Αποχαιρέτησε το Survivor o Νικόλας Αγόρου, στην Κατερίνα Δαλάκα το αυτοκίνητο

Αποχαιρέτησε το Survivor o Νικόλας Αγόρου, στην Κατερίνα Δαλάκα το αυτοκίνητο

Ένα από τα πιο ισχυρά φαβορί του Survivor αποχώρησε από το παιχνίδι στο παρά πέντε

agorou-new-vi
Τι κι αν φτάσαμε στο παρά ένα; Πάντα θα υπάρχουν λόγοι για να μετατρέπεται το ειδυλλιακό τοπίο των Δομινικανών Ακτών σε αρένα γκρίνιας. Θυμήθηκε η Δαλάκα τι είπε ο Αγόρου όταν η Δαλάκα την είχε επιλέξει σχεδόν μόνιμα ως αντίπαλο. Και τσακώνονται. Λογικό εφόσον η Κατερίνα δεν έχει διαβάσει στο twitter τι της έχετε σούρει, τηλεθεατάρες. Ανοίξτε πέντε λεπτά το κοινωνικό δίκτυο σε κάθε έναν εξ αυτών που απέμειναν και θα δούμε ποιος και αν θα ξαναβγάλει κιχ…

Κι αφού τα άλυτα δε λύνονται, Μαχητές και Διάσημοι αρματώθηκαν σακίδια και μπαντάνες και ξεκίνησαν για έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα επάθλου.

Survivor | Κόντρα μεταξύ Νικόλα και Κατερίνας | 04/07/2018


Η ώρα του αυτοκινήτου

Ο αγώνας σήμερα δεν έχει λουκούλλειο γεύμα αλλά αυτοκίνητο. Πέρυσι το κέρδισε ο Βασσάλος, φέτος θα δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός.

Θα γίνουν ερωτήσεις στους παίκτες και οι ίδιες ερωτήσεις έχουν γίνει και στις μαμάδες τους. Για κάθε ταύτιση απόψεων θα δοθεί και πόντος.

Όλα τα λεφτά στο παιχνίδι θα είναι ο Νικόλας Αγόρου. Αλλα του λένε, άλλα καταλαβαίνει, ζοχαδιάζει όταν οι απαντήσεις δεν ταιριάζουν. Η Βιργινία λογικά έχει διάσταση απόψεων με τη μαμά της. Στα καλύτερά τους ο Χάρης και η Δαλάκα οι οποίοι πολύ γρήγορα θα φτάσουν τους πέντε πόντους.

Στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε, αυτή που ο Ηλίας ομολόγησε πως δεν ξέρει πότε έχει γενέθλια η μαμά του. Μνήσθητί μου, Κύριε…
Στον τελικό θα περάσουν η Δαλάκα και ο Ηλίας. Το αυτοκίνητο θα το κερδίσει η Κατερίνα με πολύ μικρή διαφορά. Θα το χαρεί πολύ καθώς όπως θα πει δεν έχει αυτοκίνητο. Ούτε ο Ηλίας έχει όμως, αλλά εκείνος δε στάθηκε τόσο τυχερός.

Κλείσιμο
Survivor | Quiz ερωτήσεων | 05/07/2018


Η Δαλάκα μέχρι στιγμής έχει σαρώσει τα πάντα. Σύμβολα, έπαθλα, αυτοκίνητα, ασυλίες… Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει όλο αυτό.

Survivor | Νίκη της Kατερίνας στο μεγαλύτερο δώρο του Survivor | 05/07/2018


Συμβούλιο αποχώρησης

Οι Διάσημοι θα εκφράσουν τις απόψεις τους για την αποχώρηση. Ολοι σχεδόν πιστεύουν πως αν και ο Ηλίας είναι πιο σταθερός παίκτης αγωνιστικά, ο Νικόλας είναι μεγαλύτερο φαβορί. Θεωρούν λοιπόν πως αυτός που θα αποχωρήσει είναι ο Ηλίας. Η Μελίνα μάλιστα, θα πει πως θα προτιμούσε να μείνει στο παιχνίδι ο Ηλίας με τον οποίο έχει μοιραστεί πολύ περισσότερα στο παιχνίδι.

Η στιγμή είναι πολύ δύσκολη γιατί κανείς δε θέλει να φύγει από την άλλη όμως η σχέση τους είναι ισχυρή και όποιος κι αν φύει θα είναι στενάχωρο. Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα οι δύο παίκτες θα πουν για τελευταία φορά όλα όσα σκέφτονται και νιώθουν. Και να σκεφτεί κάποιος πως πριν από μερικούς μήνες οι δυο τους αρνούνταν να πουν και καλημέρα στην παραλία των Μαχητών. Ωστόσο οι διαφορές ξεπεράστηκαν και πλέον μία καλή σχέση έχει χτιστεί σε αυτή την τελευταία φάση.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί με βάση την κατάταξη δημοτικότητας που προέκυψε μετά από την 48ωρη ψηφοφορία του κοινού. Είναι ο Νικόλας Αγόρου. Οι δύο άντρες θα αγκαλιαστούν σφιχτά σα να ήταν πολλά χρόνια φίλοι. Ο Νικόλας αποκαλύπτει πως το περίμενε και με μία κίνηση δίνει κουράγιο στον Ηλία. Είναι ψύχραιμος και πολύ αξιοπρεπής στην ομιλία του μετά το αποτέλεσμα και λίγο πριν φύγει. Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί αποχωρεί κάνοντας για μία ακόμη φορά το Survivor να επιβεβαιώνει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Survivor | Αποχώρηση του Νικόλα | 05/07/2018


Στο Survivor συνεχίζουν λοιπόν ο Ηλίας, η Κατερίνα, ο Χάρης, η Μελίνα και η Βιργινία. Ακολουθεί μία ακόμη αποχώρηση πριν την τελική τετράδα, η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης