Το Netflix επιβεβαιώνει την 3η και 4η σεζόν της πρώτης τούρκικης πρωτότυπης σειράς Χακάν: Ο Προστάτης

Το Netflix επιβεβαιώνει την 3η και 4η σεζόν της πρώτης τούρκικης πρωτότυπης σειράς Χακάν: Ο Προστάτης

Το Netflix ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τους επόμενους μήνες. Οι νέες σεζόν προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν το 2020

The_Protector
Με πρωταγωνιστή τον Τσαγατάι Ουλουσόι, η επική σειρά φαντασίας των 10 επεισοδίων είχε επιβεβαιώσει πρόσφατα την κυκλοφορία 2ης σεζόν. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης και οι Άιτσα Άισιν Τουράν, Χαζάρ Έργουτζλου, Οκάν Γιαλαμπίκ, Μεχμέτ Κουρτουλούς, Σαϊγκίν Σοϊσάλ και Μπουρτσίν Τερζίογλου. Αποτελεί μια παραγωγή της O3 Medya με τον Ονούρ Γκιουβέναταμ να έχει τον ρόλο του executive producer.
 
Έχοντας κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 14 Δεκεμβρίου σε περισσότερες από 190 χώρες και με τη δεύτερη σεζόν να είναι ήδη στα σκαριά, περιέχοντας επιπλέον ονόματα στο καστ, όπως του Μποράν Κουζούμ και του Ενγκίν Οζτούρκ, η δραματική σειρά φαντασίας Χακάν: Ο Προστάτης έχει ήδη αποκτήσει πολλούς φαν από την Τουρκία αλλά και από όλο τον κόσμο.
 
Η Kelly Luegenbiehl,  Αντιπρόεδρος Διεθνών Πρωτότυπων Παραγωγών του Netflix  προσέθεσε: «Φανς από όλο τον κόσμο έχουν ανταποκριθεί σε ένα σπάνιο είδος φανταστικής ιστορίας με σούπερ ήρωες, ενώ έχουν αγαπήσει τον  συνδυασμό της δράσης, του ρομαντισμού, του χιούμορ και της διασκέδασης που προβάλλει το καλύτερο περιεχόμενο της τουρκικής τηλεόρασης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η σειρά θα συνεχιστεί για 3η & 4η σεζόν. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες».
 
Το Netflix ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τους επόμενους μήνες. Οι νέες σεζόν προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν το 2020.

 
Σχετικά με τη σειρά “Χακάν, Ο Προστάτης”
Η σειρά αφηγείται την επική περιπέτεια του Χακάν, ενός νεαρού καταστηματάρχη του οποίου η ζωή έρχεται τα πάνω-κάτω όταν μαθαίνει ότι συνδέεται με μία μυστική, αρχαία τάξη, που έχει αναλάβει την προστασία της Κωνσταντινούπολης. Στην αρχή της ιστορίας, ο Χακάν δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την έννοια του ήρωα - ένας συνηθισμένος άνθρωπος στην πόλη των 15 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου η Ανατολή συναντάει τη Δύση και το παρελθόν το παρόν. Πρέπει να μάθει επειγόντως πως η πατρίδα του απειλείται από τους μυστηριώδεις, μυστικούς Αθάνατους, και είναι χρέος του να τους σταματήσει. Πρόκειται για μια αποστολή για την οποία όχι μόνο είναι απροετοίμαστος, αλλά και διστακτικός. Θα εκπληρώσει τελικά το πεπρωμένο του ως ο τελευταίος προστάτης;

Κλείσιμο
The Protector Releasing in December 2018 | Cagatay Ulusoy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης