Πάνος Μουζουράκης: Το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο μετά το «Mamma Mia»

Πάνος Μουζουράκης: Το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο μετά το «Mamma Mia»

Ο Πάνος Μουζουράκης κατακτά το όνειρό του 

Πάνος Μουζουράκης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πνευματικό του πατέρα
Ο Πάνος Μουζουράκης που εδώ και κάποιους μήνες κυνηγά το όνειρό του για μια καριέρα στο Χόλιγουντ, φαίνεται να το... πλησιάζει. Η μία δουλειά διαδέχεται την άλλη, ενώ ξεκίνησε με τον ρόλο του στο πρίκουελ της ταινίας «Mamma Mia». Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, μάλιστα, έκανε το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο, δίνοντας συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα.


«Η πρώτη μου συνέντευξη στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο μου διεθνές εξώφυλλο περιοδικού ... από πολλά άλλα που έρχονται. Αλλά η πρώτη φορά είναι πάντα η γοητεία. Και επίσης, η πρώτη συνέντευξη στον κόσμο, την οποία γνωρίζω, με τον Emojis», έγραψε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Εκτός από τη συμμετοχή του στο πολυσυζητημένο μιούζικαλ, θα εμφανιστεί, σύμφωνα με την Espresso, στην 8η σεζόν του δημοφιλούς «Game of Thrones».

Ο performer άρεσε πολύ στους δημιουργούς της σειράς, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ιρλανδία, μέσα στον Απρίλιο, και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ρόλο που σχετίζεται με μια από τις πολλές μεγάλες μάχες που θα λάβουν χώρα ανάμεσα σε White Walkers και ανθρώπους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης