Κριστιάνο Ρονάλντο: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της συντρόφου του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της συντρόφου του

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, που έχει αποκτήσει μια κόρη με τον διεθνή άσο της Γιουβέντους, τον στήριξε στο σκάνδαλο για βιασμό Αμερικανίδας το 2009 

000_1CH56R
«Συγχαρητήρια στην πιο υπέροχη γυναίκα που ο θεός έβαλε στο δρόμο μου», έγραψε στο Instagram την Κυριακή ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να ευχηθεί για τα γενέθλια της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Το μοντέλο από την Ισπανία έγινε 25 ετών και ο διεθνής ποδοσφαιριστής μαζί με το τρυφερό του μήνυμα ανέβασε στα social media μια όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής συνάντησε για πρώτη φορά την καλλίγραμμη Ισπανίδα τον Ιούνιο του 2016, σε μπουτίκ του οίκου Gucci στο κέντρο της Μαδρίτης, όπου εκείνη εργαζόταν και εκείνος μπήκε για να αγοράσει ρούχα. Τον περασμένο Νοέμβριο πηγή κοντά στο ζευγάρι είχε αποκαλύψει στην πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha πως ο ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και εκείνη δεν δίστασε να πει το «ναι».

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Αλάνα Μαρτίνα, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2017 ενώ η Τζορτζίνα έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τα άλλα τρία παιδιά του συντρόφου της.

ronaldo



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας τον 8χρονο Κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Εύα, που γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2017. Η Τζορτζίνα Ροντίγκεζ βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή από την αρχή της σχέσης τους ακόμα και στα δύσκολα.

Η μελαχρινή καλλονή στήριξε τον σύντροφό της στο σκάνδαλο για βιασμό 34χρονης Αμερικανίδας το 2009, όταν η αστυνομία του Λος Άντζελες άνοιξε εκ νέου την υπόθεση ενώ στις 22 Ιανουαρίου τον συνόδευσε σε δικαστήριο της Μαδρίτης, όπου ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 18,8 εκατομμυρίων ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης