Λίντσεϊ Λόχαν: Άνοιξα το μπαρ στη Μύκονο επειδή εκεί μου επιτέθηκε ο πρώην αρραβωνιαστικός μου

loh26

«Εκείνη τη στιγμή άλλαξα και ήταν σαν να πηγαίνω να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να ξαναφτιάξω από την αρχή», τόνισε η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε «για το λόγο αυτό είμαι εδώ σήμερα, γιατί σε αυτή την παραλία με χτύπησαν»

Κι όμως συνέβη κι αυτό! Η Λίντσεϊ Λόχαν άνοιξε το μπιτς μπαρ στη Μύκονο γιατί εκεί ήταν που της επιτέθηκε ο πρώην αρραβωνιαστικός της.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε η ίδια μιλώντας στους New York Times. «Συνέβη εδώ, στην Μύκονο, σ' αυτήν την παραλία», είπε η 31χρονη περσόνα. «Κι αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξα και ήταν σαν να πηγαίνω να ελέγξω πλήρως τη ζωή μου, να τα κάψω όλα και να ξαναφτιάξω από την αρχή όταν είμαι έτοιμη. Και για το λόγο αυτό είμαι εδώ σήμερα, γιατί σε αυτή την παραλία με χτύπησαν. Ξέρεις γιατί; Αν μπορώ να κάνω κάτι, θα πάρω αυτήν την παραλία. Θα είναι η παραλία μου».

Η ηθοποιός το καλοκαίρι του 2016, κατηγόρησε τον τότε αρραβωνιαστικό της Ίγκορ Ταραμπασόφ ότι της επιτέθηκε και την χτύπησε και πως μετά από αυτό το περιστατικό φοβόταν για τη ζωή της.

Ο 25χρονος Ταραμπασόφ αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Άσε μας ρε

Τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία, άκου η παραλία σου... , απέκτησες και ιδιοκτησία ελληνική παραλία....

Αδέσποτη

Nα κι ένα άλλο φρούτο στη Μύκονο. Δεν φτάνανε οι ντόπιες, παρουσιάστηκε και αυτή. Αφού είναι αλκοoλικιά τι άλλο θα άνοιγε από beach bar? Δεν την χωράει ολόκληρη Αμερική. ¨Εφτασε η χάρη της στη Μύκονο διότι ξέρει ότι η Ελλάδα είναι η χώρα της ασυδοσίας και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Ενώ στην Αμερική την έχουνε βάλει δέκα φορές μέσα.

@αδεσποτ

πράβο στους ξαίνους που τελικός αναγνωρίζουνε τις ομορφειές της χώρας μας και την διαλέγουνε για να την προβάλλουνε σε ολόκλυρο τον κόσμονε. με της ενεργεεις αυτές γίνετε η προβολή του νησιού και φυσικά θα έρθουνε και άλλη πολλοί ηθοποιή για να κανουνε πήζνες για να υπάρχη αναπτυξι και να ανεβή το επίπεδο της περιοχής. εξάλλου αυτό ανεβάζει και τον πολιτισμικό μας επήπεδο ..και την πεδία μας και την κολτούρα των Ελλήνονε, αλλά και τα έσοδα των κατ΄ οίκον του νησιού. μακαρη να ερθουνε και περισόττερη τέτοιη ηθοποιή να κανουνε μαγαζά και να φέρνουνε το χρήμα στο ηπέροχο νησί μας.

<

Άσε μας ρε Αλβανέ, τρέχα στην πατρίδα σου

George

Φίλε, θέλω κι εγώ αυτό το app που μετατρέπει το κείμενο σε ανορθόγραφο. Πού το βρήκες? Τέλειο είναι.

Greg

Μάθε ελληνικά πρώτα και άσε προς το παρόν την εξωτερική πολιτική

κούγιας

το άνοιξε για να ξεπλύνει λεφτά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης