Μόδιστροι δεν ράβουν ρούχα σε διάσημη τραγουδίστρια για τα Grammy γιατί είναι «τεράστια»

Μόδιστροι δεν ράβουν ρούχα σε διάσημη τραγουδίστρια για τα Grammy γιατί είναι «τεράστια»

Η ανάρτηση της Μπίμπι Ρέξα στο Instagram και τα σχόλια της τραγουδίστριας

bebe_rexha
H Μπίμπι Ρέξα λέει αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να βρει ρούχο για τα βραβεία Grammy γιατί όπως είπε οι σχεδιαστές λένε πως είναι «τεράστια». Η Ρέξα είναι υποψήφια στην κατηγορία «Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης» και ισχυρίζεται ότι οι σχεδιαστές μόδας που πλησίασε για να της φτιάξουν ρούχο γαι τη συγκεκριμένη βραδιά της είπαν ότι το νούμερο 8 που φοράει (12 στη Βρετανία) είναι πολύ μεγάλο για τη ραπτική τους.

«Αν το νούμερο 6-8 είναι “τόσο μεγάλο” δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλω να φορέσω τα φοβερά σου φορέματα, γιατί είσαι τρελός», έγραψε η Ρέξα στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της.
Η 29χρονη συνέχισε λέγοντας: «Λέτε ότι οι γυναίκες που είναι μεγέθους 8 και άνω δεν είναι όμορφες και δεν μπορούν να φορέσουν τα φορέματα σας. Λυπάμαι, πρέπει να βάλω το στήθος μου στο ρούχο σας, αλλά μην πείτε ότι δεν σας αρέσει η μουσική μου. Φορέστε τα ρούχα σας σε κάποια που είναι στα μέτρα σας. Εμψυχώστε τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους και μην τις κάνετε να αισθάνονται άσχημα για το μέγεθός τους. Η ομορφιά υπάρχει ανεξαρτήτως νούμερου». Η Ρέξα έκλεισε την ανάρτησή της στα social media λέγοντας ότι ο «πισινός μου μεγέθους 8 θα πάει στα βραβεία» στις 10 Φεβρουαρίου.


View this post on Instagram

Hanging by the pool 🏊

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

View this post on Instagram

On a beach somewhere...

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on


Κλείσιμο
Η Μπίμπι Ρέξα είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός, αλβανικής καταγωγής. Είναι πιο γνωστή για τις επιτυχίες της, "Me, Myself & I", "I Got You" & "Hey Mama" που κατάφεραν να μπουν στο Billboard 100. Επίσης, έχει γράψει μεταξύ άλλων, το τραγούδι "The Monster" των Eminem & Ριάννα, το "One More Night" της Μπέλα Θορν και το "Team" της Ίγκι Αζάλια. Η Ρέξα δεν γνωστοποίησε τα ονόματα των σχεδιαστών που την απέρριψαν αλλά η περίπτωσή της δεν είναι μοναδική.

Πρόσφατα η ηθοποιός Megan Mullally αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να αγοράσει διαδικτυακά το φόρεμά της σε βραβεία που πήγε γιατί δεν έβρισκε φόρεμα στα μέτρα της παρόλο που ήταν η οικοδέσποινα των βραβείων. «Οι σχεδιαστές δεν μου στέλνουν ρούχα του, παρόλο που θα με δείξουν οι κάμερες καθώς είμαι η οικοδέσποινα των βραβείων», είχε γράψει στο Instagram της.


Δείτε βίντεο: Μόδιστροι δεν ράβουν ρούχα σε διάσημη τραγουδίστρια για τα Grammy γιατί είναι «τεράστια»
Μόδιστροι δεν ράβουν ρούχα σε διάσημη τραγουδίστρια για τα Grammy γιατί  είναι «τεράστια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης