Βικτόρια Μπέκαμ: Η πανάκριβη ενυδατική της κρέμα είναι φτιαγμένη από το αίμα της

Βικτόρια Μπέκαμ: Η πανάκριβη ενυδατική της κρέμα είναι φτιαγμένη από το αίμα της

Κοστίζει περί τα 1400 ευρώ και της χαρίζει ένα βελούδινο και λαμπερό δέρμα

victoria
H Βικτόρια Μπέκαμ αρέσκεται στο να μοιράζεται tips ομορφιάς αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά όμως το παράκανε. H πανάκριβη ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιεί κοστίζει περί τα 1400 ευρώ, κάνει το δέρμα της απαλό και φτιάχνεται από το αίμα της.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της αποκαλύπτοντας πως δεν χρησιμοποιεί μία οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα, αλλά μία πανάκριβη που δεν βρίσκεις εύκολα.

beckham-victoria1
H κρέμα με τις ευεργετικές και αντιγηραντικές ιδιότητες είναι εφεύρεση της Αμερικανίδας ιατρού Μπάρμπαρα Σταρμ και όπως ανέφερε η Μπέκαμ αυτή η κρέμα την βοηθά να διατηρηθεί νέα και λαμπερή.

«Η δρ. Σταρμ πήρε το αίμα μου και δημιούργησε αυτή την κρέμα από τα δικά μου κύτταρα, τα οποία είναι αντιφλεγμονώδη και εξαιρετικά αναζωογονητικά», ανέφερε η Μπέκαμ.

beckam1_baby


Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέκαμ προκαλεί με την ρουτίνα ομορφιάς της, καθώς όπως έχει αποκαλύψει βάζει ειδικούς να φροντίζουν και το πρόσωπο της κόρης της Χάρπερ αν και είναι μόλις 7 χρονών.

Πάντως η τρέλα στην οικογένεια είναι γεγονός και το χρήμα από ότι φαίνεται ρέει άφθονο καθώς χθες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σκέπασε με την Louis Vuitton κουβέρτα του, αξίας σχεδόν 5.000 δολαρίων τον αγαπημένο σκύλο του. Βέβαια πιο νορμάλ είναι αυτό που έκανε ο Μπέκαμ από αυτά που κάνει η σύζυγός του.

Κλείσιμο
View this post on Instagram

Afternoon nap with her daddy @davidbeckham #Olivebeckham x kisses x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης