LIVE

Κορωνοϊός

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Με κάθε λαμπρότητα ολοκληρώθηκε η τελετή ενθρόνισης

arx-am_main01

Πολιτικές και θρησκευτικές προσωπικότητες παρούσες στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου και στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε  - Σήμερα η πρώτη του Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας

Πάνω από 1.500 άτομα, ανάμεσά τους πολιτικές και θρησκευτικές προσωπικότητες παρευρέθηκαν στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο των τελετών για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

Στις τελετές παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, η Μαρέβα Μητσοτάκη, εκ μέρους της ΝΔ, η οποία κατά την ενθρόνιση καθόταν δίπλα στη μητέρα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, ο ΓΓ Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον ελληνισμό και την ομογένεια στις ΗΠΑ. Είμαστε όλοι δίπλα στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο. Οι θερμές ευχές μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Πάντα Άξιος! _ The enthronement of Archbishop Elpidophoros of America, the seventh Archbishop of the Greek Orthodox Archdiocese of America. I am sure he will live up to the expectations of the Greek community in the USA. Congratulations!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις


Εκεί βρέθηκαν επίσης ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, αλλά και οι Κώστας Αγοραστός και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρούσα στις τελετές ήταν η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο πρέσβης της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, ο εκπρόσωπος της Κύπρου, πρέσβης Ανδρέας Μαυγοριάννης, η αντικυβερνήτης της Καλιφόρνια, Ελένη Τσακοπούλου- Κουναλάκη, οι επικεφαλής των οργανισμών της Αρχιεπισκοπής Αμερικής καθώς κι ο πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ, Γιώργος Λουκάς.

Σήμερα, ο κ. Ελπιδοφόρος θα προεξάρχει της πρώτης του θείας λειτουργίας ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Καθεδρικό της Αγίας Τριάδας.



Ο κ. Κατρούγκαλος διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και η ελληνική Πολιτεία «θα συνεχίσει αταλάντευτα να παρέχει κάθε δυνατή αρωγή και στήριξη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής». Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, λέγοντας ότι θα σηματοδοτήσει «μια νέα εποχή ενότητας, συνοδικότητας, ποιότητας, διακονίας και κυρίως κοινωνικής και εθνικής προσφοράς προς την Ομογένεια και ολόκληρο τον Ελληνισμό».

«Στο πρόσωπό σας, Σεβασμιώτατε, προσβλέπει και ελπίζει η ελληνική Πολιτεία, και είμαστε βέβαιοι ότι ο πρωταγωνιστικός και ο συντονιστικός ρόλος σας θα οδηγήσουν σε συσπείρωση και ομόνοια τις τάξεις του Ελληνισμού, θα ενισχύσουν τη συμπαράσταση της Ομογένειας προς τη μητέρα πατρίδα αλλά και την Κύπρο, στην σημερινή δύσκολη συγκυρία που απαιτεί εγρήγορση, ψυχραιμία, κοινή δράση και πάνω απ΄ όλα ενότητα όλου του Ελληνισμού».

Τις ευχές του Νίκου Αναστασιάδη μετέφερε ο πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, αφού εξέφρασε πρώτα τις ευχαριστίες του στον Αρχιεπίσκοπο πρώην Αμερικής Δημήτριο για την «εξαιρετική του διακονία» την τελευταία 20ετία.

«Δεν έχω αμφιβολίες, Σεβασμιώτατε, ότι με την πεφωτισμένη ηγεσία σας θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μαζί για τα μεγάλα θέματα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και για τις παγκόσμιες αξίες, σε συνέργεια με την κυβέρνηση και το λαό της μεγάλης αυτής χώρας που μας φιλοξενεί», επισήμανε. Επίσης, δήλωσε συγκινημένος από το όραμα του νέου Αρχιεπισκόπου.

elpid_gevma



Ελπιδοφόρος: Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς όλους για τη λαμπρή αυτή μέρα για την Αρχιεπισκοπή Αμερικής. «Νιώθω σαν να γιορτάζουμε την Ανάσταση. Όμως μόλις τώρα ξεκινώ τη διακονία μου εδώ. Και αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να έχουμε την Ανάσταση πριν την Σταύρωση», ανέφερε.

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι «ως Αρχιεπισκοπή και ως Εκκλησία του Κυρίου έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Να ετοιμαστούμε για να σηκώσουμε το Σταυρό». «Μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε τη μεταμόρφωση της Αρχιεπισκοπής στην Εκκλησία που θα εκπληρώσει κάθε ελπίδα και κάθε στόχο», πρόσθεσε.
arx-am01

«Ευχαριστώ» στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο εξέφρασε εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος «για το έργο το οποίο τέλεσε με τόση πίστη αυτά τα 20 χρόνια». Παράλληλα, τόνισε ότι «ένας Ελπιδοφόρος δεν μπορεί παρά να γράψει τη δική του ιστορία στην Αμερική, μια ιστορία που θα είναι μεγάλη και θα την ευλογήσει ο Θεός γιατί η ζωή του είναι πίστη και αγάπη στον Κύριο Ιησού Χριστό».

Επίσης, ο Μητροπολίτης Αυγουστίνος χαρακτήρισε «δώρο Θεού» τον Οικουμενικό Πατριάρχη, λέγοντας πως «ο μεγάλος αυτός Πατριάρχης δεν φοβάται παρά μόνο το Θεό, ούτε τους Ρώσους, ούτε τους Τούρκους, ούτε τους Ουκρανούς. Φοβάται μόνο το Θεό και έχει αγάπη για τον άνθρωπο».

Άτομο με «βαθιά πίστη, αφοσιωμένο πλήρως στην Εκκλησία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, με δυνατή κρίση» χαρακτήρισε τον διάδοχό του ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Δημήτριος.

arx-am02
elpid_mareva_agorastos
elpid_ent
arx-am00
elpid_katrougkalos_eythumiou
elpid_patoulis
elp898966
Η κ. Ελένη Τσακόπουλος-Κουναλάκη, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της Πολιτεία της Καλιφόρνιας. Πίσω της ο κ.Χάρης Κονιδάρης και ο κ.Χρόνης Τσιανάκας, στενοί φίλοι του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.
elpid_tzitzikostas
arx-am03
elpid_panagopoulou
arx-am04


Χάρης Κονιδάρης: Ελπιδοφόρος, ο Ιάκωβος του 21ου αιώνα.

Για ολόκληρη την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, αλλά και για όλους όσοι είχαμε την αγαθή τύχη και την ευλογία να σπουδάσουμε και να εργαστούμε στις Η.Π.Α. και να αποτελέσουμε έτσι,έστω και για λίγο, μέλη του ισχυρότερου και δυναμικότερου τμήματος της Διασποράς, η εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής π.Ελπιδοφόρου Λαμπρυνιάδη ήταν η πλέον χαρμόσυνη είδηση της τελευταίας εικοσιπενταετίας.

Γιατί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος,ο Πατριάρχης του Γένους μας, με την σοφία και την διορατικότητα που τον διακρίνουν, και η περί Αυτόν Αγία και Ιερά Σύνοδος επέλεξαν στο πρόσωπο του Ελπιδοφόρου τον Ιάκωβο του 21ου αιώνα.

Δηλαδή,τον αληθινό ηγέτη, που τόσο είχε ανάγκη η Ομογένειά μας στην Αμερική, καθώς η εκλογή του Ελπιδοφόρου σηματοδοτεί αναμφίβολα την αλλαγή σελίδας στην μεγαλύτερη επαρχία-καύχημα του Οικουμενικού Θρόνου στην αγκαλιά της οποίας αναπνέει,ζει,αναπτύσσεται και οργανώνεται ο εκεί Απόδημος Ελληνισμός.

Μία αλλαγή που προοιωνίζεται τόσο λαμπρή και τόσο ελπιδοφόρα όσο και το ονοματεπώνυμο του νέου Αρχιεπισκόπου.

Ο Ελπιδοφόρος είναι ένας Ιεράρχης σύγχρονος και ταυτόχρονα παλαιάς κοπής.

Ένας γνήσιος Ρωμιός και ταυτόχρονα ένας πολίτης του κόσμου, με την αύρα και την γνώση και την εμπειρία που κληροδοτούν στους τολμηρούς τα ταξίδια των ανοιχτών οριζόντων.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος, ο οποίος επειδή πατά γερά στο χθες και κοιτά επίμονα και μακριά στο μέλλον, μπορεί να δημιουργήσει το παρόν.

Ευφυής,συναισθηματικά νοήμων, ευρυμαθής και πολύγλωσσος, με βαριές ακαδημαϊκές περγαμηνές, ανταποκρίνεται πλήρως στα αξιακά πρότυπα μίας δυναμικής κοινωνίας και μίας μεγάλης χώρας που θεμελιώνεται στη δικαιοσύνη και στην αξιοκρατία, που παρέχει ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες σε όλους αδιακρίτως,χωρίς ταξικά κριτήρια, που αξιοποιεί στο έπακρο τις ικανότητες και τα τάλαντα όλων ανεξαιρέτως, γνωρίζοντας,όσο ελάχιστες, να επιβραβεύει την αριστεία, και αποθεώνοντας την ελευθερία του ανθρώπου.

Ταπεινός,σεμνός,διακριτικός και νηφάλιος, πρόσωπο που αγαπά αληθινά και βαθιά, με καλοσύνη πηγαία και αρχοντιά φαναριώτικη, συνδυάζει τις αρετές του Ορθόδοξου Ποιμενάρχη με την οξυδέρκεια,την ευθυκρισία, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που απαιτεί η διοίκηση μίας Εκκλησίας, η οποία καλείται, πέραν του έργου της διαποίμανσης των Ελληνοαμερικανών αδελφών και συμπατριωτών μας, να επιτελέσει το ύψιστο εθνικό καθήκον Της.

Δηλαδή,να διατηρήσει τον ομφάλιο λώρο με το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της Κοινότητας με την Μητέρα Εκκλησία,με το Ιερό Κέντρο, να εξασφαλίσει την εθνική,πολιτισμική και γλωσσική συνέχεια, αλλά και να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην επαύξηση της επιρροής της Ομογένειας και,συνακόλουθα,στον πολλαπλασιασμό της δυνάμεως της Μητέρας Πατρίδας, του Εθνικού Κέντρου, στο ισχυρότερο κέντρο αποφάσεων του κόσμου.

Και,προσωπικά,πιστεύω ότι πριν ακόμη ο Ελπιδοφόρος πατήσει το πόδι του στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έχει ήδη ενώσει τους ομογενείς μας, έχει ήδη αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη τους στην Εκκλησία μας, έχει ήδη επουλώσει βαθιές πληγές.

Είναι ο χαρακτήρας του και το ήθος και η ψυχή του ανδρός.

Και, ειλικρινά, δεν θα αργήσει πλέον καθόλου η ημέρα που ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» θα στέκει εκεί,στον τόπο του μαρτυρίου των θυμάτων της τυφλής και νοσηρής βίας και της τρομοκρατίας, ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης και του Οικουμενικού Ελληνισμού, αλλά και ως σύμβολο ιερό ολόκληρου του ελεύθερου κόσμου.

Και ούτε είναι μακριά η στιγμή που η Θεολογική Σχολή της Χάλκης θα υποδέχεται ξανά στις αίθουσές της τους φοιτητές της ως το φυτώριο της Οικουμενικής Ορθοδοξίας.

Γιατί ο Ελπιδοφόρος έχει ήδη κατασκευάσει το κλειδί για να ανοίξει τις θύρες της αυτός που το οραματίστηκε όσο κανείς άλλος και εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, εδώ και δεκαετίες, για την επίτευξη αυτού του ιερού σκοπού, ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος.

Χάρης Σ. Κονιδάρης
Δικηγόρος LL.M. Harvard Law School-Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου,Ενημερώσεως, Επικοινωνίας & Νέων Τεχνολογιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου
του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου Β’, Συντονιστής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Νομικός Σύμβουλος στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου

ekek99
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (36)

ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ "ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ" Ω ΠΑΝΥΜΝΗΤΕ ΜΗΤΕΡ Η ΤΕΚΟΥΣΑ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΑΓΙΟΤΑΤΟΝ ΛΟΓΟΝ. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!!!

Ο Σωσίας του Ελπιδοφόρου στη Κατερίνη

Ο σωσίας του είναι ο Αρχιμανδρίτης κος Ιωακείμ Οικονομίκος. Είναι 1 ώρα ασταμάτητη χρήση κινητού τηλεφώνου από το αντιδήμαρχο Κατερίνης Χρυσόστομο Κυραϊλίδη 15-10-2014 δίπλα στο κληρικό που έκανε αγιασμό στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης με θεατές 100αδες και με τη σύζυγο-φοιτήτρια του νυν δημάρχου Λιάνα Μακρίδου Κουκοδήμου να αποχωρεί αρνούμενη να εξευτελιστεί. Όταν τη κακοήθεια την έμαθε ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος Ιερώνυμος, τότε έδωσαν βαθμό προαγωγή στο Κυραϊλίδη, χωρίς να έχει κάνει & προσφέρει τίποτα και ποτέ, και με δημοσίευση στη εφημερίδα γιατί κάνει αποδελτίωση τύπου η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και θα τι διαβάσει ο μόνο λόγια και εντυπώσεις που έχει αυτή τη ουρά για υπογραφή (γιατί δεν έχει να καταθέσει κάτι πνευματικό προφανώς, και γιατί το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης του αρέσει πολύ όπως και ο μητροπολίτης Πιερίας, ένας ρασοφόρος που κατέθεσε ότι δεν ξέρει τίποτα και δεν συμβαίνει τίποτα με πάνω από 20 κακουργήματα που έστειλε η ΕΛ.ΑΣ στη εισαγγελία Κατερίνης, για το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης και στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης και με πάνω από 80 μάρτυρες και ηλικιωμένους μάρτυρες, και δεν άκουσε ποτέ τις καθημερινές βρισιές από του διευθυντή σχολείου απέναντι από τη μητροπολιτική κατοικία πριν-μετά τη προσευχή από το μικρόφωνο προς τους μαθητές/ένας νευρασθενικός που πάσχει χυδαίος):: ««Χάρης Σ. Κονιδάρης, Δικηγόρος LL.M. Harvard Law School-Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως, Επικοινωνίας & Νέων Τεχνολογιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου Β’, Συντονιστής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Νομικός Σύμβουλος στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου»». Μόνο η ύλη, γιατί πρέπει να ανακαινιστεί ο «ναός», κάτι που δεν έχει σχέση με το κλήρο και ποτέ δεν είχε, το 1/6 δελτίο τύπου έχει αυτή τη ταμπέλα και ύλη, και η ορκωμοσία και οι δηλώσεις του αναφέρονται σε ύλη. Άμα λογοκριθεί και αφαιρεθεί ένα μήνυμα τότε είναι ερώτηση τελικά το Πρώτο Θέμα άμα είναι Πρώτο, πως λειτουργεί, και άμα ασχολείται και αυτό με τη ύλη έσοδα.

Δήμαρχος και Μητροπολίτης Πιερίας

2014-2015 σχολική χρονιά δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, ο ναυαγοσώστης συμβασιούχος εκπαιδευτικός, και η συνεργός του συμβασιούχος εκπαιδευτικός μαζί σε "μουσικό" ξενοδοχείο της Παραλίας Κατερίνης που φιλοξενούσε μαθήματα του ΙΕΚ, παρά τις δημόσιες ενστάσεις με μάρτυρες μαθητές σε όλα τα προηγούμενα μαθήματα να σεβαστούν τη ισχύουσα νομοθεσία και νόμους της ανθρώπινης υπόστασης και ζωής, αυτοί οι δύο μαζί τη τελευταία φόρα με προσωπική ιδιαίτερη σύσταση να τηρηθούν τα δέοντα για τη ανθρώπινη ζωή, έκαναν με το εγκληματικό χαρακτήρα τους τα ακριβώς αντίθετα και παράνομα και προκάλεσαν απόκλιση της υγείας ανθρώπου ο οποίος απευθύνεται για κάθε νόμιμη χρήση επίσημα στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης και στο Υπουργείο Παιδείας και ποτέ δεν έλαβε απάντηση, όπου περιμένοντας να λάβει έμεινε από απουσίες. Κάτι που είναι παράνομο να απευθύνεται κάποιος επίσημα με μάρτυρες για εύλογους λόγους και να αρνούνται οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν και να κρύβονται. Την υπόθεση την κάλυψε αξιωματικός αστυνομικός προφασιζόμενος ότι ενεργούσε μόνος του ενώ γνώριζε η διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ τις πράξεις του και τον απέπεμψε μόλις τις γνώρισε και το Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ξαφνικά θυμηθήκανε τι είχε κάνει η ΕΛ.ΑΣ... Και εάν έχει αντίρρηση ας πει κάτι, γιατί ο κος Νικόλαος Τόσκας που γνωρίζει τα χάλια της ΕΛ.ΑΣ, πρώην αναπληρωτής υπουργός του υπουργείου προστασίας του πολίτη, τουλάχιστον έκανε αυτό που έπρεπε και έδειξε ότι διαθέτει αξιοπρέπεια και είναι άνθρωπος. Αυτά για το νέο εκλεγέντα δήμαρχο Κατερίνης 2019, που φυσικά δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πλέον στη Αθήνα γιατί έκανε ρεζίλι όλη τη Πιερία και επέστρεψε στη Κατερίνη για «προσωπικούς λόγους» για να έχει έσοδα, όπου θυμήθηκε ξαφνικά την Κατερίνη, πολύ ξαφνικά… και το νέο διορισμένο μέσω δημοσίων σχέσεων Μητροπολίτη Πιερίας 2014 που πάλι οι φίλοι του του έδωσαν προαγωγή, για να τον καλύψουνε, σε εκκλησιαστική σχολή και διοργάνωσε ο ίδιος του σαν "ειδικός" σεμινάριο στη Κατερίνη για το διαδίκτυο και ειδικά το ασύρματο διαδίκτυο, χωρίς να είναι στη εκδήλωση η σύζυγος αυτή τη φορά του νέου δημάρχου Κατερίνης 2019.

Πολιτική μηχανικός διορίστηκε διευθύντρια Γενικού Λυκείου στη Κατερίνη

Ο γνωστός σε όλους τους απόφοιτους ΕΠΑΛ και δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, απατεώνας λωποδύτης θρασύδειλος Α.Μ. συμβασιούχος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός ασταμάτητα προσλαμβανόμενος από το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, που έκλεβε φαγητά –που ήτανε μόνο για εκπαιδευτικούς ΙΕΚ σκοπούς και όχι ιδιωτικής χρήσης– και συσκευασίες από το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης και τις παρέδινε αυτοπροσώπως αυτός και ένας άλλος συμβασιούχος εκπαιδευτικός δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης στη γραμματεία ΙΕΚ Κατερίνης και στον εκεί συνεργό του Ι.Κ. Ο απατεώνας Α.Μ. επιχείρησε να τρομοκρατήσει και απειλήσει μαθητή ΙΕΚ Κατερίνης, έστρεψε το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε απάνω στο μαθητή, άνοιξε το παράθυρο, κόρναρε, έβρισε και διέφυγε τρέχοντας (άλλο αυτοκίνητο έχει τώρα το άλλαξε μετά τη προσφυγή της ΕΛ.ΑΣ στη Εισαγγελία Κατερίνης). Στη διάρκεια 2014-2015 χρονιά διδασκαλίας στη κουζίνα του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κατερίνης φόραγε στο σακάκι μαγειρικής του το σήμα της λέσχης αρχιμαγείρων «Ολύμπιος Ζευς» που το φοράνε μόνο μέλη, ενώ ο ίδιος δεν είναι μέλος, δεν τον ξέρει κανείς στη λέσχη αυτή. Το έκλεψε ή και το κατασκεύασε και το έβαλε. Στα αδικήματα του είναι και η παράνομη διεξαγωγή γραπτών και προφορικών εξετάσεων με όλα τα θέματα ίδια σε στρόγγυλα τραπέζια όλοι οι μαθητές γύρω γύρω ο ένας απέναντι από τον άλλον στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης. Ενώ υπήρχε πληθώρα αιθουσών διαθέσιμων στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης που συστεγάζει το ΙΕΚ Κατερίνης και είχε και μαθήτρια τη Λιάνα Μακρίδου Κουκοδήμου στο τμήμα διακόσμησης. Οι παράνομες εξετάσεις στο γηροκομείο Κατερίνης για τι 2014-2015 χρονιά είναι 14 (δεκατέσσερις) με τα ίδια θέματα και με ανοιχτό το ασύρματο διαδίκτυο-όπως πάντα, συνδέθηκαν εκείνες τις ημέρες και ώρες οι μαθητές με τα smartphones. Και άλλες παράνομες στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης με άλλους εκπαιδευτικούς όπως η υπάλληλος-βαμμένο-μαύρο-μαλλί του κυρίου-καθαρός-ουρανός που απεικονίζετε στις φώτος στο άρθρο από το Πρώτο Θέμα εδώ. Ο σωματοφύλακας του καθαρός-ουρανός εκπαιδευτής καράτε, "τα δύο αδέλφια", βάφει μαύρο και αυτός το μαλλί του ειδικά σε ομιλίες. Τι πρώην διευθύντρια του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης Μ.Κ. για όλα τα αδικήματα αυτά και άλλα που κατέχει η Εισαγγελία Κατερίνης την διόρισε το Υπουργείο Παιδείας-Εκκίνηση, διευθύντρια γενικού λυκείου από πολιτική μηχανικός που είναι μόνο αυτό. Αυτό λέγετε απάτη.

Βαρθολομαιος

Παψτε ολοι σας. Σςςςςςςςςςςςς

Όπως στις παλιές καλές εποχές

Θα γίνει και η ενθρόνιση του Κούλη

tasos rallis

οπως η παραδοση διδασκει σε λιγα χρονια θα φυγεις και συ με κλωτσιες οπως οι προηφουμενοι γιαυτο κιεπειδη εχεις ημερομηνια ληξης κανοκισε να κανεις κομποδεμα κοινως να κονομησεις οσο πθο γρηγορα και οσα πιο πολλα μπορεις εκει ειναι αμερικη ολα τρεχουν γρηγορα και ο χρονος ειναι χρημα καλοφαγωτα

John

Βδελυροι υποκριτές! Σε τι διαφέρετε από τους βιβλικούς φαρισαίους που επανειλημμένα καταδίκαζε ο Ιησούς; Χειρότεροι ειστε! Τι σχέση έχουν όλες αυτές οι στομφωδεις και κιτς πομπές με τη διδασκαλία του Χριστού; Είστε οι μεγαλύτεροι αιρετικοί! Για αυτό και απωθειτε κάθε μέρα τον κόσμο από τη θρησκεία. Αν ζούσε ο Ιησούς θα σας έφτυνε που τολματε και χρησιμοποιειτε το όνομα και τη διδασκαλία του για να κάθεται ο τροφαντος πισινός σας σε θρόνους απολαμβάνοντας πολυτέλειες .

Μητροπολίτης Εξαρχείων

Ότι κάνουν, το κάνουν για τα προσωπικά τους συμφέροντα και μόνο.

Ηγούμενος Σεπολίων

Έλα ρε συνάδελφε τι χαμπάρια, πως πάει το μεροκάματο?

θεσπρωτος

Ελπιδοφορος , θα μοιραζει τις ελπιδες με το φτυαρι ... για τις ευχες , θα προσλαβει αλλον , δεν μπορει ολα μονος του .

Άκης

Από το να μοιράζει μπούρδες και χολή όπως εσύ καλύτερος είναι. Κρατάς τουλάχιστον κάνα χαρτί υγείας όταν αρχίζεις έτσι να σκουπιζεσαι;

@

Μεσαίωνας-σκοταδισμός. Ο Χριστός δεν δίδαξε αυτά!

Ωμέγα

Απεχθάνομαι το παπαδαριό όσο και το Συριζαριό.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης