Αντώνης Ρέμος & UB 40: Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη

Αντώνης Ρέμος & UB 40: Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα κατάμεστο «Θέατρο Γης» ο δημοφιλής ερμηνευτής και το Βρετανικό συγκρότημα τα έδωσαν όλα για κάτι παραπάνω από δυόμισι ώρες

remos1
Τι κι αν μια ημέρα πριν είχαν γίνει βουλευτικές εκλογές και πολλοί φοβόντουσαν την προσέλευση στο χθεσινό live του Αντώνη Ρέμου με τους UB 40;

Τελικά ούτε η επομένη της κάλπης δεν στάθηκε εμπόδιο στην πρώτη συναυλία του Αντόνιο στην αγαπημένη του πόλη μετά την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Πάνω από τέσσερις χιλιάδες τριακόσια άτομα κατέκλυσαν χθες το βράδυ το «Θέατρο Γης» στη Θεσσαλονίκη στην πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες του πιο δημοφιλή Έλληνα ερμηνευτή με τους Βρετανούς UB 40.

Παρά τη ζέστη και την υγρασία, το live εξελίχθηκε σε ένα πάρτι που τα είχε όλα, ακόμη και ντουέτο του Αντόνιο με τους άρχοντες της reggae από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι τελευταίοι ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, και μετά ανέλαβε ο Ρέμος να τους...«τελειώσει» τραγουδώντας για ζευγάρια που δεν τελειώσανε ή ρωτώντας «Που να' σαι τώρα».

Η συναυλία διήρκησε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες και το κοινό τα έδωσε όλα μέχρι την τελευταία νότα, αποθεώνοντας τον Αντώνη και τους UB 40.

Το επόμενο ραντεβού με τους fun είναι αύριο το βράδυ στο Θέατρο Πέτρας όπου αναμένεται να δώσουν το παρόν πάνω από τέσσερις χιλιάδες θεατές.

Ρεμος  UB40 PART1


Κλείσιμο
Ρεμος  UB40 PART2


Ρεμος UB40 PART3



Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία

remos9
remos10
remos11


remos
remos1
remos2
remos6
remos7
remos8
remos12
remos13

remos3
remos4
remos5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης