Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε selfie στην οποία φαίνεται να έχει 4 δάχτυλα

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε selfie στην οποία φαίνεται να έχει 4 δάχτυλα

Κακή επεξεργασία εικόνας ή κάτι άλλο; 

Sissy_Xristidou
H Σίσσυ Χρηστίδου κατά καιρούς έχει «κατηγορηθεί» για τις επεξεργασμένες της φωτογραφίες στα social media και για τη χρήση του Photoshop ωστε οι φωτογραφίες να φαίνονται πιο... επαγγελματικές.

Αυτή τη φορά η Σίσσυ βρέθηκε στο στόχαστρο των followers της στο Instagram καθώς η τελευταία της εικόνα έχει μία σημαντική ατέλεια. Η παρουσιάστρια απεικονίζεται ξαπλωμένη σε μία αιώρα φορώντας ένα ολόσωμο εμπριμέ μαγιό, επιλέγοντας να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο το φετινό καλοκαίρι.



Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, η ίδια έγραψε το μήνυμά της στα αγγλικά αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είσαι ατελής... Μην ξεχνάς, είσαι πανέμορφη» στέλνοντας με τον τρόπο της το δικό της μήνυμα προς τις γυναίκες που δεν νιώθουν και τόσο άνετα με το σώμα τους.


Αρκετοί έμειναν στην κατά τα άλλα όμορφη εικόνα της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως λίγοι εντόπισαν ένα μικρό... πρόβλημα που υπάρχει στη φωτογραφία. Ένα δάχτυλο από το δεξί της χέρι φαίνεται να λείπει και φυσικά δεν θα μπορουσε να μην σχολιαστεί από τους followers της. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν φταίει η επεξεργασία της εικόνας αλλά το γεγονός ότι το δάχτυλό της έχει μπλεχτεί στο ύφασμα της αιώρας και δεν φαίνεται στο φωτογραφικό κλικ.


62392173_2350865858519724_439573061081298901_n-1

Κλείσιμο
Δείτε την ανάρτηση: 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You are imperfect. Permanently and inevitably flawed. Don’t forget, you are beautiful! 🌺 #AerieREAL #AerieGR #LoveYourSelf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης