Οι Spice Girls ετοιμάζουν περιοδεία χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ

Οι Spice Girls ετοιμάζουν περιοδεία χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Mel B επιβεβαίωσε ότι το γυναικείο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει περιοδεία αλλά χωρίς την Βικτόρια Μπέκαμ – Η περιοδεία θα γίνει τον επόμενο χρόνο

11438035
Περιοδεία αλλά χωρίς τη Βικτόρια Μπέκαμ θα πραγματοποιήσουν οι Spice Girls, όπως επιβεβαίωσε η Mel B, παραπέμποντας όμως στις επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την Mel B, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει την ίδια, την Geri Horner, την Emma Bunton και τη Mel C να ερμηνεύουν live τις διάσημες επιτυχίες τους τον επόμενο χρόνο. Μάλιστα, ερωτηθείσα για το εάν σχεδιάζουν περιοδεία, ανέφερε: «Ναι, σχεδιάζουμε. Είναι πολύ συναρπαστικό».

Η περιοδεία ετοιμάζεται εδώ και πέντε-έξι μήνες, ενώ τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται την Παρασκευή.

Ωστόσο, απούσα από τη μεγάλη επιστροφή θα είναι η Βικτόρια Μπέκαμ, που αποφάσισε ότι θέλει να απέχει από την περιοδεία. Πάντως η Mel εξακολουθεί να ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα πραγματοποιήσει μία εμφάνιση μαζί με τα άλλα κορίτσια.

«Θα είμαστε οι τέσσερις, αλλά μπορεί να έρθει να μας βρει κάποια στιγμή. Νομίζω ότι θα ήταν κρίμα να μην το κάνει», ανέφερε. Μέχρι στιγμής, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που η Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισε να πει «όχι» στην επανένωση, αν και πολλοί θεωρούν ότι η φωνή της δεν θα κάνει και μεγάλη... διαφορά στην ερμηνεία.

Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η επανένωση των Spice Girls θα γίνει το καλοκαίρι του 2019. Πάντως τα μέλη του συγκροτήματος είχαν συγκεντρωθεί τον Φεβρουάριο, συνάντηση που γνωστοποίησε η Βικτόρια Μπέκαμ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης