«Οργώνουν» μπαρ και ξενοδοχεία οι Διάσημοι παρά τον εμφύλιο του Χάρου με την Σαλταφερίδου

survivor-ekso

Το σερί των νικών θα συνεχιστεί για τους Διάσημους οι οποίοι κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο με φαγητό, συναυλία και διαμονή σε ξενοδοχείο

Το επεισόδιο ξεκίνησε με νοσταλγία για τους κεφτέδες που καταβρόχθισαν οι Διάσημοι και πλέον αποτελούν παρελθόν. Τις γλαφυρές περιγραφές φαγητού θα διαταράξει φυσικά όπως σε κάθε επεισόδιο ο Σώζων, ο οποίος θα πει πως ήταν καλό που αποχώρησε από την ομάδα η Ολγα Φαρμάκη αφού η παρουσία της επηρέαζε αρνητικά τους υπόλοιπους λόγω μελαγχολίας. Τι τρυφερό αγοράκι…

Ο Τσίλης φυσικά θα μιλήσει και πολύ απλά θα πει πως ο Χάρος δε έχει προσαρμοστεί και ότι πεινάει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να έχει περίεργη συμπεριφορά. Όταν του πεις να αφήσει τις προμήθειες κάτι παθαίνει. Και ο Κρητικός θα βιώσει το αδιέξοδο και το παράλογο προσπαθώντας να συνεννοηθεί μαζί του. Μάταιο.Ο ίδιος μπροστά στην κάμερα θα κάνει λόγο για μία μορφή ανταγωνισμού και ζήλειας. Πάλι θα επιτεθεί λεκτικά στην Εύη, θα πλάσει δαίμονες, θα προσπαθήσει να πλασαριστεί ως ταπεινός και καταφρονεμένος. Φίλε, ένας ήταν ο Ξανθόπουλος, άστο. Εσύ βάλε πλώρη για το «Ιπτάμενος και τζέντλεμαν»…

Στην παραλία των Μαχητών ο Τζέρυ έφαγε τούμπα και ήταν σα να έπεσε κανονιοβολισμός. «Και κάνεις και ζημιές», ρε πόντικα. Η Φελίσια ήταν το επόμενο κορίτσι που φλέρταρε ο ποντικομικρούλης ο οποίος αποδεικνύεται και μπερμπάντης. Οι περισσότεροι μετά το σοκ πήραν τις κουβέρτες και κοιμήθηκαν στρωματσάδα στην παραλία.

Το έργο θα γίνει πολύ συναρπαστικό διότι ο Σώζων θα αποκαλύψει ότι η Εύη είναι αυτή που μίλησε στον Νικόλα και τον έκανε να αλλάξει συμπεριφορά. Θα βγάλει την κοπέλα από τα ρούχα της. Την κατηγορεί ότι συναντήθηκε κρυφά εκείνη η Σκαρώνη και ο Νικόλας και τον έπιασαν να του μιλήσουν προκειμένου να αλλάξει η συμπεριφορά του και κάποια στοιχεία που δεν έκαναν καλό στο προφίλ του. Ο άνθρωπος μυρίζει μπαρούτι. Συνεχίζει και αποκαλύπτει ότι έγιναν συναντήσεις και επηρέασαν τον Νικόλα με αποτέλεσμα να τον βοηθήσει. Την κατηγορεί για προδοσία. Ο Κρητικός τους παρακαλεί να πάνε στα βράχια και να το λύσουν και να μην τους πρήζουν άλλο με τα ξεκατινιάσματα.Η Εύη θα επαναλάβει πως η σχέση της με τον Σώζοντα δεν είναι καλή και έτσι θα παραμείνει. Μάλιστα αφήνει αιχμές γιατί η συμπεριφορά του αλλάζει μπροστά στα κάμερες. Δείχνει πλέον να την έχει κουράσει αφόρητα… Όπως κι εμάς άλλωστε.
Φυσικά δε θα μείνει μόνο εκεί. Θα κατηγορήσει και τον Στέλιο ότι συμμάχησε με την Εύη. Το τι θα πει δε λέγεται… Ότι η κοπέλα δεν αδυνάτισε, ότι ένωσε τους αντιπάλους, ότι έπαιξε παιχνίδι. Δεν ηρεμεί με τίποτα, είναι σε ντελίριο, είναι σε πλήρη έξαρση μίσους. Αυτό είναι το ριάλιτι. Η ανάδυση όλων αυτών χαρακτηριστικών στην τηλεοπτική επιφάνεια. Χαρακτηριστικών που τα διέπει η δυσοσμία, η απουσία συναισθήματος και φυσικά η τάση για ανθρωποφαγία.Με υπερ - έπαθλο την επιστροφή στον πολιτισμό

Ο Γιώργος Λιανός περιμένει τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να τους ανακοινώσει το σούπερ έπαθλο: γεύμα σε εστιατόριο στην πρωτεύουσα, συναυλία και στην συνέχεια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Μόνο γάμο δεν τους έταξε ο χορηγός…


O αγώνας ξεκινά με το ζευγάρι Στέλιος και Χάρης. Αν και η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη ο στόχος είναι λίγο ιδιαίτερος. Θα αργήσουν να πετύχουν στόχο με τους κρίκους αλλά θα καταφέρει ο καθένας από έναν κρίκο. Ο Κρητικός θα πετύχει πιο γρήγορα τον δεύτερο και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν ο Μουρούτσος και ο Τσεπάνης. Ο Μιχάλης θα δυσκολευτεί πολύ στο παζλ. Πολύ περίεργο το γιατί δυσκολεύεται τόσο. Κι όμως θα κάνει την απίστευτη ανατροπή καθώς θα βρει πιο γρήγορα τον στόχο κάνοντας το 2 – 0 για τους Διάσημους.


Δαλάκα και Μελίνα ή αλλιώς το βαρύ πυροβολικό των θηλυκών. Η Δαλάκα είναι πιο εύστοχη στην αρχή. Θα κερδίσει και στον δεύτερο στόχο και θα κάνει το σκορ 3 -0 με τους Διάσημους να προηγούνται.


Σώζων εναντίον Ηλία και θα ξεκινήσουν σχεδόν ταυτόχρονα τις βολές. Πρώτος θα σκοράρει ο Ηλίας. Θα είναι και ο νικητής της αναμέτρησης μειώνοντας έτσι σε 3 -1 το σκορ για την ομάδα των Μαχητών.


Τσίλης και Πάνος και εδώ η αναμέτρηση «μυρίζει» πρωταθλητισμό. Πρώτος σκοράρει ο Τσίλης, όμως ο Πάνος θα είναι αυτός που θα βάλει και τους δύο κρίκους πιο γρήγορα και θα μειώσει κι άλλο το σκορ για τους Μαχητές σημειώνοντας το 3 – 2.

Η Εύη αντιμέτωπη με τη Ροδάνθη. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω ως εικόνα. Πρώτη στο στόχο η Εύη η οποία θα σκοράρει τον πρώτο κρίκο αλλά και τον δεύτερο. Να πει κάποιος στη Ροδάνθη ότι δεν είναι φρίσμπι αλλά κρίκος αυτό που πετάει. Το σκορ θα γίνει 4 – 2 για τους Διάσημους.Σώζων εναντίον Χάρη. Συγγνώμη, λάθος. Λείπει ο Σάκης αλλά επειδή στηρίζουμε Τανιμανίδαρο θα διορθώσουμε λέγοντας Χάρος εναντίον Χάρη. Σκοράρουν ταυτόχρονα τον πρώτο κρίκο και στη συνέχεια νικητής αναδεικνύεται ο Χάρης ο οποίος θα μειώσει σε 4 – 3 για τους Μαχητές. Τους δύο πόντους στους Μαχητές τους έδωσε ο Σώζων…Τσεπάνης και Κρητικός. Πολύ γρήγοροι και οι δύο. Ο Στέλιος σκοράρει πρώτος και τους δύο κρίκους και δίνει τον πόντο στην ομάδα του. 5 – 3 και οι Διάσημοι προηγούνται σταθερά.


Εύη και Μελίνα στο επόμενο. Η Εύη θα βάλει τον πρώτο κρίκο, ακολουθεί η Μελίνα και τελικά τον πόντο θα τον πάρει η Μελίνα που θα τα καταφέρει πιο γρήγορα. 5 – 4 το σκορ για τους Διάσημους.


Εντωμεταξύ ο Σώζων που δεν έχει φέρει νίκη ούτε για πλάκα κάνει υποδείξεις στην Εύη. Εχει καταντήσει κουραστικός ο τύπος, τέλος!

Ηλίας και Τσίλης μπαίνουν στην αρένα. Ο Ηλίας θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές. 5 – 5 το σκορ.Μιχάλης και Πάνος. Ο Μουρούτσος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης και θα κάνει το 6 -5 για τους Διάσημους.


Δαλάκα απέναντι στη Ροδάνθη. Η Ροδάνθη τον Τιτανικό να έφτιαχνε σε παζλ πιο γρήγορα θα τελείωνε… Η Δαλάκα καθαρίζει εύκολα την παρτίδα και κάνει το 7 – 5 για τους Διάσημους. Πού σπουδάζει είπαμε η Ροδάνθη;


Ηλίας και Στέλιος βρίσκονται αντιμέτωποι. Ο Ηλίας σκοράρει, ακολουθεί ο Στέλιος και τελικά τον δεύτερο κρίκο θα βάλει πιο γρήγορα ο Στέλιος ο οποίος σήμερα είναι εξαιρετικός στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Το σκορ θα γίνει 8 – 5 για τους Διάσημους.

Σώζων και Πάνος. Είναι γεγονός πως ο Σώζων θα χάσει τρία στα τρία στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Ελπίζουμε ότι μετά από αυτό δεν θα ξαναμιλήσει σε συμπαίκτη με ύφος ξερόλα. Το σκορ θα γίνει 8 – 6.
Δαλάκα και Μελίνα. Η Κατερίνα θα αργήσει στο παζλ ενώ η Μελίνα έχει ήδη σκοράρει. Τελικά η Μελίνα θα τα καταφέρει πιο γρήγορα και θα μειώσει σε 8 – 7.
Τσίλης απέναντι στον Χάρη και το 9 – 7 είναι γεγονός καθώς ο Τσίλης είναι πιο εύστοχος από τον αντίπαλό του. Οι Διάσημοι είναι μία ανάσα πριν το μεγάλο έπαθλο.

Τσεπάνης και Μουρούτσος στον καθοριστικό πόντο. Ο Μιχάλης θα είναι ο νικητής και θα κάνει το σκορ 10 -7 για τους Διάσημους.
Η Ροδάνθη θα κάνει τον απολογισμό αλλά μάλλον θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι φταίνε τα κακά πνεύματα και όχι το γεγονός δεν προσπαθεί. Τόσο η Ντάρια όσο και ο Χάρης θα κατονομάσουν τις αιτίες της ήττας της Ροδάνθης: φέρεται σαν κακομαθημένη, δεν ακούει συμβουλές και πάνα της φταίνε οι άλλοι αν και η ίδια δεν εξελίσσεται.

Οι Διάσημοι απολαμβάνουν το μεγάλο έπαθλο και μπροστά από τα μάτια μας θα περάσουν κρέατα στα κάρβουνα, ορεκτικά και σοκολατένια γλυκά. Τελικά εμείς, τηλεθεατάρες, πεινάμε περισσότερο. Αφού μεράκλωσαν με τα αναψυκτικά θα τραγουδήσουν και λίγο Νατάσσα Θεοδωρίδου και θα κατευθυνθούν με την άμμο και την μπίχλα τριών μηνών στα ρούχα σε κλαμπ. Ο Μουρούτσος ό,τι και να ακούγεται, αυτός Μάικλ Τζάκσον θα χορεύει…Η βραδιά θα καταλήξει σε ξενοδοχείο όπου θα κοιμηθούν και θα το απολαύσουν με το παραπάνω.

Η μάχη των αρρένων

Με έπαθλο καλαμάκια σουβλάκια με πατάτες τηγανιτές και ψωμί και, Λιανέ, λιποθυμάμε, θα αγωνιστούν οι δύο καλύτεροι άνδρες από κάθε ομάδα.
Για τους Διάσημους θα αγωνιστούν οι Νάσος και Σώζων ενώ για τους Μαχητές οι Πάνος και Χάρης. Ο Νάσος θα αποχωρήσει τραυματισμένος και θα τον αντικαταστήσει ο Τσίλης.
Αυτή τη φορά θα κερδίσουν οι Μαχητές με 5 – 2 και επιτέλους θα φάνε κάτι κι αυτοί μετά από καιρό και μετά από συνεχόμενες ήττες.

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Argi

Ο Δαλάκας ρε παιδιά σαν να πρήστηκε στα μούτρα λίγο και από ότι είδα μια αποτριχωσουλα την θέλει!!!ορμονες είναι αυτές τι να κανουμε,απο φωνή κορμάρα.παντως ότι τρώει κάθε φορά την σκόνη της Μελιναρας να το προσέξει λίγο,στα σίγουρα Ροδάνθη,,,,!!!!!!

TSOUXTRA

ολοι προσεχουν την εικονα τους,ειδικα μουρ και παπαστρουμφ!!καθε κηρυγμα το κανουν προβα 3 φορες το βραδυ πριν κοιμηθουν,αποστηθιζουν τα λογια και ξεκινανε με την αυγουλα.εμμετικοι οι τυποι,Τσιλης κομφουκιος μεχρι να μιλησει περνανε ωρες, για χαμογελο δεν συζηταμε...ισως στα ονειρα του.....η λεξη χιουμορ δεν υπαρχει πουθενα και ποτε,αι σιχτηρ βλαμμενοι

@

Τί γίνεται ρε παιδιά; Από τις τόσες χιλιάδες αιτήσεις πως γίνεται οι μισοί να γνωρίζονται μεταξύ τους πριν καν μπουν στο παιχνίδι; Εγώ γιατί δεν ξέρω κανέναν, έστω κι από απόσταση; (ο φίλος του φίλου του φίλου;). Σε άλλη χώρα ζω;

@@

Πολλοί απ'τους φετινούς παίκτες,είχαν περάσει δοκιμαστικά για το περσινό Survivor.Το είπαν ο Βασάλος και ο μισθοφόρος στην εκπομπή της Ντορέτας.

Ακριβώς έτσι

Για παράδειγμα,ο αδελφός της Δαλάκα είναι φίλος με τον Αγόρου...Τέτοια σύμπτωση...;

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Ο ΣΩΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΩΖΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΟΣ ΧΑΡΟΣ

ρεαλιστής

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί στο χθεσινό αγώνα 2χ2 δεν έπαιξε ο Στέλιος από την ομάδα των διάσημων. Είναι ο γρηγορότερος από αυτούς και στο τέλος δεν υπήρχε στόχος. Στο μεταξύ, Νάσος και Τσίλης ενώ σε κάποια παιχνίδια, στο τέλος, είχαν λιγότερες μπάλες να μεταφέρουν, για κάποιο περίεργο λόγο κόλλαγε το μυαλό τους και έχαναν. Ήταν σαν να είχαν συνωμοτήσει να δώσουν το παιχνίδι τους μαχητές. Ο Σώζων έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα κουραστικός με αυτά που λέει συνέχεια. Συμπεριφέρεται σαν γυναικούλα κουτσομπόλα, προσπαθώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του με ανοησίες.

just a thought

Ρεαλιστής, όνομα και πράγμα που λέμε. Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα!

@

Νομίζω ότι κριτήριό τους ήταν το κολύμπι και τα μακριά χέρια. Δεν θυμάμαι αν ο Στέλιος είναι γρήγορος και στην πισίνα. Όσο για τις μπάλες, θα συμφωνήσω. Πέντε οι κόκκινες, οκτώ οι μπλέ, και κέρδιζαν οι μπλέ. Και δεν έγινε μόνο μία φορά για να πεις έτυχε, αλλά 3-4 φορές. Περίεργο. Συμφωνώ για τον Σωζοντα, τον σχολίασα παρακάτω

123

Αυτό που ξέφυγε της προσοχής όλων σχεδόν είναι ότι μέσα από τα λεγόμενα του Σώζωντα προκύπτει ότι αυτός και η Σαλταφερίδου όταν ξεκίνησαν από Ελλάδα για να μπουν στο παιχνίδι , προορίζονταν για να μπουν στην ομάδα των μαχητών και οι άλλοι δύο , Πάνος και Σκαρώνη, για την ομάδα των διασήμων. Γι αυτό και βρίσκει νόημα όλο αυτό που λέει ο Χάρος , ότι δηλαδή η Σαλταφερίδου ενημέρωσε τον Νικόλα να αλλάξει τη συμπεριφορά του αποσκοπώντας στην ουσία να βελτιώσει το κλίμα και κατά συνέπεια και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας των μαχητών στην οποία ήξερε ότι θα ενταχθεί . Αργότερα βέβαια τα σχέδια της παραγωγής άλλαξαν με αποτέλεσμα αυτό που λέει ο Χάρος, να έχει βοηθήσει στην ουσία δηλαδή την αντίπαλη ομάδα.

@

Τι λές; Μπήκαν οι "6" για μία εβδομάδα ως παρατηρητές στο παιχνίδι, με δυνατότητα επικοινωνίας με τους υπόλοιπους παίκτες; Από την πρώτη στιγμή έγινε η επιλογή τους! Τί νόημα εχει να ενημερώσουν οι Εύες τον αντίπαλο Αγόρου για τα αρνητικά του; Αποκλείεται η Φελίσια να ενημέρωσε τον φραουλίτσα για την εικόνα του, με αντάλλαγμα να μην την ψηφίσει; Το παραδέχθηκε και η ίδια on camera ότι του μετέφερε κάποια πράγματα, όπως το παρατσούκλι.

Μαιρη

Θα είχε νόημα αν οι Ευες κι ο Νικολας γνωρίζονταν από πριν και ήθελαν να τον προφυλάξουν και όπως αποδείχθηκε, όντως γνωρίζονταν από πριν. Ο Σώζων είναι πραγματικά πολύ εκνευριστικός, όμως απ'οτι φαίνεται πιάνει στον αέρα τα "κακώς κείμενα" των συμπαικτών του και τους εκθέτει. Γι'αυτό δεν μιλάει καθόλου ο ξερόλας Μουρούτσος, φοβάται ότι θα τον εκθέσει ο Σώζων !!!!

@ Μαιρη

Πιο λογικό ποιό σου φαίνεται; Να ενημερώθηκε ο Αγόρου από τις Ευες σε μία ολιγόλεπτη και ριψοκίνδυνη συνάντηση σε κάποιο αγώνισμα ή συμβούλιο με κανένα όφελος για τις ίδιες, ή από την Ειρωνική Βαρβάρα, την Φελίσια ή τον Πάνο στην παραλία των μαχητών, όπου έχουν όσο χρόνο θέλουν στη διάθεσή τους χωρίς τον κίνδυνο να γίνουν τσακωτοί από την παραγωγή, με σκοπό να μην τους ψηφίσει στο συμβούλιο σε περίπτωση που χάσουν ασυλία; Με το "έχεις τα χαιρετίσματα από την οικογένειά σου. Είναι όλοι καλά" πως εξηγείς στον άλλο τί αρέσει και τί ενοχλεί το τηλεοπτικό κοινό, για να αλλάξει τελείως συμπεριφορά;

Mairi @@

Δεν έχεις άδικο, πιο πιθανό είναι να τα είπαν οι νέοι παίκτες των μαχητών. Όμως από την άλλη κι ο Χάρος της τα είπε κατάμουτρα και η αντίδρασή της ήταν χλιαρή του στυλ να αλλάξουμε συζήτηση. Αν είχε άδικο ο Χάρος έπρεπε να τον πει ψεύτη μεσα στα μουτρα του και να επικαλεστεί τις κάμερες, ότι αν εχει κανει τέτοιου ειδους κουβέντες ας τις δείξουν οι κάμερες. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσει και να τον ρεζιλέψει, δεν το έκανε όμως..... ! Αυτό που με παραξενεύει κυρίως όμως είναι που όλοι εκεί μεσα γνωρίζονταν από πριν ! Τόση σύμπτωση δηλαδή από τους 60.000 που έκαναν αίτηση, πήραν 24 που γνωρίζονταν ??? Και οι αναπληρωματικοί το ίδιο ???

@ Mairi @@

Δεν αποκλείω να υπήρχε επικοινωνία του τύπου "έχεις χαιρετίσματα..." αλλά δεν πιστευω οι Εύες να έκατσαν και να εξήγησαν αναλυτικά στο Αγόρου τί ενοχλεί τους τηλεθεατές. Η Ευη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στις κατηγορίες του Σώζοντος, γιατί ίσως τους είχε απαγορευτεί η οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ των ομάδων, ακόμα και το "γειά". Γι' αυτό και σπάνια έως καθόλου βλέπουμε παίκτες των δύο ομάδων να επικοινωνούν στον στίβο ή το συμβούλιο. Ακόμα κι όταν αποχωρεί κάποιος, δεν τον δείχνουν να αποχαιρετά την άλλη ομάδα (εμένα αυτό με ενοχλεί ως αντικοινωνική συμπεριφορά). Μπορει ως παραβίαση κανόνων να της στοιχίσει της Εύης. Όσον αφορά το από που γνωρίζονται (κι εγώ την ίδια απορία είχα), μάλλον θα συμφωνήσω με τον παραπάνω σχολιαστή που αναφέρθηκε στα κοινά casting. Όσο περίμεναν να δοκιμαστούν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Η περίπτωση Δαλάκα - Αγόρου φαντάζομαι αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Gus

Εγώ δεν είδα καμιά αλλαγή στη συμπεριφορά του Αγόρου. Ο Σώζων είναι ένας ανόητος φαφλατάς.

@

Μέχρι χθες υποστήριζα τον Σώζοντα, γιατί μου κακοφαινόταν που οι άλλοι τον κάνανε πέρα και ήταν αντιδραστικοί μαζί του. Ε, χθες κατάλαβα το γιατί. Πολύ εμμονικός τύπος. Για να φανεί, αντί να προσπαθεί να ψηλώσει ο ίδιος, επιχειρεί να κοντίνει όλους τους άλλους, πετώντας λάσπη. Ο Αγόρου δηλαδή άλλαξε με τα χαιρετίσματα που του μετέφερε η Σαλταφερίδου από την οικογένειά του, κι όχι επειδή η Iron Barbie, η Φελίσια και ο Πάνος είχαν ή έχουν την ευκαρία να του πουν οτιδήποτε, μιας και ζουν 24/7 μαζί του; Για το παρατσούκλι "φραουλίτσας" ποιός μίλησε στον Νικόλα; Σώζων, για το ποιός αποδυναμώνει ή κάνει κακό στην ομάδα του, φαίνεται στο στίβο μάχης. Πόσες νίκες έφερες εσύ, και πόσες η Σαλταφερίδου στο πρώτο αγώνισμα που παίξατε και οι δύο;

TSOUXTRA

H σημαιοφορος της ξαπλας Ροδανθη και η γλυκεια Φελισια ας ασχοληθουν με αλλο σπορ,ακολουθουν Κωσταρας,Νταρια,Βιργινια,δυστυχως οι μαχητες εχουν αρκετα βαριδια,αν ειναι εξυπνοι θα χασουν ασυλια για να παρουν ανασες και τοτε να δω που θα πανε Δαλακες,να κρυφτουνε.

Μέδουσα

Δηλαδη αν φυγουν Ροδάνθη και Φελίσια ας πουμε θα πανε να κρυφτουνε οι Δαλάκες? Γιατι θα χουν μεινει τα ...φόβητρα Ντάρια και Βιργινία να υποθέσω? χαχαχα, μπα σε καλό σου!

Χταπόδι

Η Δαλάκα είναι η γρηγορότερη γυναίκα του Survivor. Χάνει μόνο όταν δε βρίσκει το στόχο.

Gator

Η απουσία συναισθήματος. Μάλιστα. Δηλαδή τι συναίσθημα θα πρέπει να έχει κάποιος για που μπαίνει σε ενα παιχνίδι με σκοπό να κερδίσει 100.000 ευρώ για τους συμπαίκτες - ανταγωνιστές του ??? Αυτό που ξενίζει στον Σώζοντα είναι πως ότι έχει να πει το λέει στην ψύχρα κατάμουτρα. Ενώ οι υπόλοιποι με υπονοούμενα και πισώπλατα.

jo

ΟΟΟΟΟΧΙ εκεί που τον συμφερει, στην "αδυναμη" γυναικα Σαλταφεριδου την κραζει μπροστα της, στους αντρες της ομάδας έιναι κο κο κο και τα λεει μόνο στις συνεντεύξεις του,,, ποτέ μπροστά τους. αν πρόσεξες, ό,τι του λενε καθεται και δε μιλαει και παει μετα και κραζει στο self talk

just a thought

Η λογική λέει ότι ο χάρος (ή όπως αλλιώς λέγεται) μπήκε μέσα όχι για τα αγωνίσματα αλλά για να ξεκατινιάσει και να "ριαλιτιάσει" το παιχνίδι εις βάρος της αθλητικής διάστασης του παιχνιδιού. Πλέον είναι ο χειρότερος χαρακτήρας του παιχνιδιού κατ' εμέ. Μακάρι να πάρει πόδι σύντομα, βαρετός.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης