Μετά από 2 χρόνια σιωπής ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται στον ΣΚΑΪ σαν... ναυαγός

Μετά από 2 χρόνια σιωπής ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται στον ΣΚΑΪ σαν... ναυαγός

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και το ευφάνταστο τρέιλερ για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη

liagkas
Με ένα χιουμοριστικό και ευφάνταστο βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, εμπνευσμένος από την ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς, σαν άλλος «Ναυαγός» επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας και σχολιάζει μερικά, από όσα έχουν συμβεί στον καλλιτεχνικό χώρο, πολιτικό και ποδοσφαιρικό χώρο το διάστημα που βρισκόταν εκτός τηλεόρασης.

Το παρασκήνιο
Εδώ και αρκετό καιρό είχε ακουστεί πως ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος θα έληγε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤΕΝΝΑ και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα πως κάνει μεταγραφή στο ΣΚΑΪ. Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram του ανέβασε ένα αστείο βίντεο στο οποίο κάνει το ναυαγό και σχολιάζει διάφορα γεγονότα που έγιναν τα τελευταία χρόνια και μετά λέει αγανακτισμένος «ε, λοιπόν εγώ φεύγω... την κάνω».

View this post on Instagram

@skaitv.gr

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on


Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
Σε επίσημη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, αναφέρεται πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ενώ γίνεται γνωστό πως θα αναλάβει δύο τηλεοπτικά προγράμματα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι».

LIAGAS_5
LIAGAS_51
LIAGAS_56
LIAGAS_57


Μετά από δύο χρόνια θα δούμε το Γιώργο Λιάγκα σε κάποια εκπομπή που δεν θα είναι στην απογευματινή ή τη βραδινή ζώνη, αν και παραμένει άγνωστο ποιο θα είναι το περιεχόμενο της μεσημεριναής εκπομπής που θα αναλάβει.

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα | Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης