Βούρκωσε η Ariana Grande όταν μίλησε για το μακελειό στο Μάντσεστερ

Βούρκωσε η Ariana Grande όταν μίλησε για το μακελειό στο Μάντσεστερ

 Το τρομοκρατικό χτύπημα έγινε σε συναυλία της 24χρονης και έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα, κυρίως έφηβοι 

4BCC120900000578-5686145-New_music_The_songstress_appeared_on_the_programme_to_promote_he-m-32_1525340483637
H Ariana Grande πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο  «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, περίπου ένα χρόνο μετά το μακελειό σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, που την ανάγκασε να απέχει από το προσκήνιο για πολλούς μήνες.


Η νεαρή pop star βούρκωσε όταν μίλησε για την τραυματική αυτή εμπειρία και τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος. Θυμίζουμε πως το μακελειό έγινε στις 22 Μαίου του 2017 και έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα, κυρίως έφηβοι, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του, την ώρα που αποχωρούσε το κοινό από τη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Όταν ο Jimmy Fallon αναφέρθηκε σε αυτό η Ariana φάνηκε να λυγίζει, μολονότι ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής εκθείασε τη γενναιότητα της.


Αργότερα στο σόου τα πράγματα ήταν πιο ανάλαφρα με την Ariana να κάνει σκετς και μιμήσεις και να νικά τον Fallon στο "Musical Genre Challenge". Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκπομπή έσπασε ρεκόρ αναφορών στα social media και ο ίδιος ο Fallon έσπευσε μέσω twitter να ευχαριστήσει την Ariana.



Δείτε το βίντεο: 

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης