Εβδομη και φαρμακερή για την Ροδάνθη στο Survivor

Εβδομη και φαρμακερή για την Ροδάνθη στο Survivor

Η φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ δεν «επιβίωσε» και από τη μονομαχία με τον Πάνο - Πρόλαβε να χαρεί, ωστόσο, τη νίκη της Ελλάδας επί της Κολομβίας

rodanthhh
Ημέρα αποχώρησης και το πρώτο πράγμα που γίνεται, είναι να μιλούν όλοι για τις υποψηφιότητες αλλά και για τις πιθανότητες αποχώρησης. Φυσικά ο καθένας ζυγίζει τα πράγματα από την πλευρά του αλλά όλοι καταλήγουν πως αν φύγει η Ροδάνθη βολεύει τους Διάσημους αλλά όχι τους Μαχητές και αν φύγει ο Πάνος, το αντίστροφο. Ουσιαστικά συγκρούεται ένας ελκυστικός για ριάλιτι χαρακτήρας με έναν πολύ καλό παίκτη. Οπότε όπως και να ‘χει, όποιος κι αν αποχωρήσει θα είναι απώλεια. Φυσικά ο καθένας έχει την άποψή του, γιατί μιλάμε για τηλεοπτικό ριάλιτι και όχι για εξίσωση, οπότε ας είστε λίγο πιο χαλαροί στον σχολιασμό καθώς «Τι είχαμε, τι χάσαμε» που τραγουδούσε και η Εφη η Σαρρή, τηλεθεατάρες.

Survivor | Συζήτηση των παικτών για την χθεσινή ψηφοφορία | 14/06/2018


Σημασία έχει πως πλέον όλα είναι στην τελική ευθεία και πως οι εντυπώσεις έχουν σχηματιστεί και δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια να ανατραπούν τα δεδομένα.

Ελλάδα-Κολομβία με έπαθλο κατσικάκι

Το τρίτο και φαρμακερό παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Κολομβία είναι και ο τελικός. Ο νικητής σύμφωνα με τον Τανιμανίδη θα απολαύσει κατσικάκι αλλά θα είναι και ο νικητής των εντυπώσεων. Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων είναι εξαιρετικό και φιλικό.

Ο Πάνος θα χάσει και θα προηγηθεί η Κολομβία 1 – 0. Ηττα και για την Εύη η οποία δεν θα τα καταφέρει και η Κολομβία θα κάνει το 2 -0. Ο Ηλίας θα μειώσει σε 2 -1. Ακολουθεί η Μελίνα η οποία θα ισοφαρίσει σε 2 -2. Επόμενος παίκτης ο Τσίλης ο οποίος θα δώσει το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα και θα κάνει το 3 -2. Η Βιργινία θα χάσει και οι Κολομβιανοί θα ισοφαρίσουν σε 3 – 3. Ακολουθεί ο Χάρης ο οποίος θα κάνει το 4 -3. Η Δαλάκα δεν θα καταφέρει να πάρει τον πόντο και έτσι θα ισοφαρίσει για μία ακόμη φορά η ομάδα της Κολομβίας σε 4 -4. Ντέρμπι το ματς. Ακολουθεί ο Πάνος ο οποίος δυστυχώς θα τραυματιστεί και θα αποχωρήσει.

Κλείσιμο
Survivor | Πάνος vs Emerson - Τραυματισμός Πάνου | 14/06/2018


Ο Τσίλης θα κάνει το 5 -4 για την Ελλάδα. Η Βιργινία θα μεγαλώσει την διαφορά σε 6 – 4 με μία επιτυχημένη διαδρομή. Ο Χάρης δεν τα καταφέρνει και οι παίκτες της Κολομβίας μειώνουν σε 6 – 5. Με απίστευτα γρήγορη και καλή επίδοση η Μελίνα θα κάνει το 7 – 5.

Την σκυτάλη θα πάρει ο Ηλίας. Το σκορ θα γίνει 8 – 5 και η ελληνική ομάδα πανηγυρίζει ξέφρενα. Κάποιος να έχει τον νου τον Τανιμανίδη γιατί ελάχιστη φωνή θα πρέπει να του έχει μείνει. Μη χειρότερα, ο άνθρωπος μην πάθει και τίποτα έτσι όπως παθιάζεται… Η Εύη θα κάνει το 9 – 5. Ο Νικόλας Αγόρου θα μπει να αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι είναι άρρωστος. Θα το παλέψει με όλες του τις δυνάμεις αλλά δεν θα τα καταφέρει και έτσι οι Κολομβιανοί θα μειώσουν σε 9 – 6. Κατερίνα Δαλάκα σε μία πολύ δυνατή μάχη και η νίκη είναι για την Ελλάδα. Με σκορ 10 – 6 η ελληνική ομάδα αναδεικνύεται νικήτρια της αναμέτρησης με την Κολομβία και θα απολαύσει το κατσικάκι. Η Κατερίνα Δαλάκα έχει χτυπήσει στο κεφάλι και θα τη δουν οι γιατροί. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό οπότε συνεχίζει κανονικά τους πανηγυρισμούς. Ελπίζουμε ο Σάκης Τανμανίδης να έχει πάρει ανάσες και να έχει ρίξει λίγο τους παλμούς του που θα πρέπει λογικά να έσπασαν το φράγμα των 500!

Survivor | Κατερίνα vs Gregoria - Τελευταίο αγώνισμα και τραυματισμός Κατερίνας | 14/06/2018


Η ώρα της απόλαυσης του επάθλου θα τους βρει όλους μαζεμένους γύρω από το τραπέζι να απολαμβάνουν το τσιτσί και μετά και γλυκούμπα. Εμείς με τοστάκι την βγάλαμε, τηλεθεατάρες, ετοιμαστείτε του χρόνου για Δομίνικο μπας και δούμε άσπρη μέρα. Ψηφίστηκε και το πολυνομοσχέδιο, κλάψτε μανούλες και πάλι. Και ξαφνικά ο dj σκάει κι ένα «Pretty woman». Προφανώς για να ικανοποιήσει Ευκλείδη Τσακαλώτο το έκανε, ή για να μας τον θυμίσει νυχτιάτικα με αυτά που είπε για την Τζούλια Ρόμπερτς και να μας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, Παναΐα μου.

Survivor | Έπαθλο | Ροδάνθη: βαρέθηκα να ασχολούμαι | 14/06/2018


Αγώνας επάθλου χαλάρωσης και απόλαυσης

Και μασάζ, και γιόγκα, και περιποίηση προσώπου κι φαγητό και τζακούζι. Τα είπα, φτιάξτε βαλίτσες, πάμε στους Ατζουνοπαραγωγούς, αφήστε τοστ και γιαούρτια και πάμε Αγιο Δομίνικο. Είναι προκλητικό πλέον αυτό που συμβαίνει, αγγίζει τα όρια του σαδισμού, έλεος!

Πάνος και Δαλάκα για ιατρικούς λόγους δεν θα αγωνιστούν οπότε ο κλήρος πέφτει στους υπολοίπους. Οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα νικήσουν με 5 – 1 τον αγώνα και μάλιστα η Ροδάνθη θα είναι αυτή που θα δώσει τον νικητήριο πόντο και θα κάνει την ανατροπή… Ειρωνεία, δεδομένου αυτού που ακολουθεί.

Όλα τα λεφτά να βλέπεις Αγόρου να κάνει γιόγκα και Ροδάνθη να τρολάρει όλα τα αρσενικά. Πάει και για περιποίηση ο Νικόλας και θα πει στην κοπέλα «Φέις ε; Φιξ μι, φιξ» Αμπρρρρρρρρ Νικόλα, αγόρι μου.

Survivor | Εντυπωσιακό έπαθλο για τους Μαχητές | 14/06/2018


Η ώρα του Συμβουλίου

Η Δαλάκα για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ζαλάδες θα μείνει εκτός παιχνιδιού μέχρι να σιγουρευτεί η παραγωγή πως όλα είναι καλά. Οι υπόλοιποι πήραν τις θέσεις τους περιμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα και να δουν αν θα αποχωρήσει ο Πάνος ή η Ροδάνθη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Ροδάνθη Καπαρού – Καπαράκη. Η 19χρονη μούσα των Ατζουνοπαραγωγών κάηκε στην έβδομη υποψηφιότητα για αποχώρηση.

«Φεύγω γεμάτη. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω ζήσει, τα έχω ζήσει όλα. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα τόσο μακριά, δίχως τη στήριξη του κόσμου δεν θα τα κατάφερνα», θα πει. Αποχαιρετά χαμογελαστή και πανέμορφη.

Δυστυχώς αποχωρεί και φεύγει ένας χαρακτήρας που έδινε χαρά και θύμιζε κανονικό άνθρωπο. Η Ροδάνθη θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής και ο Πάνος θα είναι αυτός που συνεχίζει. Ετσι η Εύη Σαλταφερίδου είναι η μόνη γυναίκα στην ομάδα των Μαχητών απέναντι σε τρία μεγαθήρια: τη Δαλάκα, τη Μελίνα και τη Βιργινία.

Εμείς, με τη σειρά μας ανανεώνουμε ραντεβού για Κυριακή βράδυ. Εντωμεταξύ, ομπρέλα να πάρετε, θα βρέχει.

Survivor | Αποχώρηση Ροδάνθης | 14/06/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης