Οι καβγάδες του Σώζοντα κάλυψαν τα δάκρυα Ντάριας-Τσίλη για την επιστροφή στην Ελλάδα

Οι καβγάδες του Σώζοντα κάλυψαν τα δάκρυα Ντάριας-Τσίλη για την επιστροφή στην Ελλάδα

Άγριος τσακωμός ξανά με την Σαλταφερίδου - Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και οι Διάσημοι βρήκαν παρηγοριά στα ρυζόγαλα

sozon-fot-surv
Ο Θεός ο dj μας ξεκινά με “Big in Japan” ενώ παρακολουθούμε τους Διάσημους να κάνουν γυμναστική. Σιγά σιγά κάνουν ασκήσεις και οι Μαχητές και κυρίως ο Ηλίας και ο Πάνος. Θα κάνει και η Ροδάνθη ασκήσεις. Συγκεκριμένα αλλάζει πλευρό στο κρεβάτι. Η Πάνος και η Δαλάκα θα παίζουν στην άμμο και ο Σώζων τους παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό. Σε λίγο θα ζητήσει από την παραγωγή να τους πάει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Τσίλης και Ντάρια μας επισκέφτηκαν προκειμένου να συναντήσουν τους δικούς τους και δείχνουν ξαφνιασμένοι από την αστική εικόνα από την οποία πλέον έχουν απομακρυνθεί. Η μητέρα του Γιάννη θα τον σφιχταγκαλιάσει και θα ξεσπάσει σε λυγμούς. Ο πατέρας του πιο συγκρατημένος ενώ η μαμά του δεν σταματά να του μιλά και να λέει «παιδί μου», «γιαβρί μου». Ο ίδιος εκφράζει την τεράστια χαρά του και συζητά μαζί τους. Μάνα Τσίλη τεράστια μορφή. Δεν τρώει γιατί υποφέρει ο γιόκας. Η απόλυτη Ελληνίδα μάνα, υπόκλιση. Και έρχεται και η Λένα. Ο κορίτσαρος του Τσίλη. Και αγκαλιές όμορφες και συναισθήματα και αγάπη πολλή. Ωραίες εικόνες και ωραία συναισθήματα. «Η Λένα για μένα είναι τα πάντα». Μετά από αυτό, κορίτσια ποιο Power και ποιο Game of love…

Survivor | Συνάντηση του Γιάννη Τσίλη με την οικογένεια του | 08/05/2018


Κλείσιμο
Survivor | Συνάντηση της Ντάριας με την οικογένεια της | 08/05/2018


Στη συνέχεια και η Ντάρια θα συναντήσει την οικογένειά της. Η μαμά της είναι υπέροχη, πανέμορφη. Θα κλάψουν πολύ όλοι τους και ο μικρούλης αδελφός της. Το δωμάτιο γεμίζει αγάπη. Θα την επισκεφτεί ο σύντροφός της και θα μείνουν οι δυο τους. Θα της δώσει και σημείωμα και θα ανέβουν level στη σχέση τους.
Πλημμυρίσαμε αγάπη, τηλεθεατάρες. Not bad.

Οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στην Δομινικανή Δημοκρατία και θα αφηγηθούν στους συμπαίκτες τους όσα έζησαν στην Ελλάδα όπου συνάντησαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Αγώνας επάθλου επικοινωνίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τις δύο ομάδες και ζητά από την Ντάρια και τον Τσίλη να αφηγηθούν τις περιπέτειές τους.  Ακολουθεί ο αγώνας επάθλου. Πρώτο ζευγάρι Χάρης και Νάσος με τον Χάρη να βρίσκει πιο γρήγορα τον στόχο και να κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Ενώ ο Σώζων εκνευρίζει τους συμπαίκτες του στον πάγκο κάνοντας στον ξερόλα, Τσίλης και Ηλίας ακολουθούν στον στίβο μάχης. Ο Ηλίας κερδίζει εύκολα και κάνει το 2 -0. Εύη και Ροδάνθη ακολουθούν και η Ροδάνθη θα κάνει την έκπληξη και το 3 -0.

Σώζων και Αγόρου. Το 4 – 0 είναι γεγονός για τους Μαχητές που πλέον έχουν σημαντικό προβάδισμα. Μουρούτσος εναντίον Τσεπάνη. Επιτέλους οι Διάσημοι μειώνουν σε 4 -1. Ακολουθούν Δαλάκα και Μελίνα. Η Μελίνα θα κερδίσει και θα κάνει το 5 -1.

Εντωμεταξύ αυτή την ώρα στην Πορτογαλία εμφανίζεται η Γιάννα Τερζή και εκπροσωπεί την χώρα μας στην Γιουροβίζιον. Καλή επιτυχία στο κορίτσι που στις 23.04 θα χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση ελπίζουμε και στην βαθμολογία. Πάνος και Τσίλης. Οι Μαχητές είναι ασταμάτητοι. Το σκορ γίνεται 6 -1.

Τσεπάνης εναντίον Νάσου και το σκορ γίνεται 6 – 2 καθώς ο Νάσος θα βρει τον στόχο και θα μειώσει για τους Διάσημους. Δαλάκα και Βιργινία και το σκορ θα γίνει 6 – 3. Ανεβαίνουν οι Διάσημοι λίγο και κρατούν το σκορ. Ηλίας και Σώζων οι επόμενοι παίκτες. Ο Ηλίας θα είναι ο νικητής της μονομαχίας και θα κάνει το 7 – 3 για τους Μαχητές.

Μουρούτσος εναντίον Νικόλα. Ο Αγόρου θα νικήσει και θα κάνει το 8 – 3 για τους Μαχητές. Εύη και Ντάρια οι επόμενες παίκτριες και η Εύη θα μειώσει σε 8 -4 για τους Διάσημους. Σώζων και Πάνος και το 9 – 4 για τους Μαχητές είναι γεγονός. Πλέον βρίσκονται στο παρά ένα του επάθλου…

Νάσος και Ηλίας και οι Μαχητές κερδίζουν με 10 -4 τον αγώνα και το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor | Νάσος Παπαργυρόπουλος vs Ηλίας | 08/05/2018


Και σκασίλα μας όμως για τους Μαχητές τώρα αφού η Ελένη Φουρέιρα βάζει φωτιά στην πίστα της Γιουροβίζιον και με εξαιρετική σκηνική παρουσία κλέβει την παράσταση.

Οι Μαχητές θα επικοινωνήσουν με τους φίλους τους. Ολο αυτό είναι τόσο στημένο και βαρετό… Και δεν αφορά καθόλου τους τηλεθεατές.

Στην επιστροφή στην παραλία ο Σώζων και η Εύη για μία ακόμη φορά θα τσακωθούν πολύ άσχημα. Θα υπάρξει έντονη λογομαχία με αφορμή την συμπεριφορά του Σώζοντα κατά την διάρκεια του αγώνα της Εύης κάτι που θα ενοχλήσει τους πάντες ακόμη και τον ήρεμο Τσίλη. Στη συζήτηση ο Σώζων θα συνεχίσει να τρολάρει το σύμπαν. Εχει καταντήσει πλέον πολύ κουραστικός. Η Δαλάκα θα ζητήσει από τους δυο τους να μην ξαναμιλήσουν προκειμένου να σταματήσει αυτή η δυσάρεστη κατάσταση η οποία κουράζει τους πάντες και κάνει κακό στην ψυχολογία τους με αποτέλεσμα να μην είναι καλοί αγωνιστικά. Δυστυχώς όπως όλοι πλέον καταλαβαίνουν επειδή δεν είναι απλή συγκυρία αλλά θέμα χαρακτήρων όσο αυτοί οι δύο παίκτες είναι μαζί τόσο θα συνεχίζεται η ένταση.

Survivor | Κόντρα Εύης και Σώζοντα | 08/05/2018


Ακολουθεί το «Πες το αλλιώς» με έπαθλο ρυζόγαλο. Οι Διάσημοι εδώ είναι καλύτεροι στις περιγραφές αφού Αγόρου, Τσεπάνης και Ροδάνθη έχουν βουλιάξει με τις δικές τους την ομάδα τους. Ετσι τα ρυζόγαλα θα τα απολαύσει η ομάδα των Δασήμων με την ευχή να μην αρχίσει η Εύη να τα πετάει στον Σώζοντα και τούμπαλιν.
Το επεισόδιο, με εξαίρεση την συνάντηση Ντάριας και Τσίλη με τις οικογένειές τους ήταν πολύ βαρετό πλέον. Επαναλαμβάνονται καταστάσεις, συμπεριφορές και οι χαρακτήρες δε αφορούν καθόλου το κοινό.

Μέχρι και από την Γιουροβίζιον αποκλειστήκαμε… Τηλεοπτική δραματική κατάσταση.


Survivor | Πες το αλλιώς | Γιάννης - Εύη | Κωνσταντίνος - Χάρης | 08/05/2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης