Φασούλας στον ΘΕΜΑ 104,6 για ενθρόνιση του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής: Η Ορθοδοξία ενώνει

Φασούλας στον ΘΕΜΑ 104,6 για ενθρόνιση του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής: Η Ορθοδοξία ενώνει

«Θεωρώ ότι η ανάληψη ενός νέου Αρχιεπισκόπου είναι ένα τεράστιο γεγονός, γιατί η Ορθοδοξία ενώνει τους Έλληνες» δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας

fasoulas-elpid-2
Παρών στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου ήταν μεταξύ άλλων και ο Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος εδώ και δεκαετίες διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την ομογένεια και με τους Έλληνες ιερείς εκεί.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 τόνισε πως η Ορθοδοξία είναι εκείνη που ενώνει τους Έλληνες στα μήκη και πλάτη όλου του κόσμου, ενώ επισήμανε πόσο σημαντική είναι η ενθρόνιση του Ελπιδοφόρου.

«Θεωρώ ότι η ανάληψη ενός νέου Αρχιεπισκόπου είναι ένα τεράστιο γεγονός, γιατί η Ορθοδοξία ενώνει τους Έλληνες. Ο προκαθήμενος παίζει σημαντικό ρόλο, ιδίως όταν είναι ένας άνθρωπος με τόσα προσόντα», τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Φασούλας, περιγράφοντας την εμπειρία που έζησε, καθώς βρέθηκε στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο Μανχάταν.

Παράλληλα ο Παναγιώτης Φασούλας αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης