Nίκος Μουτσινάς: Ποια εκπομπή του δεν θέλει να θυμάται και δεν θα ξαναέκανε

Nίκος Μουτσινάς: Ποια εκπομπή του δεν θέλει να θυμάται και δεν θα ξαναέκανε

Όσα μοιράστηκε με τον Νίκο Κοκλώνη στο τελευταίο επεισόδιο του Celebrity Travel.

moutsinas-celebrity_main01
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού βρέθηκαν Νίκος Μουτσινάς και Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο επεισόδιο του Celebrity Travel και αφού ανακάλυψαν τις πιο ξεχωριστές γωνιές του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, ο παρουσιαστής μίλησε για όλα στον Mr Travel.

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, για την απόφαση της μεταγραφής του στο Open TV και το λόγο που δεν φοβήθηκε τη δύσκολη μεσημεριανή ζώνη, στην οποία πολλές εκπομπές έχουν κοπεί στη μέση της σεζόν, ανάμεσα σε αυτές και το Ξαναδέστε Τους, που παρουσίαζε. «Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια εύκολη ζώνη, πιστεύω ότι είναι με τις εποχές. Είναι με το τι ο κόσμος ψήνεται την κάθε σεζόν να ασχοληθεί. Το πρόσωπο παίζει σημαντικό ρόλο, αν σε γουστάρουν και θέλουν να ακούσουν κάτι από εσένα. Κι εγώ αυτό που πιστεύω και προσπαθώ όλα αυτά τα χρόνια, είναι να είμαι πιστός στο κομμάτι που θα τους προσφέρω. Τι περιμένουν από εμένα; Να διασκεδάσουν», είπε ο Μουτσινάς στον Mr Travel.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε για τις επιτυχίες του ήταν ξεκάθαρος. Τηλεοπτικά το Δέστε Τους και θεατρικά Τα Βαφτίσια. «Ποια ήταν μια εκπομπή που δεν θες να την θυμάσαι ή που αν ήταν στο χέρι σου να διαλέξεις δεν θα την ξαναέκανες;», ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης. «Να μην το ξαναέκανα; Όχι, θα τα ξαναέκανα όλα, γιατί μια χαρά πέρασα, τελικά. Αποτυχίες, έχω τα κομμένα μου, είναι όπως λέμε τα ρεμπέτικα, τα κομμένα». Όταν ερωτήθηκε αν η επιτυχία ή η αποτυχία ενός προγράμματος κρίνεται πρωτίστως από την τηλεθέαση γιατί επηρεάζει τα εμπορικά έσοδα μιας εκπομπής, εξήγησε πως αυτό θεωρούν οι διευθυντές του.

«Δεν ξέρω τι θεωρώ εγώ, εγώ δεν μπορώ να θεωρήσω και κάτι, εγώ πάω εκεί, δουλεύω, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι δεν είναι ωραίο ή είναι ωραίο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αυτά τα ratings, youknow,  τα νούμερα, τα οποία αυτά καθορίζουν», εξήγησε.
moutsinas-celebrity06
moutsinas-celebrity05
moutsinas-celebrity04
moutsinas-celebrity03
moutsinas-celebrity02



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης