Survivor: Στους Μαχητές η νίκη - Κρίσιμο 48ωρο με την ψηφοφορία που θα κρίνει την τελική κατάταξη

Survivor: Στους Μαχητές η νίκη - Κρίσιμο 48ωρο με την ψηφοφορία που θα κρίνει την τελική κατάταξη

Οι παίχτες για ένα 48ωρο θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για μία μεγάλη ψηφοφορία, σύμφωνα με την οποία θα ξεχωρίσουν οι πιο αγαπητοί και θα αποχωρούν μετά από κάθε δοκιμασία ανάλογα με τη δημοτικότητά τους

vir-dal-1
Μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη δεν θα μπορούσαν να έχουν απόψε Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor2, στο καθιερωμένο πλέον έπαθλο άνεσης, το οποίο δεν περιελάμβανε μόνο μαξιλάρια και κρεβάτια για την καλύβα, αλλά και μία υπέροχη διανυκτέρευση σε πολυτελή βίλα στην οποία οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο και πλουσιότατο δείπνο!

Survivor | Μελίνα: Με στεναχώρησε που έφυγε ο Μιχάλης | 10/06/2018

Survivor | Νικόλας: Σταματήστε το μοιρολόι | 10/06/2018
Κλείσιμο


Ο αγώνας για ακόμα μία φορά ήταν πολύ σκληρός με τις δύο ομάδες από την αρχή να δείχνουν ιδιαίτερα μαχητικές και αποφασισμένες για τη νίκη. Τελικά όμως, αυτή πηγαίνει πάντα σε μία ομάδα και αυτή τη φορά νικητές ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-8. Μετά από πολύ καιρό οι Μαχητές κατάφεραν να κατακτήσουν το έπαθλο άνεσης, κάτι που φυσικά τούς απογείωσε σε διάθεση και καλή ψυχολογία μιας και ήθελαν πολύ να κατακτήσουν αυτή τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι οι Διάσημοι είχαν κερδίσει πριν από λίγες ημέρες ένα σύντομο ταξίδι στο Μαϊάμι όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές.

Survivor | Aπαγορευμένες για τον πάγκο ατάκες  | 10/06/2018


Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος τραυματίστηκε η Κατερίνα Δαλάκα, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Survivor | Μελίνα vs Εύη - Τραυματισμός Κατερίνας | 10/06/2018


Έκτακτο συμβούλιο του νησιού

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκρυβε μία έκπληξη για τους παίκτες των δύο ομάδων, καθλώς τους κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο χωρίς να τους προϊδεάσει για το θέμα της συνάντησης.

Ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε πως όλοι τους, και οι δέκα, θα βρεθούν στην διάθεση του κοινού σε μια μεγάλη 48ωρη ψηφοφορία.

Το κοινό έχει την δυνατότητα τις επόμενες δυο μέρες να ψηφίσει τον αγαπημένο τους παίκτη.

Ο λόγος που γίνεται η ψηφοφορία, είναι επειδή οι παίκτες είναι 10 μέσα στο παιχνίδι και στον τελικό θα φτάσουν μόλις τέσσερις. Οι εβδομάδες μέχρι τον τελικό, με μια αποχώρηση την εβδομάδα, δεν φτάνουν. Κάποιοι παίκτες λοιπόν περισσεύουν!

Μολις τελειώσει η ψηφοφορία, θα βγει μια κατάταξη δημοτικότητας.

Οι παίκτες θα παίξουν αγώνα ασυλίας, η ομάδα που θα χάσει την ασυλία θα βγάλει δυο παίκτες προς αποχώρηση. Ο παίκτης που έχει την χαμηλότερη κατάταξη στον πίνακα δημοτικότητας, ανάμεσα στους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση, θα φεύγει από το παιχνίδι.

Αυτό γίνεται για να μπορέσουν οι παίκτες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού πιο σύντομα.

Μετά την ανακοίνωση ο Σάκης έδωσε τον λόγο σε κάθε παίκτη ξεχωριστά ώστε να μπορέσουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους τηλεθεατές.

Survivor | Το συμβούλιο του νησιού - Κανόνες ψηφοφορίας | 10/06/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης