Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτησε το Survivor

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτησε το Survivor

Ροδάνθη και Εύη σώθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό - Νέα σαρωτική νίκη για τους Διάσημους

nasos-survi01
Είναι απόλυτα λογικό όλοι να κάνουν σενάρια για το ποιος μπορεί να είναι αυτός που θα φύγει. Ολοι από την δική τους πλευρά κρίνουν τον καταλληλότερο. Οι περισσότεροι ποντάρουν σε αποχώρηση γυναίκας καθώς θεωρούν απίθανο να αποχωρήσει ο Νάσος. Κούνια που τους κούναγε…

Η Ροδάνθη θεωρείται η πιο πιθανή να αποχωρήσει καθώς είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά. Η Μελίνα θα μιλήσει σκληρά και θα την χαρακτηρίσει φυγόπονη και τεμπέλα, αδύναμη αγωνιστικά και καθόλου χρήσιμη για την ομάδα. Η Ροδάνθη πλέον έχει κερδίσει πόντους από τον πόλεμο των συμπαικτών της. Όπως και με την ειλικρίνειά της και τον αυθορμητισμό της. Γιατί η Ροδάνθη δεν είναι η διπλανή personal trainer αλλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Survivor | Απολογισμός ηττών για τους Μαχητές | 31/05/2018


Η Σαλταφερίδου αγωνιστικά είναι δυνατή αλλά όχι τόσο συμπαθής στο κοινό. Ο Νάσος είναι μία κατηγορία μόνος του και πολύ ήρεμος παίκτης αλλά αγωνιστικά έχει πτώση. Και ίσως αυτός θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας. Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε καλά από το πρωί της Πέμπτης πως ο Παπασίλβερ φτιάχνει βαλίτσα. Και ξέρουμε καλά πως πλέον η κάθε ψήφος δίνεται με αγωνιστικά κριτήρια αλλιώς θα έφευγε το ένα από τα δύο κορίτσια.

Κλείσιμο
Survivor | Εύη και Ροδάνθη συζητούν για την ενδεχόμενη αποχώρησή τους | 31/05/2018


Αγώνας επάθλου πριν την αποχώρηση

Ο Σάκης Τανιμανίδης ζητά από τους παίκτες να σχολιάσουν την υποψηφιότητά τους και να πουν για ποιους λόγους πιστεύουν ότι μπορεί να αποχωρήσουν. Φυσικά κανείς δεν έχει καταλάβει πλήρως τα κριτήρια της ψήφου του τηλεοπτικού κοινού και οι περισσότεροι αναζητούν τους λόγους λατρείας του κοινού προς τη Ροδάνθη.

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται το έπαθλο το οποίο θα απολαύσει η νικήτρια ομάδα. Σε μία εξωτική παραλία με κρεβάτια και μασέζ οι νικητές θα απολαύσουν και περιποίηση προσώπου και ένα γεύμα με ομελέτα, αυγά μάτια, αυγά ποσέ, ροφήματα και λουκάνικα, πατάτες τηγανητές και φυσικά χωριάτικη σαλάτα. Αυτά τα ολίγα, τηλεθεατάρες, την ώρα που εμείς την βγάζουμε με τοστάκι… Αυτά είναι.

Survivor | Το εγκώμιο του Νάσου | 31/05/2018


Το αγώνισμα ξεκινά με πρώτους αντιπάλους τον Τσίλη και τον Ηλία. Στην εύκολη πίστα αλλά και στόχο νικητής αναδεικνύεται ο Τσίλης ο οποίος θα κάνει το 1 -0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν η Εύη με την Βιργινία. Δυνατή η Σαλταφερίδου θα ισοφαρίσει σε 1 -1 για τους Μαχητές. Νικόλας εναντίον Μιχάλη. Αν και ο Αγόρου είναι δυνατός στην διαδρομή, ο Μιχάλης είναι ψύχραιμος στον στόχο και θα πάρει τον πόντο κάνοντας το 2 -1 για τους Διάσημους.

Μελίνα και Ροδάνθη είναι οι επόμενες με την Μελίνα να κερδίζει απλά στον στόχο και να κάνει το 3 -1 για τους Διάσημους. Ακολουθούν οι Νάσος και Χάρης με τον Χάρη να ρίχνει πιο γρήγορα το δεύτερο ανθρωπάκι και να κάνει το 4 -1 για τους Διάσημους.

Δυστυχώς τα συνθήματα συνεχίζουν να ακούγονται και όσοι τα λένε να νομίζουν ότι όχι μόνο είναι πετυχημένα αλλά ότι μας αρέσουν κιόλας, τρομάρα τους…
Πάνος εναντίον Μιχάλη με τον Μουρούτσο να συνεχίζει το σερί των νικών των Διασήμων οι οποίοι πλέον προηγούνται με 5 – 1.

Μελίνα και Εύη είναι οι επόμενες παίκτριες. Η Μελίνα ρίχνει πολύ γρήγορα τα ανθρωπάκια της και θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά κάνοντας το σκορ 6 -1 για τους Διάσημους.

Νάσος εναντίον Τσίλη. Δεν μπορούν και πάλι οι Μαχητές να τα καταφέρουν στον στόχο με αποτέλεσμα το προβάδισμα των Διασήμων να γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Μετά τη νίκη του Τσίλη το σκορ γίνεται 7 – 1.

Δαλάκα και Ροδάνθη στον στίβο μάχης. Ελαφρύ προβάδισμα στην διαδρομή για την Δαλάκα αλλά η Ροδάνθη, το απόλυτο αουτσάιντερ θα καταφέρει να νικήσει και να μειώσει σε 7 – 2 για τους Μαχητές. Είδωλο η Ροδάνθη.

Χάρης και Νικόλας. Άλλη μία νίκη για τους Διάσημους οι οποίοι θα κάνουν το 8 – 2 πλέον. Τσίλης εναντίον Πάνου. Ο Πάνος θα καταφέρει να μειώσει κι άλλο για τους Μαχητές και να κάνει το σκορ 8 – 3.

Ακολουθούν Μελίνα και Εύη. Μετά από πάρα πολλές προσπάθειες η Μελίνα θα πάρει τον πόντο και πλέον οι Διάσημοι βρίσκονται μία ανάσα πριν τη νίκη καθώς το σκορ θα γίνει 9 – 3.

Μουρούτσος και Αγόρου για τον κρίσιμο πόντο. Το δεύτερο ανθρωπάκι του Μιχάλη θα πέσει πιο σύντομα θα γίνει το 10 – 3 και σε μία έξαρση ναρκισσισμού, ο άνθρωπος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν υπερέβαλε στους πανηγυρισμούς και πως δεν πρόσβαλε τους αντιπάλους του, πατάει πάνω στην πλατφόρμα του στόχου και υποδύεται τον Μάικλ Τζάκσον από τα πανέρια. Ελεος, πια!

Ακολουθεί «όργιο φαγητού» από τους Διάσημους οι οποίοι τρώνε ασταμάτητα την ώρα που οι Μαχητές κοιμούνται κατάχαμα και νηστικοί πλέον…
Χάσαμε και τον μάγκα τον Τζέρυ ο οποίος συχνά πυκνά έκανε ντου στις καλύβες και πήγαινε στα όμορφα κορίτσια. Μέχρι και ο πόντικας βαρέθηκε το φετινό Survivor, Ατζουνοπαραγωγοί!

Αγώνας συμβόλων και αποχώρηση

Μετά από αρκετό καιρό, τους παίκτες θα υποδεχθεί ο Γιώργος Λιανός. Αυτός ο αγώνας των συμβόλων, καλό θα ήταν να μετονομαστεί σε γρίφο καθώς αδυνατούμε να κατανοήσουμε με ποια λογική δίνονται αφού μάλλον όλα γίνονται με τις διαθέσεις της παραγωγής. Επιπλέον είναι μία απλή επανάληψη των ίδιων στίβων μάχης που προηγήθηκαν και στα ομαδικά. Τέλος πάντων…

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Έυη Σαλταφερίδου | 31/05/2018


Η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού φτάνει. Ενός Συμβουλίου όπου τα πνεύματα είναι σχετικά ήρεμα σε σχέση με το παρελθόν όπου τις δύο ομάδες τις χώριζαν μίση και πάθη και κυρίως ο τρόπος πανηγυρισμού.

Οι τρεις υποψήφιοι θα πάρουν το λόγο και ο καθένας θα πει όλα όσα νιώθει μία ανάσα πριν ανακοινωθεί το όνομα αυτού που οριστικά θα φύει από το παιχνίδι και την Δομινικανή Δημοκρατία…

Survivor | Διαφωνούν οι ομάδες για τους δυνατούς παίκτες | Συμβούλιο Αποχώρησης | 31/05/2018


Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη, δηλαδή του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Ολοι παγώνουν και μόνο η Ροδάνθη χαμογελά αμήχανα. Ο Αγόρου κοιτάζει απορημένος και οι Διάσημοι σχεδόν μαρμαρώνουν. Ο Νάσος, ο έντιμος και υπέροχος παίκτης του ριάλιτι αποχωρεί μιλώντας όμορφα για τους συμπαίκτες του και για μία ακόμη φορά θα επισημάνει πως το πιο ουσιαστικό είναι να απολαμβάνεις το ταξίδι. Εξομολογείται πως ένιωθε σα να ξαναγεννιέται, να δυναμώνει και πλέον ως πολίτης νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα…

Ο Νάσος θα χαιρετίσει με την ίδια αγάπη τους παίκτες και των δύο ομάδων και με την ευγένεια που τον διακρίνει και τον διέκρινε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αποχωρεί. Σπουδαίος παίκτης, ωραίος άνθρωπος ο Τιτανοτεράστιος Νάσος. Απώλεια η αποχώρησή του και για τους τηλεθεατές αλλά και για τις τηλεθεάτριες.

Survivor | Αποχώρηση Νάσου | 31/05/2018


Τηλεθεατάρες, ραντεβού την επόμενη εβδομάδα. Ως τότε, καλό μήνα και ψυχραιμία…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης