Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και στέλνει το μήνυμά της

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και στέλνει το μήνυμά της

Η ανάρτηση της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου στο Instagram

Danai_Mparka
Η Δανάη Μπάρκα αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» και παράλληλα απολαμβάνει τα μπάνια της δημοσιεύοντας φωτγοραφίες στο προφίλ της στο Instagrm.

H κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στα social media προτρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους να αγαπούν τους εαυτούς τους. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας: ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!! Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας. Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι . Εσείς να είστε δυνατοί, χαρούμενοι και απελευθερωμένοι. Αυτό είναι ζωή. Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα. Ζήστε, αγαπήστε, χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας».

View this post on Instagram

Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας: ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!! —— Όποιος κι αν είσαι,ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας. —— Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι . Εσείς να ειστε δυνατοί,χαρούμενοι και απελευθερωμένοι. Αυτό είναι ζωή. Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα. Ζήστε,αγαπήστε,χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας. —— Καλημέρα 🌺🌻

A post shared by Danai Barka 🌻 (@danai_barka) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης