Η Ελένη Μενεγάκη εξηγεί πόσο δύσκολο είναι να γνωρίσεις το νέο σου σύντροφο στα παιδιά σου

Η Ελένη Μενεγάκη εξηγεί πόσο δύσκολο είναι να γνωρίσεις το νέο σου σύντροφο στα παιδιά σου

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα θέμα στην εκπομπή της ξεδίπλωσε τα προσωπικά της βιώματα  

MENEGAKI
Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στην Ελεονώρα Μελέτη για το διαζύγιο, τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για το πώς μπήκε στη ζωή της ο νέος της σύντροφος, μίλησε και για τα δικά της βιώματα.


Στην εκπομπή της, η Ελένη, είχε γνωστή ψυχολόγο η οποία ανέλυε το πώς μια γυναίκα πρέπει να διαχειριστεί ένα νέο άνθρωπο στη ζωή της όταν έχει παιδιά. Η Ελένη Μενεγάκη όμως κατέθεσε και τη δική της ιστορία. Η παρουσιάστρια έχει ζήσει και τις δυο πλευρές και εκείνη του παιδιού που ζει με ένα γονέα, πέθανε ο μπαμπάς της όταν ήταν μωρό, και της χωρισμένης γυναίκας με 3 παιδιά – σε διαφορετικές ηλικίες – που ξανά έφτιαξε τη ζωή της.

«Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του.

Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου”;» είπε η παρουσιάστρια.


Στη συνέχεια η Ελένη εξήγησε πως και το ίδιο το παιδί μεγαλώνει με πολλές ανασφάλειες και με το φόβο να μην πάθει κάτι ο γονιός του. «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο…», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια η οποία καλέστηκε να ισορροπήσει ανάμεσα από πολλές καταστάσεις (ένα διαζύγιο, τρία παιδιά, ένας νέος σύζυγος και ένα μωρό, καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο).

«Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι», κατέληξε.


Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης