Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τι είναι το Ντάνο;»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τι είναι το Ντάνο;»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Celebrity Travel  και μεταξύ άλλων διηγήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη πώς έμαθε ποιος είναι ο Ντάνος, κατά κόσμο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς δεν έβλεπε Survivor.

kok1

 Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στο πανέμορφο Ρίο Ντε Τζανέιρο βρέθηκε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Μιλώντας για τη σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα, ξεκαθάρισε στον Mr Travel πως η ίδια δεν θα πήγαινε με τίποτα σε ένα reality επιβίωσης, μάλιστα δεν έβλεπε το Survivor ούτε την πρώτη χρονιά προβολής του, που είχε κάνει ρεκόρ τηλεθέασης.

kok3



Όπως διηγήθηκε, το ποιος είναι ο Ντάνος το έμαθε σε μια θεατρική πρεμιέρα. «Λοιπόν τον Ντάνο θα σου πω πώς τον έμαθα. Είχα πάει σε μια πρεμιέρα και ξαφνικά όλες οι κάμερες άρχισαν να τρέχουν προς την ίδια κατεύθυνση. ‘’Ααα ο Ντάνος εδώ, τον Ντάνο, τον Ντάνο, τον Ντάνο’’, άρχισαν να φωνάζουν και τότε έκανα την καταπληκτική ερώτηση, δεν θυμάμαι σε ποιόν, λέω: ‘’τί είναι το Ντάνο;’’ Εντάξει, ok! Με λές και ξανθιά!».

kok2



Όπως είπε, βέβαια, στο Νίκο Κοκλώνη μετά παρακολούθησε την πορεία του Γιώργου Αγγελόπουλου και εκτιμά την προσπάθειά του στην υποκριτική. «Μια χαρά καριέρα νομίζω κάνει. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο που ένας παίκτης reality παίζει σε ένα σίριαλ, γατί έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις και παλιότερα. Δεν υπήρχαν τέτοια reality ίσως, αλλά θυμάμαι πολλά μοντέλα που έμπαιναν στο επάγγελμα του ηθοποιού. Τώρα από εκεί και πέρα, ε, αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα», είπε στο Celebrity Travel.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης