Άντονι Μπουρντέν: Συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο της διάσημης εκπομπής του

Άντονι Μπουρντέν: Συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο της διάσημης εκπομπής του

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Parts Unknown»

anthony_arthrtoo2
Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Parts Unknown» με τον αδικοχαμένο Αντονι Μπουρντέν.  Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το τελευταίο επεισόδιο της διάσημης εκπομπής του CNN, με την τραγική απώλεια του Μπουρντέν να είναι σημείο αναφοράς στο συναισθηματικά φορτισμένο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια, πριν από την αυτοκτονία του που συγκλόνισε τους πάντες, ο Μπουρντέν ταξιδεύει στην Κένυα. Στο ταξίδι αυτό, τον συνοδεύει ο κωμικός Καμάου Μπελ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Tribeca TV Festival στις 22 Σεπτεμβρίου και μία μέρα αργότερα θα προβληθεί κανονικά στην τηλεόραση.


Αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που περιλαμβάνει την πλήρη συμμετοχή του, καθώς και αφήγηση από τον ίδιο τον διάσημο σεφ, συγγραφέα και επαγγελματία ταξιδευτή. Εξι ακόμη επεισόδια προγραμματίζονται για να ολοκληρωθεί η επερχόμενη δωδέκατη σεζόν, ωστόσο θα ολοκληρωθούν από τους σκηνοθέτες με τη χρήση συνεντεύξεων και αρχειακού υλικού από τον Μπουρντέν, ενώ θα επιστρατευθεί άλλος αφηγητής.

Η αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν στις 8 Ιουνίου του 2018 συγκλόνισε τον πλανήτη και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται γιατί ένας άνθρωπος που «θεωρητικά» έχει λύσει τα προβλήματα της ζωής του, είναι πετυχημένος και κάνει αυτό που αγαπά οδηγείται στο απονενοημένο διάβημα.


Δείτε το τρέιλερ: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης