Μέγκαν Μαρκλ: O Economist, το Twitter και η ενημέρωση της λάσπης

Μέγκαν Μαρκλ: O Economist, το Twitter και η ενημέρωση της λάσπης

«Αναζητώ την δημοσιογραφία που πραγματικά καλύπτει πράγματα που θα έχουν έναν αντίκτυπο», είπε η δούκισσα του Σάσεξ

Meghan_Markle
Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν κάτι αδιανόητο για την Μέγκαν Μαρκλ. Να προτιμά να διαβάζει Economist αντί να... χαζεύει στο Twitter. H δούκισσα του Σάσεξ και προσεχώς μαμά βρέθηκε σε μια εκδήλωση με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο King’s College του Λονδίνου και αποκάλυψε ότι δεν ασχολείται με το Twitter αποφεύγει να διαβάζει εφημερίδες γιατί λασπολογούν.

«Δεν διαβάζω τίποτα στο Twitter είναι πολύ πιο ασφαλές έτσι. Αυτή είναι η προσωπική μου προτίμηση. Νομίζω πως είτε είναι θετική ή αρνητική, δεν θέλω να μπερδευτώ με τις λάσπες αλλά προτιμώ να επικεντρωθώ στην πραγματική αιτία», απάντησε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε σχετικά με τις ειδήσεις που αποκαλούν τον φεμινισμό της «trendy» και συνέχισε: «Νομίζω πως η ιδέα του να κάνεις trendy την λέξη φεμινισμός, δεν έχει κανένα νόημα για μένα προσωπικά. Αυτό είναι κάτι που θα αποτελεί μέρος της συζήτησης για πάντα».

Όπως είναι γνωστό η Μέγκαν Μαρκλ πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας ήταν μεγάλη οπαδός των social media. Όταν ρωτήθηκε αν τώρα παρακολουθεί το Twitter ήταν σαν να της πάτησε κάποιος τον κάλο: «Όχι, συγνώμη, όχι. Για μένα αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Δεν ήθελα να μπουχτήσω με αρνητικότητα αλλά προτιμώ να εστιάσω περισσότερο στην αιτία και στην δράση. Για μένα είναι δύσκολο. Συγνώμη αλλά δεν παρακολουθώ το Twitter. Αλλά διαβάζω τον Economist...».

Και πρόσθεσε: «Αναζητώ την δημοσιογραφία που πραγματικά καλύπτει πράγματα που θα έχουν έναν αντίκτυπο, πράγματα για τα οποία μιλήσαμε και στα παρασκήνια. Μιλούσαμε για την Τανζανία και το άρθρο που έκαναν οι Economist. Τέτοιου είδους πράγματα, που μιλούν πραγματικά για το πώς ο ρόλος των γυναικών μεταβάλλεται πραγματικά και αλλάζει. Αυτό είναι το θέμα. Να εστιάζεις την ενέργειά σου εκεί και όχι σε πράγματα που μπορεί να σε παρασύρουν στην λάσπη».
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης