Κατερίνα Δαλάκα: Δεν ερωτεύτηκα τον Ατακάν, ισχύει ότι πήρα καλή αμοιβή από το Survivor

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν ερωτεύτηκα τον Ατακάν, ισχύει ότι πήρα καλή αμοιβή από το Survivor

«Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

katerina_dalaka-tropaio
Λίγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Ελλάδα και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ατακάν αλλά και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα και σημειώνει για τα χρήματα που πήρε:

«Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και, όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Όσο για το αν ερωτεύτηκε τον Ατακάν είπε: «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που, αν έχω κάτι, το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

Κλείσιμο
Κατερίνα Δαλάκα: Ισχύει ότι πήρα πολύ καλή αμοιβή στο Survivor
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης