Μαρία Κορινθίου: Το τηλέφωνο δεν χτύπησε για προτάσεις, αλλά ό,τι θέλεις πραγματικά το προσελκύεις

Μαρία Κορινθίου: Το τηλέφωνο δεν χτύπησε για προτάσεις, αλλά ό,τι θέλεις πραγματικά το προσελκύεις

Αγαπώ την τηλεόραση, αλλά δεν μου λείπει, επειδή ήταν επιλογή μου, δήλωσε για την αποχή της

korinthiou_123
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση, τον διαλογισμό, την κόρη της, Ισμήνη, και άλλα, στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Αρχικά, αναφέρθηκε στην εμφάνισή της και στον τρόπο με τον οποίο φροντίζει τον εαυτό της: «Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο δεν θέλω να βάφομαι. Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ να περιποιούμαι και να κανακεύω την ψυχούλα μου. Για να καθαρίσεις την καθημερινή τοξικότητα που μπορεί να παίρνεις καθαρίσεις και να έρχεσαι στο κέντρο σου υπάρχουν διαλογισμοί, γιόγκα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hseda7z5x5)

Κλείσιμο
Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι κάνει διαλογισμό: «Ο διαλογισμός είναι προσωπικός για τον καθένα. Ο Γιάννης κάνει διαλογισμό με τον δικό του τρόπο, έρχεται στο κέντρο του όταν πηγαίνει στο Άγιο Όρος, έχει τους πνευματικούς του οπότε κοιτάω κι εγώ να πηγαίνω σε παρόμοια. Πήγα σε ένα retreat στη Σέριφο 1 εβδομάδας, στο οποίο δεν επιτρέπεται να μιλάς, να έχεις επικοινωνία με τίποτα, ούτε να διαβάζεις, είσαι εσύ κι ο εαυτός σου. Ακολουθούσαμε το πρόγραμμα των μοναχών από την Ιαπωνία. Δε μιλάς καθόλου. Πας για σένα».

Για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση φέτος, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε: «Αγαπώ την τηλεόραση, γενικά την τηλεόραση, αλλά δεν μου λείπει επειδή ήταν επιλογή μου. Γύρισα και είπα στον εαυτό μου “δεν θέλω να κάνεις τίποτα τηλεοπτικά”. Μου έγιναν και προτάσεις θεατρικές. Δεν ήθελα. Ήθελα να αφοσιωθώ στον εαυτό μου, να κάνω πράγματα για τη Μαρία χωρίς να μου αποσπούν την προσοχή άλλα. Με ταλαιπώρησε όλη η “φασαρία” στα αυτιά μου [σ.σ.η αποχώρηση από το Πρωινό]. Ήθελα να μην συγκεντρώνομαι σε αυτή τη “φασαρία”, να μην ακούω, γιατί δεν είναι αυτή η ουσία στη ζωή μας».

Συγχρόνως, τόνισε: «Το τηλέφωνο δεν χτύπησε για προτάσεις, αλλά και πάλι όλα καλά. Ίσως να το μαγνητίζουμε κιόλας..., γιατί στην ουσία ό, τι επιθυμούμε και λαχταράμε επί της ουσίας, μέσα από την καρδιά μας, είτε έτσι, είτε αλλιώς το προσελκύεις, το μαγνητίζεις. Όλο αυτό το διάστημα ήθελα να στοχεύσω σε άλλα πράγματα».

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της: «Είναι ένα καλό παιδί γιατί έχω προσέξει πολύ τη διαπαιδαγώγησή της, να είναι με ήθος, με αρχές. Είμαι από τις μαμάδες που θα είμαι κοντά στο παιδί μου αν πάει στο εξωτερικό να σπουδάσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εντοπίστηκε 42χρονος όμηρος της Χαμάς - Τι είχε πει ο γαμπρός του που βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα

«Ο φίλος θέλει Άναβαρ» - «Έκανα κόπια το χάπι»: Οι συνομιλίες που πρόδωσαν τα μέλη της οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά


Βίντεο: Τα ντοκουμέντα που οδήγησαν στο ξήλωμα του κυκλώματος των εφοριακών στην Χαλκίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης