Ηλίας και Μελίνα πήραν τη ρεβάνς στο Survivor με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό της 13ης Ιουλίου

Ηλίας και Μελίνα πήραν τη ρεβάνς στο Survivor με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό της 13ης Ιουλίου

Με ανατροπές συνεχίζονται τα ατομικά αγωνίσματα αλλά τα ίδια ζευγάρια απόλαυσαν σινεμά στον Άγιο Δομίνικο

ilias-foto-new
Το καλό με τα ατομικά αγωνίσματα είναι το ότι «πέφτουν οι μάσκες. Δηλαδή όλα όσα συνέδεαν τους παίκτες λόγω ομάδας πλέον δεν υφίστανται. Αντιθέτως είναι τόσο μεγάλος και έντονος ο ανταγωνισμός που θα βοηθήσει να αποκαλυφθούν οι αληθινοί χαρακτήρες και κυρίως οι αληθινές σχέσεις όλων. Θα δούμε αν πραγματικά υπήρχαν φιλίες, αν όντως υπάρχουν συμπάθειες και φυσικά κατά πόσο είναι αληθινά τα αισθήματα. Θα χρειαστούν κάποια αγωνίσματα και σίγουρα θα χρειαστούν λίγες μέρες για την αποκάλυψη. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μία αποχώρηση, την επόμενη θα έχουμε δύο και άλλη μία για να περάσουμε στους τελικούς. Η ημερομηνία του τελικού του Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr είναι η 13η Ιουλίου και ημέρα Παρασκευή. Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου πήρε μικρή αναβολή λόγω Μουντιάλ.

Survivor | Κατερίνα: Με βάρος στην καρδιά άφησα τον κόκκινο πάγκο | 25/06/2018


Μέχρι τότε ελάχιστες είναι οι μέρες που έχουν απομείνει μέχρι την τελική ευθεία και σίγουρα θα είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες καθώς όπως κι εμείς γνωρίζουμε πως πλησιάζουμε στο τέλος το ίδιο γνωρίζουν και οι παίκτες του ριάλιτι.

Το κάλεσμα για το ατομικό αγώνισμα της Δευτέρας κρύβει μία έκπληξη: βόλτα για σινεμά. Μπορεί και να είναι το μόνο που δεν έχουν κάνει οι Διασημομαχητές μέχρι και σήμερα. Και γι αυτό θα δείξουν ένα σχετικό ενδιαφέρον καθώς είναι σίγουροι πλέον πως το σινεμά θα συνοδευτεί και από καλή μάσα. Οι δύο νικητές θα επιλέξουν από έναν ακόμη παίκτη για να απολαύσουν το έπαθλο.

Φυσικά και πάλι όλοι θα ξεκινήσουν με τέσσερις ζωές και νικητές θα αναδειχθούν αυτοί που θα καταφέρουν να «εξολοθρεύσουν» τους αντιπάλους. Χθες ήταν η καλή μέρα για Δαλάκα και Αγόρου και κακή εμφάνιση έκαναν ο Ηλίας και η Βιργινία. Λογικά ο Ηλίας θα επιστρέψει με μεγαλύτερη συγκέντρωση κάτι που φαίνεται από τα πρώτα λεπτά. Για την Βιργινία δεν πρέπει να ισχύει κάτι ανάλογο καθώς ούτως ή άλλως η επίδοσή της μέχρι σήμερα δεν γεννά και μεγάλες προσδοκίες. Μπορεί να μην είναι η παίκτρια με τις φοβερές επιδόσεις είναι όμως το κορίτσι με την καλύτερη συμπεριφορά. Ούτε μικρότητες, ούτε δόλος, ούτε μικροπρέπεια, ούτε υστεροβουλία και γλωσσοφαγιά. Και είναι και δύο μέτρα κορίτσαρος. Για να τα λέμε και όλα και να μην αδικούμε όσες και όσους δεν είναι αθλητές μεταλλίων.

Κλείσιμο
Η Δαλάκα συνεχίζει να έχει την ίδια δυναμική με το προηγούμενο αγώνισμα και να «ροκανίζει» τις ζωές των αντιπάλων της. Εχει ένα αβαντάζ. Ως αθλήτρια έχει μάθει να αγωνίζεται και να το «παλεύει» μέχρι τέλους. Δεν επηρεάζεται από την ήττα και από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και γι αυτό είναι από αυτές που μπορούν να πετύχουν την ανατροπή. Για μία ακόμη φορά δυστυχώς επιβεβαιώνεται η αδυναμία της Βιργινίας η οποία χάνει απανωτά και από Δαλάκα και από Μελίνα. Δε δείχνει βέβαια να στεναχωριέται και πολύ. Μάλλον το διασκεδάζει περισσότερο απ’ όλους. Ξεχάσαμε να πούμε ότι ο Πάνος και πάλι δεν αγωνίζεται. Ο συγκεκριμένος, λογικά θα φτάσει τελικό δίχως να το προσπαθήσει.

Ο Χάρης και ο Αγόρου σε αντίθεση με το προηγούμενο ατομικό αγώνισμα δεν έχουν καλή επίδοση. Ο Χάρης μάλιστα θα είναι και ο πρώτος ο οποίος θα αποχωρήσει χάνοντας πολύ γρήγορα και τις τέσσερις ζωές του. Από τις γυναίκες, σταθερά πρώτη αποχωρεί η Βιργινία. Τρίτος στη σειρά θα αποχωρήσει ο Τσίλης. Οι μονομαχίες θα είναι Μελίνα – Κατερίνα και Νικόλας – Ηλίας. Ο Ηλίας θα βγάλει εκτός του Νικόλα αλλά η μάχη τςη Κατερίνας με την Μελίνα θα δοθεί μέχρι τελικής πτώσεως. Νικήτρια θα είναι η Μελίνα. Αλλαγή φρουράς στο δεύτερο ατομικό.

Survivor | Νικόλας vs Ηλίας | 25/06/2018


Survivor | Κατερίνα vs Μελίνα | 25/06/2018


Πάλι θα επιλέξουν τους ίδιους. Δηλαδή τα ίδια ζευγάρια θα απολαύσουν έπαθλο όπως και στο πρώτο αγώνισμα. Την Βιργινία, τον Τσίλη, τον Χάρη και τον Πάνο δεν τους καταδέχονται.

Ο Νικόλας και ο Ηλίας έχουν σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό που θα συναντήσουν στην Δομινικανή Δημοκρατία. Με τις συμπαίκτριές τους θα παίξουν μπισκοτοπόλεμο στο σινεμά. Πάλι καλά που δεν τους πέταξαν έξω.

Όταν θα επιστρέψουν κάποιοι θα νιώσουν τύψεις που άφησαν τον Πάνο ολομόναχο αλλά αυτό το «να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι» είναι σοφό και αξεπέραστο. Για την ακρίβεια ο Πάνος κανονικά θα έπρεπε να τους περιμένει με αφιέρωση «Αργά, είναι πια αργά» που τραγουδούσε ο αείμνηστος Στράτος. Αλλά αντί να κάτσει να σκάσει πήγε και κάθισε με Τσίλη και Χάρη και ένωσαν τις μοναξιές τους…

Survivor | Οι παίκτες που έμειναν πίσω συζητούν για το δικό τους θερινό σινεμά | 25/06/2018


Αγώνας για κλαμπ σάντουιτς

Στο ατομικό αγώνισμα όπου οι παίκτες των δύο ομάδων θα προσπαθήσουν να περάσουν το μπαλάκι μέσα από έναν λαβύρινθο τον οποίο μετακινούν με τα χέρια θα νικήσει ο Ηλίας. Θα αγωνιστεί και ο Πάνος ο οποίος όμως δεν θα νικήσει παρόλο που το ήθελε πολύ. Όμως ο Ηλίας μετανιωμένος ίσως θα τον επιλέξει προκειμένου να λιγδώσει και το εντεράκι του δύστυχου Δομινικανού ασθενούς. Και εις άλλα με υγεία, τηλεθεατάρες, πάμε για σερί αποχωρήσεις, θα έχουμε και διπλή αμεσα, θα γίνει χαμός. Για να μην ξεχάσω πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία που έδωσε ένας εξ υμών για το τούρκικο Survivor, όπου ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποθέωνε Δαλάκα. Σας διαβάζω ανελλιπώς. Δώστε και σώστε και σήμερα, φύγαμε!

Survivor | Έπαθλο σινεμά | 25/06/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης