όλες ντυμένες με λευκά» και επέκρινε την επιλογή τους αυτή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα κοντά στο Ινστιτούτο Καρκίνου στο κέντρο του Καΐρου, στις 4 Αυγούστου, που κόστισε τη ζωή σε 20 ανθρώπους και άφησε 47 τραυματίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης