Λαμπερό δείπνο γενεθλίων σε πύργο της Κηφισιάς

Λαμπερό δείπνο γενεθλίων σε πύργο της Κηφισιάς

Ηταν από τις σπάνιες φορές που το υπέροχο ιστορικό αρχοντικό, ιδιοκτησίας Κλέλιας Χατζηιωάννου, στο οποίο πλέον στεγάζονται τα γραφεία του Ιδρύματός της άνοιξε τις πόρτες του

jhffw1
Θα μπορούσε να είναι ένα dinner σε κάποιο αρχοντικό στο Μονακό, στην Τοσκάνη ή στη Santa Margherita. Κι όμως έγινε στην Αθήνα!

Ηταν από τις σπάνιες φορές που το υπέροχο ιστορικό αρχοντικό της Κηφισιάς που φέρει την υπογραφή Τσίλερ, το άλλοτε σπίτι του Χαρίλαου Τρικούπη, ιδιοκτησίας Κλέλιας Χατζηιωάννου, στο οποίο πλέον στεγάζονται τα γραφεία του Ιδρύματός της μέσω του οποίου προσφέρει σημαντικό έργο, άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί είκοσι πέντε λαμπερούς καλεσμένους.

245455
245457_ΚΛΕΛΙΑ_ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ_ΜΑΡΙΑ_ΛΕΜΟΝΙΑ
Κλέλια Χατζηιωάννου - Μαρία Λεμονιά


Η δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Μαρία Λεμονιά γιόρταζε τα γενέθλιά της και προσκάλεσε μέλη της social life σε μια βραδιά με φινέτσα, υψηλή γαστρονομία και διάθεση για διασκέδαση.

245500_ΧΡΙΣΤΙΝΑ_ΜΗΤΣΗ_ΦΑΝΗ_ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ_ΜΑΡΙΑ_ΛΕΜΟΝΙΑ_ΛΙΤΣΑ_ΛΑΒΔΑ
Χριστίνα Μήτση , Φανή Σαραντοπούλου, η εορτάζουσα Μαρία Λεμονιά και η Λίτσα Λάβδα
245499_ΛΑΚΗΣ_ΓΑΒΑΛΑΣ_ΣΟΥΛΑ_ΛΙΑΚΟΥ_ΠΕΡΙΚΛΗΣ_ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ
Λάκης Γαβαλάς, Σούλα Λιάκου, Περικλής Κονδυλάτος
245494_pastry_chef_Ευαγγελος_Χασιωτης
Ευάγγελος Χασιώτης
245491_ΟΛΓΑ_ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Όλγα Κεφαλογιάννη


Κλείσιμο
Ο πύργος της Κηφισιάς φωταγωγήθηκε και οι δύο φίλες, Μαρία  Λεμονιά και Κλέλια Χατζηιωάννου, θύμισαν με το κάλεσμά τους τα υπέροχα events της Γαλλικής και Ιταλικής Ριβιέρας. Σερβιτόροι υποδέχονταν τους καλεσμένους με κολονάτα ποτήρια που ξεχείλιζαν σαμπάνια συνοδεύοντάς τα με ρολά προσούτο.

245460_ΜΑΙΡΗ_ΦΙΞ_ΜΑΡΙΑ_ΛΕΜΟΝΙΑ
Μαίρη Φίξ - Μαρία Λεμονιά
245463_ΚΛΕΛΙΑ_ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ_ΜΑΙΡΗ_ΦΙΞ
Κλέλια Χατζηιωάννου - Μαρία Φίξ
245465_ΒΙΡΓΙΝΙΑ_ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗ_ΙΟΥΛΙΑ_ΜΠΑΝΤΕΛΑ_ΤΖΩΡΤΖΗΣ_ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
Βιργινία Βεντουράκη - Ιουλία Μπαντέλα - Τζώρτζης Βαφειάδης


Η πρώην υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, η Θέμις Zουγανέλη Κανελλοπούλου , το δικηγορικό ζεύγος Μέμας και Νίκου Αγαπηνού, ο γνωστός αρχιτέκτονας με έδρα τη Ρώμη Τζώρτζης Βαφειάδης με τη σύντροφό του Ιουλία, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» της Μυκόνου Σούλα Λιάκου, η Λίτσα Λάβδα, ο πλαστικός χειρουργός Θεόδωρος Βουκίδης με τη σύζυγό του Μήτση, η σιδηρά κυρία των ξενοδοχείων   Χριστίνα Μήτση, η σχεδιάστρια  κοσμημάτων Φανή Σαραντοπούλου, η αγαπητή στους κοσμικούς κύκλους Μαίρη Φιξ, το στέλεχος της εταιρείας Wella Κωνσταντίνος Σκορίλας, η γνωστή για το υψηλό της γούστο Βιργινία Βεντουράκη, η πολιτικός Ντόρα Πάλλη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Σιούτος, ο κομψός Βασίλης Ζούλιας, οι εκκεντρικές προσωπικότητες της μόδας  Λάκης Γαβαλάς και Περικλής Κονδυλάτος , η Νίνα Ψιλάκη καθώς και οι καθηγητές της οδοντιατρικής Φώφη Καμποσιώρα και Γιώργος Παπαβασιλείου συμπεριλήφθησαν στην guest list.

245490_ΘΕΜΙΣ_ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ_ΜΑΡΙΑ_ΛΕΜΟΝΙΑ_ΜΕΜΑ_ΣΙΜΟΝΕΤΑΤΟΥ_ΑΓΑΠΗΝΟΥ
Θέμις Ζουγανέλη - Μαρία Λεμονιά - Μέμα Σιμωνετάτου Αγαπηνού
245481_ΛΑΚΗΣ_ΓΑΒΑΛΑΣ
Ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς
245480_ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ_ΦΩΦΗ_ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ_ΝΤΟΡΑ_ΠΑΛΛΗ
Γιώργος Παπαβασιλείου - Φώφη Καμποσιώρα - Ντόρα Πάλλη
245468_ΛΙΤΣΑ_ΛΑΒΔΑ_ΚΛΕΛΙΑ_ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ_ΜΑΙΡΗ_ΦΙΞ
Λίστα Λάβδα - Κλέλια Χατζηιωάννου - Μαίρη Φίξ
245465_ΒΙΡΓΙΝΙΑ_ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗ_ΙΟΥΛΙΑ_ΜΠΑΝΤΕΛΑ_ΤΖΩΡΤΖΗΣ_ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
Βιργινία Βεντουράκη - Ιουλία Μπαντέλα - Τζώρτζης Βαφειάδης


Το μοναδικό art de la table με τα βρετανικά σερβίτσια και τα λουλούδια εποχής από το ανθοπωλείο Πετρίδη επιμελήθηκε η Βιργινία Βεντουράκη ενώ η μύηση στην υψηλή γαστρονομία έφερε την υπογραφή της Aria fine Catering, της εταιρείας που επιμελείται τα πιο επιτυχημένα και γευστικά καλέσματα. Η γενέθλια τούρτα, μια πανδαισία από φράουλες, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς  και κρέμα, φτιάχτηκε μπροστά στα μάτια των καλεσμένων από τον pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη τη στιγμή που η Dj Λία Ταουκτσή ανέβαζε τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης