Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διαψεύδει ρεπορτάζ για την υγεία του και απαιτεί αποκατάσταση της αλήθειας

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διαψεύδει ρεπορτάζ για την υγεία του και απαιτεί αποκατάσταση της αλήθειας

Ρεπορτάζ εκπομπής έκανε λόγο για αδιαθεσία του ποινικολόγου και μεταφορά του εσπευσμένα στο νοσοκομείο 

lykourezos-768x482
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με επίσημη ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ απαιτεί να αποκατασταθεί η αλήθεια όσον αφορά στην υγεία του. Σήμερα το πρωί, ρεπορτάζ εκπομπής έκανε λόγο για μια αδιαθεσία που ένιωσε ο γνωστός ποινικολόγος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με την κόρη του Μαρία- Ελένη σε ιδιωτική κλινική.

Μάλιστα, δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» επικοινώνησε με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για να μάθει τα νεότερα για την υγεία του και ενημερώθηκε πως όλα είναι καλά και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Ο ποινικολόγος λίγες ώρες αργότερα ενημέρωσε τον Τύπο πως ουδέποτε ένιωσε αδιαθεσία και πως όντως επισκέφθηκε την ιδιωτική κλινική αλλά για προγραμματισμένες εξετάσεις. Ο ποινικολόγος ζητά με ανακοίνωση του την αποκατάσταση της αλήθειας καθώς και να μην ασχολούνται τα Μέσα με τα προσωπικά του δεδομένα.


Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Διαμαρτύρομαι για όσα ελέγχθηκαν και εγράφησαν από ορισμένους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου. Ζητώ δε αποκατάσταση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης