«Οργώνουν» μπαρ και ξενοδοχεία οι Διάσημοι παρά τον εμφύλιο του Χάρου με την Σαλταφερίδου

«Οργώνουν» μπαρ και ξενοδοχεία οι Διάσημοι παρά τον εμφύλιο του Χάρου με την Σαλταφερίδου

Το σερί των νικών θα συνεχιστεί για τους Διάσημους οι οποίοι κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο με φαγητό, συναυλία και διαμονή σε ξενοδοχείο

survivor-ekso
Το επεισόδιο ξεκίνησε με νοσταλγία για τους κεφτέδες που καταβρόχθισαν οι Διάσημοι και πλέον αποτελούν παρελθόν. Τις γλαφυρές περιγραφές φαγητού θα διαταράξει φυσικά όπως σε κάθε επεισόδιο ο Σώζων, ο οποίος θα πει πως ήταν καλό που αποχώρησε από την ομάδα η Ολγα Φαρμάκη αφού η παρουσία της επηρέαζε αρνητικά τους υπόλοιπους λόγω μελαγχολίας. Τι τρυφερό αγοράκι…

Ο Τσίλης φυσικά θα μιλήσει και πολύ απλά θα πει πως ο Χάρος δε έχει προσαρμοστεί και ότι πεινάει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να έχει περίεργη συμπεριφορά. Όταν του πεις να αφήσει τις προμήθειες κάτι παθαίνει. Και ο Κρητικός θα βιώσει το αδιέξοδο και το παράλογο προσπαθώντας να συνεννοηθεί μαζί του. Μάταιο.

Survivor | Το ποντίκι αναστάτωσε τους Μαχητές | 16/04/2018


Ο ίδιος μπροστά στην κάμερα θα κάνει λόγο για μία μορφή ανταγωνισμού και ζήλειας. Πάλι θα επιτεθεί λεκτικά στην Εύη, θα πλάσει δαίμονες, θα προσπαθήσει να πλασαριστεί ως ταπεινός και καταφρονεμένος. Φίλε, ένας ήταν ο Ξανθόπουλος, άστο. Εσύ βάλε πλώρη για το «Ιπτάμενος και τζέντλεμαν»…

Στην παραλία των Μαχητών ο Τζέρυ έφαγε τούμπα και ήταν σα να έπεσε κανονιοβολισμός. «Και κάνεις και ζημιές», ρε πόντικα. Η Φελίσια ήταν το επόμενο κορίτσι που φλέρταρε ο ποντικομικρούλης ο οποίος αποδεικνύεται και μπερμπάντης. Οι περισσότεροι μετά το σοκ πήραν τις κουβέρτες και κοιμήθηκαν στρωματσάδα στην παραλία.

Το έργο θα γίνει πολύ συναρπαστικό διότι ο Σώζων θα αποκαλύψει ότι η Εύη είναι αυτή που μίλησε στον Νικόλα και τον έκανε να αλλάξει συμπεριφορά. Θα βγάλει την κοπέλα από τα ρούχα της. Την κατηγορεί ότι συναντήθηκε κρυφά εκείνη η Σκαρώνη και ο Νικόλας και τον έπιασαν να του μιλήσουν προκειμένου να αλλάξει η συμπεριφορά του και κάποια στοιχεία που δεν έκαναν καλό στο προφίλ του. Ο άνθρωπος μυρίζει μπαρούτι. Συνεχίζει και αποκαλύπτει ότι έγιναν συναντήσεις και επηρέασαν τον Νικόλα με αποτέλεσμα να τον βοηθήσει. Την κατηγορεί για προδοσία. Ο Κρητικός τους παρακαλεί να πάνε στα βράχια και να το λύσουν και να μην τους πρήζουν άλλο με τα ξεκατινιάσματα.

Κλείσιμο
Survivor | Εύη σε Σώζοντα: Σε ενοχλεί ότι έχει να κάνει με εμένα | 16/04/2018


Η Εύη θα επαναλάβει πως η σχέση της με τον Σώζοντα δεν είναι καλή και έτσι θα παραμείνει. Μάλιστα αφήνει αιχμές γιατί η συμπεριφορά του αλλάζει μπροστά στα κάμερες. Δείχνει πλέον να την έχει κουράσει αφόρητα… Όπως κι εμάς άλλωστε.
Φυσικά δε θα μείνει μόνο εκεί. Θα κατηγορήσει και τον Στέλιο ότι συμμάχησε με την Εύη. Το τι θα πει δε λέγεται… Ότι η κοπέλα δεν αδυνάτισε, ότι ένωσε τους αντιπάλους, ότι έπαιξε παιχνίδι. Δεν ηρεμεί με τίποτα, είναι σε ντελίριο, είναι σε πλήρη έξαρση μίσους. Αυτό είναι το ριάλιτι. Η ανάδυση όλων αυτών χαρακτηριστικών στην τηλεοπτική επιφάνεια. Χαρακτηριστικών που τα διέπει η δυσοσμία, η απουσία συναισθήματος και φυσικά η τάση για ανθρωποφαγία.

Survivor | Γιάννης Τσίλης: Ο Σώζων δε δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί | 16/04/2018


Με υπερ - έπαθλο την επιστροφή στον πολιτισμό

Ο Γιώργος Λιανός περιμένει τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να τους ανακοινώσει το σούπερ έπαθλο: γεύμα σε εστιατόριο στην πρωτεύουσα, συναυλία και στην συνέχεια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Μόνο γάμο δεν τους έταξε ο χορηγός…


O αγώνας ξεκινά με το ζευγάρι Στέλιος και Χάρης. Αν και η διαδρομή είναι σχετικά εύκολη ο στόχος είναι λίγο ιδιαίτερος. Θα αργήσουν να πετύχουν στόχο με τους κρίκους αλλά θα καταφέρει ο καθένας από έναν κρίκο. Ο Κρητικός θα πετύχει πιο γρήγορα τον δεύτερο και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Ακολουθούν ο Μουρούτσος και ο Τσεπάνης. Ο Μιχάλης θα δυσκολευτεί πολύ στο παζλ. Πολύ περίεργο το γιατί δυσκολεύεται τόσο. Κι όμως θα κάνει την απίστευτη ανατροπή καθώς θα βρει πιο γρήγορα τον στόχο κάνοντας το 2 – 0 για τους Διάσημους.


Δαλάκα και Μελίνα ή αλλιώς το βαρύ πυροβολικό των θηλυκών. Η Δαλάκα είναι πιο εύστοχη στην αρχή. Θα κερδίσει και στον δεύτερο στόχο και θα κάνει το σκορ 3 -0 με τους Διάσημους να προηγούνται.


Σώζων εναντίον Ηλία και θα ξεκινήσουν σχεδόν ταυτόχρονα τις βολές. Πρώτος θα σκοράρει ο Ηλίας. Θα είναι και ο νικητής της αναμέτρησης μειώνοντας έτσι σε 3 -1 το σκορ για την ομάδα των Μαχητών.


Τσίλης και Πάνος και εδώ η αναμέτρηση «μυρίζει» πρωταθλητισμό. Πρώτος σκοράρει ο Τσίλης, όμως ο Πάνος θα είναι αυτός που θα βάλει και τους δύο κρίκους πιο γρήγορα και θα μειώσει κι άλλο το σκορ για τους Μαχητές σημειώνοντας το 3 – 2.

Η Εύη αντιμέτωπη με τη Ροδάνθη. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω ως εικόνα. Πρώτη στο στόχο η Εύη η οποία θα σκοράρει τον πρώτο κρίκο αλλά και τον δεύτερο. Να πει κάποιος στη Ροδάνθη ότι δεν είναι φρίσμπι αλλά κρίκος αυτό που πετάει. Το σκορ θα γίνει 4 – 2 για τους Διάσημους.

Survivor | Έυη Σαλταφερίδου vs Ροδάνθη | 16/04/2018


Σώζων εναντίον Χάρη. Συγγνώμη, λάθος. Λείπει ο Σάκης αλλά επειδή στηρίζουμε Τανιμανίδαρο θα διορθώσουμε λέγοντας Χάρος εναντίον Χάρη. Σκοράρουν ταυτόχρονα τον πρώτο κρίκο και στη συνέχεια νικητής αναδεικνύεται ο Χάρης ο οποίος θα μειώσει σε 4 – 3 για τους Μαχητές. Τους δύο πόντους στους Μαχητές τους έδωσε ο Σώζων…



Τσεπάνης και Κρητικός. Πολύ γρήγοροι και οι δύο. Ο Στέλιος σκοράρει πρώτος και τους δύο κρίκους και δίνει τον πόντο στην ομάδα του. 5 – 3 και οι Διάσημοι προηγούνται σταθερά.


Εύη και Μελίνα στο επόμενο. Η Εύη θα βάλει τον πρώτο κρίκο, ακολουθεί η Μελίνα και τελικά τον πόντο θα τον πάρει η Μελίνα που θα τα καταφέρει πιο γρήγορα. 5 – 4 το σκορ για τους Διάσημους.


Εντωμεταξύ ο Σώζων που δεν έχει φέρει νίκη ούτε για πλάκα κάνει υποδείξεις στην Εύη. Εχει καταντήσει κουραστικός ο τύπος, τέλος!

Ηλίας και Τσίλης μπαίνουν στην αρένα. Ο Ηλίας θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές. 5 – 5 το σκορ.

Survivor | Γιάννης Τσίλης vs Ηλίας | 16/04/2018


Μιχάλης και Πάνος. Ο Μουρούτσος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης και θα κάνει το 6 -5 για τους Διάσημους.


Δαλάκα απέναντι στη Ροδάνθη. Η Ροδάνθη τον Τιτανικό να έφτιαχνε σε παζλ πιο γρήγορα θα τελείωνε… Η Δαλάκα καθαρίζει εύκολα την παρτίδα και κάνει το 7 – 5 για τους Διάσημους. Πού σπουδάζει είπαμε η Ροδάνθη;


Ηλίας και Στέλιος βρίσκονται αντιμέτωποι. Ο Ηλίας σκοράρει, ακολουθεί ο Στέλιος και τελικά τον δεύτερο κρίκο θα βάλει πιο γρήγορα ο Στέλιος ο οποίος σήμερα είναι εξαιρετικός στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Το σκορ θα γίνει 8 – 5 για τους Διάσημους.

Σώζων και Πάνος. Είναι γεγονός πως ο Σώζων θα χάσει τρία στα τρία στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Ελπίζουμε ότι μετά από αυτό δεν θα ξαναμιλήσει σε συμπαίκτη με ύφος ξερόλα. Το σκορ θα γίνει 8 – 6.

Survivor | Σώζων Παλαίστρος-Χάρος vs Πάνος | 16/04/2018



Δαλάκα και Μελίνα. Η Κατερίνα θα αργήσει στο παζλ ενώ η Μελίνα έχει ήδη σκοράρει. Τελικά η Μελίνα θα τα καταφέρει πιο γρήγορα και θα μειώσει σε 8 – 7.
Τσίλης απέναντι στον Χάρη και το 9 – 7 είναι γεγονός καθώς ο Τσίλης είναι πιο εύστοχος από τον αντίπαλό του. Οι Διάσημοι είναι μία ανάσα πριν το μεγάλο έπαθλο.

Τσεπάνης και Μουρούτσος στον καθοριστικό πόντο. Ο Μιχάλης θα είναι ο νικητής και θα κάνει το σκορ 10 -7 για τους Διάσημους.
Η Ροδάνθη θα κάνει τον απολογισμό αλλά μάλλον θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι φταίνε τα κακά πνεύματα και όχι το γεγονός δεν προσπαθεί. Τόσο η Ντάρια όσο και ο Χάρης θα κατονομάσουν τις αιτίες της ήττας της Ροδάνθης: φέρεται σαν κακομαθημένη, δεν ακούει συμβουλές και πάνα της φταίνε οι άλλοι αν και η ίδια δεν εξελίσσεται.

Οι Διάσημοι απολαμβάνουν το μεγάλο έπαθλο και μπροστά από τα μάτια μας θα περάσουν κρέατα στα κάρβουνα, ορεκτικά και σοκολατένια γλυκά. Τελικά εμείς, τηλεθεατάρες, πεινάμε περισσότερο. Αφού μεράκλωσαν με τα αναψυκτικά θα τραγουδήσουν και λίγο Νατάσσα Θεοδωρίδου και θα κατευθυνθούν με την άμμο και την μπίχλα τριών μηνών στα ρούχα σε κλαμπ. Ο Μουρούτσος ό,τι και να ακούγεται, αυτός Μάικλ Τζάκσον θα χορεύει…

Survivor | Το υπερέπαθλο και η εκδρομή στο Santo Domingo  | 16/04/2018


Η βραδιά θα καταλήξει σε ξενοδοχείο όπου θα κοιμηθούν και θα το απολαύσουν με το παραπάνω.

Η μάχη των αρρένων

Με έπαθλο καλαμάκια σουβλάκια με πατάτες τηγανιτές και ψωμί και, Λιανέ, λιποθυμάμε, θα αγωνιστούν οι δύο καλύτεροι άνδρες από κάθε ομάδα.
Για τους Διάσημους θα αγωνιστούν οι Νάσος και Σώζων ενώ για τους Μαχητές οι Πάνος και Χάρης. Ο Νάσος θα αποχωρήσει τραυματισμένος και θα τον αντικαταστήσει ο Τσίλης.
Αυτή τη φορά θα κερδίσουν οι Μαχητές με 5 – 2 και επιτέλους θα φάνε κάτι κι αυτοί μετά από καιρό και μετά από συνεχόμενες ήττες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης