Πρίγκιπας Χάρι: Τον είχε προειδοποιήσει ο παππούς του να... μην παντρευτεί ηθοποιό;

Πρίγκιπας Χάρι: Τον είχε προειδοποιήσει ο παππούς του να... μην παντρευτεί ηθοποιό;

«Οι ηθοποιοί είναι για βγαίνεις μαζί τους, όχι για να τις παντρεύεσαι» φέρεται να είχε πει ο Φίλιππος στον εγγονό του, όταν είχε ήδη αρχίσει να σοβαρεύει η σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ 

megkan
Ο πρίγκιπας Φίλιππος (σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ) φέρεται να είχε συμβουλεύσει τον εγγονό του, πρίγκιπα Χάρι, να μην παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ, εξαιτίας του επαγγέλματός της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι ηθοποιοί είναι για να βγαίνεις μαζί τους, όχι για να τις παντρεύεσαι».

Το εν λόγω σχόλιο του πρίγκιπα Φιλίππου φέρεται να έγινε την εποχή που ήδη «σοβάρευε» η σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγή εκ των έσω που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στο The Sunday Times Magazine.

To εν λόγω άρθρο, αποσπάσματα του οποίου αναδημοσιεύονται σήμερα από πολλά βρετανικά site, διερευνά τις φήμες περί «ρήγματος» στη σχέση των ζευγαριών Χάρι-Μέγκαν και Κέιτ Γουίλιαμ. Συντάκτριά του είναι η δημοσιογράφος Sophia Money-Coutts, πρώην αρθρογράφος στο Tatler και κόρη του τραπεζίτη Crispin Money-Coutts, 9ου Βαρόνου του Λάτιμερ. Αν πράγματι διατυπώθηκε μια τέτοια προειδοποίηση από τον 98χρονο σήμερα Πρίγκιπα Φίλιππο, ο Χάρι σίγουρα δεν επηρεάστηκε, αφού τελικά έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και παντρεύτηκαν τον Μάιο της περασμένης χρονιάς.

Το ίδιο άρθρο επισημαίνει ότι και ο αδερφός του νεαρού κοκκινομάλλη πρίγκιπα, ο Ουίλιαμ, είχε εκφράσει κάποια επιφύλαξη βλέποντας την σχέση του Χάρι με την Μέγκαν να οδεύει προς τον γάμο. «Είσαι σίγουρος;» φέρεται να είχε ρωτήσει τον Χάρι λίγο καιρό πριν ο αδερφός του κάνει τελικά την πρόταση γάμου στη Μέγκαν, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του The Sunday Times Magazine.

Ο Χάρι και ο Φίλιππος έχουν πολύ καλή σχέση. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, μέσω του κοινού τους λογαριασμού στο Instagram, o Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ευχήθηκαν ευχήθηκαν στον 98χρονο χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.  Ο σύζυγος της Ελισάβετ ήταν επίσης ένα από τα πρώτα άτομα που γνώρισαν το τρισχαριτωμένο μωράκι του ζευγαριού, τον μικρούλη Άρτσι, λίγες ώρες μετά την γέννησή του πριν από μερικούς μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wishing His Royal Highness The Duke of Edinburgh, Sir, Grandpa a very Happy 98th Birthday! 🎂 Photo credit: Getty, Carbott

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης