Λάμπρος Κοϊτσάνος: Ο Guy Laroche τον έβγαλε από τα ρούχα του

Λάμπρος Κοϊτσάνος: Ο Guy Laroche τον έβγαλε από τα ρούχα του

Eκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην Ισπανία ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων του Guy Laroche και συνέχισε στην Ελλάδα με συνεργασία με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ

koitsanos_arthro
Λίγο πριν τελειώσει τις σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός και μετά από πρόσκληση γνωστού φωτογράφου, ο Λάμπρος Κοϊτσάνος βρέθηκε στην Ισπανία όπου και επιλέχθηκε από τον οίκο Guy Laroche ως κεντρικό πρόσωπο για την καμπάνια των εσωρούχων του. Ηδη είχε πετύχει το ακατόρθωτο: να συνδυάσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με μια σημαντική δουλειά έξω από τα στενά σύνορα της Ελλάδας. «Το συγκεκριμένο ταξίδι αποτέλεσε σπουδαία εμπειρία για μένα. Το να ποζάρεις για ένα τόσο γνωστό διεθνές brand είναι κάτι που άλλοι το προσπαθούν χρόνια. Είχα την τύχη να το πετύχω από τα πρώτα μου βήματα αβίαστα. Το να μπεις κατευθείαν σε βαθιά επαγγελματικά νερά είναι αναμφίβολα μια χρήσιμη εμπειρία», εξομολογείται.

Την επιτυχία της συνεργασίας με τον Guy Laroche ακολούθησε το catwalk του Ζαν-Πολ Γκοτιέ στο exclusive fashion event που είχε λάβει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη. Ο Λάμπρος ήταν ένα από τα μόλις τέσσερα αγόρια που είχε επιλέξει ο Γάλλος σχεδιαστής για την επίδειξη μόδας με ελληνικό θέμα που πραγματοποιήθηκε στην αρχή της σεζόν. «Θεία τύχη», σχολιάζει ο ίδιος. «Τσιμπιόμουν για να συνειδητοποιήσω αν αυτό που ζούσα συνέβαινε πραγματικά ή αν έβλεπα κάποιο όνειρο. Κρατώ πολλές εικόνες, από τις πρόβες μέχρι την ίδια τη βραδιά. Εκείνες τις ημέρες αντιλήφθηκα ότι πίσω από κάθε σπουδαίο όνομα, πίσω από κάθε επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, κρύβεται σκληρή και συστηματική δουλειά. Καμία σημαντική καριέρα δεν γίνεται τυχαία», επισημαίνει.

Μεγαλωμένος στην Αγία Παρασκευή, ο 23χρονος Λάμπρος προς το παρόν μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ σπουδών, μόδας και μουσικής, καθώς παραδίδει μαθήματα κιθάρας. Αν και απολαμβάνει τις βόλτες στην πόλη, το μπάσκετ με συναθλητές και τη συχνή επαφή με φίλους του σε μοδάτα στέκια, ο νους του ταξιδεύει συχνά στη Μαδρίτη όπου σχεδιάζει να επιστρέψει. Ηδη έχει αποφασίσει να αφιερώσει τα επόμενα χρόνια αποκλειστικά στο μόντελινγκ και να έχει ως βάση του την πρωτεύουσα της Ισπανίας. «Η Ισπανία έχει μια καθημερινότητα που μου ταιριάζει. Λατρεύω το νεανικό vibe και την ανεπιτήδευτη φινέτσα της. Εξάλλου, ως ευρωπαϊκή μητρόπολη, η Μαδρίτη είναι και σημαντικό επαγγελματικό κέντρο. Μετά το τέλος των σπουδών μου σκοπεύω να τη ζήσω για κάποια χρόνια από κοντά».

Φυσικά, δεν διστάζει να ανταποκριθεί με τον ίδιο επαγγελματισμό και σε άλλου είδους προτάσεις-προκλήσεις, που δεν περιλαμβάνουν glamorous πασαρέλες και οίκους υψηλής ραπτικής. Πρόσφατα έγινε το κεντρικό πρόσωπο στα διαφημιστικά σποτ γιλέκου παθητικής γυμναστικής αλλά και δημοφιλούς ξενοδοχείου της Μήλου. Η αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Λάμπρου. Πιστεύει πως η ευκαιρία παρουσιάζεται πάντα σε εκείνον που επιμένει και τολμά. Και, ως γνωστόν, ο τολμών νικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης