Δείτε την ολόγυμνη φωτογραφία της «πιο σέξι γιαγιάς του κόσμου» που «κατέβασε» το Instagram

Δείτε την ολόγυμνη φωτογραφία της «πιο σέξι γιαγιάς του κόσμου» που «κατέβασε» το Instagram

Η 48χρονη Gina Stewart διαθέτει ένα απίστευτα hot κορμί, παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και ένα εγγόνι

gina-ekso
Η 48χρονη Gina Stewart είναι γνωστή με το παρατσούκλι «η πιο σέξι γιαγιά του κόσμου», αφού διαθέτει ένα απίστευτα hot κορμί, παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και ένα εγγόνι.

Η εντυπωσιακή ξανθιά σεξοβόμβα, που βάζει κάτω πολλές νεότερές της καλλονές, έχει πολύ ισχυρή παρουσία στα social media και τροφοδοτεί συχνά τον λογαριασμό της στο Instagram με τολμηρές φωτογραφίες. Αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται ότι το παράκανε, αφού ανέβασε στον λογαριασμό της μια ολόγυμνη πόζα, που σκανδάλισε την πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να «μπλοκαριστεί».

Η εν λόγω φωτογραφία, όπως θα δείτε παρακάτω, δείχνει την 48χρονη να ποζάρει τελείως γυμνή και καθισμένη σε μια καρέκλα, με μοναδικό «κάλυμμα» για το πλούσιο στήθος της τα μακριά, ξανθά μαλλιά της.

ginaki


Μετά από καταγγελίες για παραβίαση των κανονισμών, το Instagram έσπευσε να κατεβάσει τη φωτογραφία, όμως η Gina την ανέβασε στον ακόμα πιο καυτό λογαριασμό της στο Twitter. Επίσης, έσπευσε να καταγγείλει το Instagram για άδικη μεταχείριση, αφού η πλατφόρμα απαγορεύει να φαίνεται η ρόγα από το γυναικείο στήθος, και η δική της φωτογραφία δεν παραβίασε σε καμία περίπτωση αυτόν τον κανόνα.

Κλείσιμο
Η σέξι γιαγιά, που έχει μεγαλώσει μόνη της τα 4 παιδιά της, ηλικίας 27, 25, 23 και 4 ετών, έχει πάρει μέρος στη διαδικτυακή ψηφοφορία του Maxim για να καταφέρει να γίνει ένα από τα σέξι εξώφυλλά του. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τα τέλη Νοεμβρίου και ήδη η 48χρονη έχει καταφέρει να αφήσει πίσω της μοντέλα που έχουν τα μισά της χρόνια.
View this post on Instagram

❤️You come into this world with nothing and leave with nothing❤️ So make it memorable❤️#comment#like#share

A post shared by Miss Maxim.Worlds hottest gran (@ginastewartofficial) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης