Ρέμος: Γλέντησε τη Μαύρη Θάλασσα και την ελίτ της Ρουμανίας

Ρέμος: Γλέντησε τη Μαύρη Θάλασσα και την ελίτ της Ρουμανίας

Πάνω από 2.500 άτομα στο Nuba beach club - Εντυπωσιακές παρουσίες, σαμπάνιες αλλά και... κρύο

remmos2
Η φράση «Μανώληηηη!! Εφτά, οχτώ, εννιά...» που εκστομίζει ο Αντώνης Ρέμος στα live του είναι πολύ χαρακτηριστική, ειδικά για τους φανατικούς του. Απευθύνεται στον σολίστα του Μανώλη Καραντίνη, ο οποίος μέσα σε μια ηχηρή εισαγωγή «μπαίνει» στο «Τι ήμουνα για σένανε...» ενώ το κοινό εκστασιάζεται.

Το Σάββατο 28 Απριλίου ο πλέον δημοφιλής Ελληνας τραγουδιστής ξεκίνησε τις φετινές του συναυλίες από το Μαμάια, το θέρετρο για την ελίτ της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Μια χώρα, στην οποία οι έχοντες λατρεύουν την Μύκονο τα καλοκαίρια, τα θορυβώδη μεσημέρια στο Nammos, στο Principote, στο Scorpios και στα άλλα διάσημα στέκια του νησιού.

Κάπως έτσι, λένε οι καλά γνωρίζοντες, κανονίστηκε η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο κορυφαίο beach club της Μαύρης Θάλασσας, που βρίσκεται στην περιοχή Μαμάια, λίγο πιο έξω από την Κονστάντζα.

Οι προετοιμασίες για την εμφάνισή του είχαν ξεκινήσει από την Παρασκευή νωρίς το πρωί, ενώ στα glam ξενοδοχεία της περιοχής το θέαμα των luxury αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα, ήταν μοναδικό.

Ferrari, Lamporghini, Porsche, Range Rover και Bentley ήταν σε απαρτία ενώ οι ιδιοκτήτες τους απολάμβαναν στιγμές χαλάρωσης.

Το βράδυ του Σαββάτου το κλίμα ζεστάθηκε νωρίς, αφού το Nuba κατακλύστηκε από δύο χιλιάδες και πλέον άτομα, εκ των οποίων οι χίλιοι πεντακόσιοι ήταν σε τραπέζια.

Οι τιμές; Πολύ διαφορετικές από την αντίστοιχη συναυλία του Αντώνη στο Nammo's κάτι που όπως έλεγε Έλληνας-άριστος γνώστης του μυκονιάτικου lifestyle-είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους πλούσιους Ρουμάνους.

Οι τελευταίοι μπορεί να μην έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τριακόσια ευρώ για μια ροζέ Moet & Cahnton στο Νησί των Ανέμων, όμως τους «χαλάει» να δίνουν αυτά τα λεφτά, έστω και αν διασκεδάζουν στο πιο καλό beach club της Μαύρης Θάλασσας.

Κλείσιμο
Έτσι η απλή Moet κόστιζε γύρω στα 95 ευρώ το μπουκάλι και η είσοδος με ποτό δεκαέξι ευρώ, τιμές που στην Μύκονο απλά δεν υπάρχουν, πόσω μάλλον στην καθιερωμένη πλέον συναυλία του Αντόνιο όπως τον λένε οι φίλοι του στο... πριγκιπάτο της Ψαρούς.

Ο Ρέμος βγήκε μέσα σε αποθέωση και τραγούδησε για περίπου δύο ώρες, ενώ η ιδέα του να βγει χαλαρός με t-shirt στην πίστα δεν αποδείχθηκε καλή.

Διαπίστωσε γρήγορα, ότι το κρύο ήταν τσουχτερό και φόρεσε ένα δερμάτινο μπουφάν, αφού η άνοιξη στην Ρουμανία παραπέμπει σε Φεβρουάριο στην Ελλάδα.

Είπε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και αποθεώθηκε από τους φανατικούς του αλλά και Έλληνες που βρέθηκαν στο Μαμάια για το συγκεριμένο βράδυ.

Επόμενος σταθμός του και εκεί όπου αναμένεται να γίνει χαμός είναι το Koko Club στο Λονδίνο, όπου θα εμφανιστεί την Κυριακή 13 Μαϊου, σε ένα κοινό αμιγώς ελληνικό.

Όπως λένε τα τελευταία νέα πολύ γνωστή οικογένεια Λιβανέζων κροίσων, από τους πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα, έχει καλέσει δεκάδες φίλους τους στο συγκεκριμένο event. Εκεί αναμένεται να παραστούν γόνοι γνωστών εφοπλιστικών οικογενειών αλλά και σημαντικοί Έλληνες που μένουν χρόνια στην βρετανική πρωτεύουσα.


remmos1
remmos2
remmos3
remmos4
remmos5



f90bcf22 af8d 42ad 832d 7fb76326eab71




6a25baa8 730c 460b a631 d864d1e181a2



ef72d87e de03 4380 aa23 565ce2cdba90
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης