Σαρωτική αντεπίθεση των Μαχητών για την επικοινωνία στο Survivor

Σαρωτική αντεπίθεση των Μαχητών για την επικοινωνία στο Survivor

Επέστρεψαν στις νίκες και αντάλλαξαν sms με τις οικογένειές τους, ενώ οι γυναίκες αγωνίστηκαν για τον ημιτελικό συμβόλων

virginai-survivi-1
Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά, τηλεθεατάρες. Με μία ρεαλιστική διαπίστωση θα ξεκινήσει το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας. Αυτή που διατυπώσουν οι παίκτες των δύο ομάδων και αφορά την επιτηδευμένη στάση και συμπεριφορά τους. Μπήκαν υποψιασμένοι, γνωρίζουν τους όρους του τηλεοπτικού παιχνιδιού, ξέρουν τι αρέσει και τι δεν αρέσει οπότε όλα ως ένα βαθμό τουλάχιστον είναι λίγο «στημένα». Θα πουν όμως και μία ακόμη μεγάλη αλήθεια: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Δηλαδή όσο και να προσπαθείς να καμουφλάρεις αυτό που πραγματικά είσαι, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθείς, θα φανούν όλα και φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα όσο εσύ προσποιείσαι και νομίζει ότι κοροϊδεύεις την κοινωνία, ο κόσμος να σε έχει πάρει χαμπάρι. Κι εκεί την έχεις πατήσει άσχημα…

Πάντως η ένωση έχει δημιουργήσει πιο όμορφες εικόνες, έχει καταλαγιάσει τα πάθη και έχει μεταμορφώσει την εικόνα που βλέπει το κοινό. Γεμάτη πρόσωπα, πρωτότυπη συνύπαρξη και χαριτωμένα στιγμιότυπα. Όπως αυτό όπου ο Νάσος και ο Ηλίας θα παίζουν τάβλι σαν μικρά παιδιά. Όπως θα πει και ο Χάρης όλοι κάνουν παρέα με όλους και κάθε μέρα γεννιούνται καινούριες παρέες.

Survivor | Μαχητές και Διάσημοι σχολιάζουν την καθημερινότητά τους μετά την ένωση | 30/04/2018
Κλείσιμο


Ολοι δηλώνουν ευχαριστημένοι και το μόνο που τους χωρίζει είναι η διαφορά στα προγράμματα τα οποία έχουν υιοθετήσει.

Φυσικά ας μην ξεχνάμε τον Σώζοντα. Ο οποίος δηλώνει θύμα συνωμοσίας του Μουρούτσου με τον Κρητικό που πάντα θα είναι οι «δαίμονές» του. Πιστεύει πως αδικήθηκε από την επιλογή που προτάθηκε στον αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας και φυσικά μόλις βρεθεί κάμερα δεν θα διστάσει να παραπονεθεί.

Survivor | Το παράπονο του Σώζοντα που δεν αγωνίστηκε ενάντια στην ομάδα της Ρουμανίας | 30/04/2018


Πλησιάζει όμως η ώρα για αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία. Επειδή όλοι λίγο πολύ έχουν φάει το κατιτίς τους είναι πολύ σημαντικό το να κερδίσουν το συγκεκριμένο έπαθλο το οποίο είναι πολύτιμο.

Survivor | Η Βιργινία πιστεύει σε ανάκαμψη της ομάδας των Μαχητών | 30/04/2018


Αγώνας για το πολύτιμο έπαθλο της επικοινωνίας

Τις δύο ομάδες θα υποδεχθεί ο Γιώργος Λιανός στον στίβο μάχης. Ολοι δηλώνουν πως θέλουν όσο τίποτε άλλο το έπαθλο επικοινωνίας. Αν κερδίσουν οι Διάσημοι θα επικοινωνήσουν με φίλους, αν κερδίσουν οι Μαχητές θα μιλήσουν με οικογένεια.

Κι εκεί που ακούμε τρυφερές ιστορίες θα έρθει η σειρά της Μελίνας η οποία θα πει ότι ο σκύλος της τής έλειψε πιο πολύ από γονείς και αδελφή αλλά επειδή δεν μπορεί να μιλήσει προτιμά να ακούσει τον μπαμπά της. Η Ντάρια θέλει να μιλήσει με τη μαμά της και φανταζόμαστε ότι η Ροδάνθη θα δηλώσει τον Τζον Τζον όταν θα έρθει η σειρά της, η οποία δεν έρχεται. Μαζί με το έπαθλο επικοινωνίας, όπως πάντα θα δοθεί ένα κιλό φακές και εξωτικά φρούτα.

Ο αγώνας ξεκινά και πρώτοι θα αγωνιστούν ο Ηλίας και ο Σώζων. Ο στόχος στο συγκεκριμένο αγώνισμα θυμίζει μπόουλινγκ. Πιο τυχερός ή μάλλον πιο εύστοχος θα είναι ο Ηλίας ο οποίος θα νικήσει και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Ακολουθούν ο Τσίλης και ο Πάνος. Ο Πάνος θα κάνει μία εντυπωσιακή διαδρομή. Θα ολοκληρώσει την εμφάνισή του με ευστοχία και θα κάνει το 2 – 0 για τους Μαχητές.
Δαλάκα εναντίον Ροδάνθης. Το μπιμπελό κουνήθηκε τηλεθεατάρες! Η Κατερίνα όμως θα είναι αυτή που κερδίσει και θα μειώσει σε 2 - 1 για τους Διάσημους.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Ροδάνθη | 30/04/2018


Νάσος και Τσεπάνης μπαίνουν στον στίβο μάχης. Ο Κωστάρας θα κάνει το 3 -1. Δυστυχώς ο Νάσος θα τραυματίσει και πάλι το γόνατό του και θα μείνει εκτός αγώνα.
Χάρης εναντίον Μουρούτσου. Ο Μιχάλης θα μειώσει για την ομάδα των Διασήμων και θα κάνει το 3 -2.

Ακολουθούν Εύη και Μελίνα. Η Εύη είναι νευρική στον στόχο, κάτι που θα εκμεταλλευτεί η Μελίνα που θα νικήσει και θα κάνει το 4 – 2 για τους Μαχητές.  Ηλίας και Τσίλης. Ο Ηλίας θα κάνει το 5 – 2 για την ομάδα των Μαχητών επιδεικνύοντας ιδιαίτερη συγκέντρωση στον στόχο. Η ζέστη γίνεται όλο και πιο έντονη και οι παίκτες αρχίζουν να εξαντλούνται…

Η Εύη θα αντιμετωπίσει τη Ροδάνθη. Η Ροδάνθη θα σταθεί άτυχη καθώς μία κορίνα της υποδύεται την ίδια, ξαπλώνει και δε λέει να σηκωθεί οπότε η Σαλταφερίδου θα καταφέρει να νικήσει και να μειώσει σε 5 – 3 για τους Διάσημους.

Mιχάλης και Κωστάρας και 6 – 3 μπροστά οι Μαχητές οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά απόψε στο παιχνίδι. Δαλάκα και Μελίνα αντιμέτωπες. Θα βρεθούν αντιμέτωπες με μία κορίνα και στο replay θα στεφθεί νικήτρια η Μελίνα. Το σκορ θα γίνει 7 -3 για τους Μαχητές. Σώζων και Πάνος. 8 – 3 το σκορ από τον Πάνο.

Survivor | Σώζων Παλαίστρος-Χάρος vs Πάνος | 30/04/2018


Ο Ηλίας θα κάνει το 9 – 3 και ο Αγόρου θα σφραγίσει τη νίκη για την ομάδα των Μαχητών με 10 - 3. Το έπαθλο επικοινωνίας είναι δικό τους.

Ο Νικόλας θα εμφανιστεί πολύ τρυφερός στη σχέση του με την οικογένειά του και θα το εξομολογηθεί στην κάμερα. Στην επικοινωνία που θα έχει στη συνέχεια με τον μπαμπά του θα συγκινηθεί πολύ.

Η Ροδάνθη θα μιλήσει με τη μαμά της, όπως και ο Κωστάρας. Και ήλθε η στιγμή να μιλήσει η Βιργινία με τον μπαμπά της. Θα ξεσπάσει σε κλάματα όταν θα μιλήσει για τους γονείς της. Ο Ηλίας συνομιλεί με την αδελφή του. Η διαδικασία θα συνεχιστεί σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα και όλοι θα μιλήσουν με τους δικούς τους.

Survivor | Έπαθλο επικοινωνίας | 30/04/2018


Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στην παραλία και οι Διάσημοι σε μία χειρονομία καλής θέλησης θα προσφέρουν στους Μαχητές από τα πιτάκια που έφτιαξαν.

Μόνο ο Σώζων θα «ξινίσει» γιατί θεωρεί ότι οι υπόλοιποι άνδρες των Διασήμων έχουν κάνει κλίκα μεταξύ τους και μοιράζονται και όλα τα τρόφιμα εξαιρώντας εκείνον. Νιώθει αδικημένος και το λέει στην κάμερα.

Η ώρα των γυναικών για τον αγώνα των Συμβόλων

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τα κορίτσια κι από τις δύο ομάδες προκειμένου να τους εξηγήσει την διαδικασία για τον αγώνα των Συμβόλων. Εκτός από τα Σύμβολα και την πρόκριση στον ημιτελικό, οι νικήτριες θα απολαύσουν και ένα χορταστικό χοτ ντογκ.

Τα ζευγάρια που θα κληρωθούν είναι Δαλάκα και Βιργινία, Εύη και Μελίνα, Ροδάνθη και Ντάρια.

Θα αποκλειστούν Εύη και Ροδάνθη και θα προκριθούν οι Κατερίνα, Μελίνα, Ντάρια και Βιργινία. Η Δαλάκα διατήρησε τα 4 σύμβολά της ενώ η Βιργινία έχασε το ένα σύμβολό της.

Μελίνα, Δαλάκα και Ντάρια είναι οι τρεις νικήτριες οι οποίες και θα απολαύσουν τα χοτ ντογκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης