Ο Χάρι και η Μέγκαν έβγαλαν λίστα με «κανόνες συμπεριφοράς» για τους γείτονές τους!

Ο Χάρι και η Μέγκαν έβγαλαν λίστα με «κανόνες συμπεριφοράς» για τους γείτονές τους!

Να μην ζητούν να δουν τον μικρό Άρτσι, να μην χαϊδεύουν τα σκυλιά, να μην πλησιάζουν το σπίτι, μερικοί από τους κανόνες για τους εργαζόμενους στην βασιλική οικογένεια, των οποίων τα σπίτια είναι κοντά στο Φρόγκμορ Κότατζ που μένει ο Χάρι με την Μέγκαν και τον γιο τους

meghan-harry-baby
Μια πρωτοφανή λίστα με «κανόνες συμπεριφοράς» για τους γείτονές τους στο Φρόγκμορ Κότατζ, έβγαλαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ!

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ζητούν από τους γείτονές τους να μην πλησιάζουν την κατοικία του ζεύγους, να μην ζητούν να δουν τον νεογέννητο γιο τους και να μην χαϊδεύουν τα σκυλιά τους!

Οι γείτονες του Χάρι και της Μέγκαν στους οποίους απευθύνεται η «λίστα συμπεριφοράς» στην πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι που εργάζονται για τη βασιλική οικογένεια και τους έχουν παραχωρηθεί κατοικίες στην περιοχή. Τους παραδόθηκε από ένα υψηλόβαθμο μέλος του προσωπικού του Φρόγκμορ Κότατζ το βράδυ της Παρασκευής.

Εκεί αναφέρεται επίσης πως δεν θα πρέπει να προσφέρονται να κάνουν μπέιμπι σίτινγκ στον μικρό Άρτσι αλλά και να προσέχουν να κρατούν τα σκυλιά τους μακριά από το σπίτι.

Κλείσιμο
Πηγές από το Παλάτι ανέφεραν πως οι απαιτήσεις αυτές δεν αφορούν στους ντόπιους που ζουν στην περιοχή: «Ένα υψηλόβαθμο μέλος του προσωπικού του κτήματος απηύθυνε κάποιες συστάσεις σε μια συνάντηση της κοινότητας. Ούτε το ζευγάρι, ούτε το προσωπικό του σπιτιού έχουν τέτοιες απαιτήσεις», είπε μια πηγή στην Daily Mail.

Ειδικά όσον αφορά στη συμπεριφορά προς τα δύο σκυλιά του Χάρι και της Μέγκαν, η σχολιάστρια της βασιλικής οικογένειας Ίνγκριτ Σέουαρντ, δήλωσε στην Sun: «Μου φαίνεται ότι οι υπερβολικές εκκλήσεις του Χάρι και της Μέγκαν για ιδιωτικότητα έκαναν τους υπαλλήλους τους να το πάνε ένα βήμα παρακάτω και να το παρατραβήξουν. Είναι παράξενο γιατί είναι απλώς ευγενικό να συναντάς τους γείτονές σου και να τους μιλάς ευγενικά, είναι συνηθισμένο για τους Βρετανούς να πουν μια "καλημέρα" στον γείτονα και να χαϊδέψουν τον σκύλο του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης