Τέιλορ Σουίφτ: Νέο τραγούδι που εμφανίζεται η ... εχθρός της Κέιτι Πέρι

Τέιλορ Σουίφτ: Νέο τραγούδι που εμφανίζεται η ... εχθρός της Κέιτι Πέρι

Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ με τίτλο «You Need to Calm Down» - Απευθύνει έκκληση για ίσα δικαιώματα για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

teylor_swift
Μουσικό βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή πολλών αστέρων κυκλοφόρησε σήμερα η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ.

Στο τραγούδι εμφανίζονται πολλοί αστέρες, ενώ η πάλαι ποτέ εχθρός της, Κέιτι Πέρι κάνει μια σύντομη εμφάνιση, σηματοδοτώντας το τέλος μιας διαμάχης που ξεκίνησε το 2013 με αφορμή τους τραγουδιστές που τις συνόδευαν στα φωνητικά κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους.

Η Τέιλορ Σουίφτ παρότρυνε τους φανς της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο απευθύνουν έκκληση για νομική προστασία στις ΗΠΑ για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Στο βίντεο κλιπ με τίτλο «You Need to Calm Down», η 29χρονη καλλιτέχνιδα εμφανίζεται σε έναν οικισμό με τροχόσπιτα, βαμμένο σε παστέλ χρώματα. Εκεί, χαλαρώνει σε μια πισίνα ενώ ταυτόχρονα απευθύνεται σε όσους επιτίθενται στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. «Η σκιά δεν έκανε κάποιον λιγότερο ομοφυλόφιλο» τραγουδάει.

Κλείσιμο
Στο βίντεο κλιπ εμφανίζονται προσωπικότητες που έχουν δηλώσει ότι είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ: Έλεν Ντετζένερις, Μπίλι Πόρτερ, Ρουπόλ, Άνταμ Λαμπέρτ, Χάνα Χαρτ, Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον, Ταν Φρανς.



Η Σουίφτ, που δεν σταματάει να χαμογελάει και είναι ντυμένη τηγανιτές πατάτες, αγκαλιάζει την Πέρι, 34 ετών, που φοράει μια στολή χάμπουργκερ, το κοστούμι που επέλεξε για τον χορό Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζονται δύο προτάσεις στην οθόνη, οι οποίες προτρέπουν τους θαυμαστές της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο θα καλούν την αμερικανική Γερουσία να περάσει νομοσχέδιο για την προστασία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από τις διακρίσεις.

Σε λίγες μόλις ώρες το αίτημα συγκέντρωσε περισσότερες από 222.000 υπογραφές.


Taylor Swift - You Need To Calm Down
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης