Πρώην ντράμερ της Beyonce την κατηγορεί για... μαύρη μαγεία, δολοφονίες γατιών και παρακολούθηση τηλεφώνων!

Πρώην ντράμερ της Beyonce την κατηγορεί για... μαύρη μαγεία, δολοφονίες γατιών και παρακολούθηση τηλεφώνων!

Κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Queen Bey αλλά οι αλλόκοτοι ισχυρισμοί της δεν έγιναν πιστευτοί από το δικαστήριο

beyonce-formation-2
Πολλές ντίβες της pop έχουν βρεθεί στα δικαστήρια κατά καιρούς με πρώην συνεργάτες τους. Η αιτία πίσω από αυτές τις κόντρες είναι συνήθως τα οικονομικά, ή κάποιος όρος του συμβολαίου που δεν τηρήθηκε από την μία ή την άλλη πλευρά.

Η περίπτωση ωστόσο της «κόντρας» της Κίμπερλι Τόμσον, ντράμερ της Beyonce επί επτά ολόκληρα χρόνια, με την πρώην εργοδότριά της είναι ξεχωριστή, κι αυτό γιατί περιλαμβάνει κατηγορίες για... μαύρη μαγεία, δολοφονίες γατιών και παρακολουθήσεις τηλεφώνων.

Η Τόμσον κατέθεσε πρόσφατα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της superstar της μουσικής, ισχυριζόμενη ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνά της και της κάνει μάγια για να ελέγξει τα οικονομικά της και να την καταστρέψει.

Ειδικότερα, η ντράμερ φέρεται να είπε στο δικαστήριο ότι η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες μια εκστρατεία παρενόχλησης εναντίον της, με τη χρήση «εξαιρετικά ισχυρής μαγείας» η οποία περιλαμβάνει «ξόρκια σεξουαλικής κακοποίησης» (ό,τι κι αν εννοεί μ' αυτό) και άλλα υποχθόνια μέσα.

Η Κίμπερλι Τόμσον
kimberly


Κλείσιμο
Όπως φαίνεται όμως η Beyonce δεν είναι απλά μάγισσα αλλά και... δολοφόνος, αφού η Τόμσον πιστεύει ότι η Queen Bey «ξέκανε» και το κατοικίδιό της, ένα χαριτωμένο γατάκι.

Οι αλλόκοτοι ισχυρισμοί της ντράμερ, που όπως φαίνεται αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται πως δεν έπεισαν το δικαστήριο, αφού η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος της Beyonce απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Όσο για την ίδια την Queen Bey, μάλλον είναι πολύ απασχολημένη με τα... ξόρκια της για να σχολιάσει όσα τρελά της καταλογίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης