Ο Νίκος Μουτσινάς έχασε το δόντι του

Ο Νίκος Μουτσινάς έχασε το δόντι του

Το απρόοπτο περιστατικό που έζησε εκτός Αθηνών περιέγραψε on camera ο παρουσιαστής

Nikos_Moutsinas
Την πιο απρόοπτη κατάσταση έζησε το περασμένο Σάββατο ο Νίκος Μουτσινάς και θέλησε να την μοιραστεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής του «Για την Παρέα». Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα ότι ενώ βρισκόταν εκτός Αθήνας και έτρωγε έχασε το δόντι του! Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε ταξιδέψει μέχρι την Πάτρα προκειμένου να απολαύσει το συγκρότημα Alcatrash που εμφανίζονταν μαζί με την Καίτη Γαρμπή σε νυχτερινό κέντρο. Λίγο πριν πάνε στο μαγαζί, πήγαν για φαγητό και εκεί συνέβη το περιστατικό το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς περιέγραψε με ξεκαρδιστικό τρόπο.

«Αποφασίσαμε να πάμε στην Πάτρα γιατί τα παιδιά μας τραγουδούσαν με την Καίτη Γαρμπή! Ξεκινάμε απόγευμα, όλα ωραία… Φτάνουμε λίγο νωρίτερα, λέμε τι θα κάνουμε; Θα φάμε. Καθόμαστε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί να φάμε. Λέω θα τη χαλάσεις τη διατροφή δεν πειράζει, Σάββατο είναι. Λέω ξεκίνα να φας τη σαλάτα. Ξεκινάω και όπως τρώω τη σαλάτα, αισθάνομαι πως κάτι έχει μέσα η σαλάτα που δεν το έχω παραγγείλει. Φαντάζεστε τι μπορεί να ήταν;

Ήταν δόντι! Ήταν… το δικό μου το δόντι που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Πια έγινα φίλτρο του snapchat… Λείπει αυτό το δόντι, χαμογελάω ατελείωτα σε όλους, βιντεάκια… Παίρνω τηλέφωνο τον οδοντίατρό μου τον Κωνσταντίνο τον Δέδε, του λέω τι να κάνω; Έχω τσίχλα μαζί μου, να το κολλήσω; Μου λέει δεν γίνεται… Παίρνουμε τηλέφωνο τα παιδιά ευτυχώς, πήραν μία οδοντίατρο να είναι καλά η γυναίκα 12 παρά το βράδυ ραντεβού να προσπαθούμε εκεί πώς θα κολλήσει το δόντι… Μου βάζει, μου το φτιάχνει… Εγώ πρόλαβα έφαγα μία πίτα. Μου λέει μπορεί να φας…. Δεν θα ξαναφάω τίποτα».

Ο Νίκος Μουτσινάς περιγράφει πως του έφυγε το δόντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης