Πικάντικες αποκαλύψεις για την Μέγκαν Μαρκλ: Τα μακαρόνια, ο πρώην και η παραλίγον πεθερά

Πικάντικες αποκαλύψεις για την Μέγκαν Μαρκλ: Τα μακαρόνια, ο πρώην και η παραλίγον πεθερά

Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι τα είχε με τον Καναδό σεφ Κόρι Βιτιέλο και οι κακές γλώσσες λένε ότι την χώρισε επειδή μοιράστηκε συνταγή με φίλους της λέγοντας πως είναι δική της

Meghan_Markle
Η Μέγκαν Μαρκλ πριν τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι είχε παρελθόν και μάλιστα πολύ ενδιαφέρον. Η Αμερικανίδα ηθοποιός τρεις μήνες πριν γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της ήταν ζευγάρι με τον διάσημο Καναδό σεφ Κόρι Βιτιέλο.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια και σύμφωνα με δημοσίευμα της
Daily Μail
η συμπεριφορά της και οι πράξεις είχαν αρχίσει να κουράζουν τον σεφ. Η Μέγκαν λόγω της συμμετοχής της στην τηλεοπτική σειρά Suits συνήθιζε να κλείνει τραπέζι σε ακριβά εστιατόρια κάτι που εκνεύριζε τον Κόρι. Αυτό όπως που ξεχείλισε το ποτήρι σύμφωνα με φήμες ήταν όταν η δεσποινίς Μαρκλ έδωσε μια συνταγή για ζυμαρικά σε φίλους της την οποία παρουσίασε σαν δική της ενώ ήταν του Βιτιέλο.  Οι κακές γλώσσες λένε πως ο σεφ δεν της το συγχώρεσε καθώς το θεώρησε μεγάλο ατόπημα να πει τέτοιο ψέμα.


Κλείσιμο
«Ήταν ένα πολύ όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι. Η Μέγκαν μου είπε πως είχε βρει άλλον όταν χώρισαν», είπε η μητέρα του σεφ Κόρι Βιτιέλο που στη φωτογραφία ποζάρει με την Μαρκλ

Η γνωριμία και οι δηλώσεις της παρολίγον πεθεράς
Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο εστιατόριο του σεφ όταν η Μέγκαν είχε πάει με φίλους της από τη σειρά για φαγητό. Η Μέγκαν και ο Βιτιέλο πάντως σύμφωνα με την μητέρα του σεφ είχαν σοβαρή σχέση καθώς το κορίτσι είχε μετακομίσει κοντά στο εστιατόριο του γιου της.
«Οι δυο τους φαίνονταν απόλυτα ταιριαστοί. Απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις και διατηρούσαν χαμηλούς τους τόνους της σχέσης τους. Ερωτεύτηκαν πολύ γρήγορα. Η Μέγκαν ήταν καλεσμένη στο σπίτι μας τα Χριστούγεννα του 2015. Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μιλάς μαζί της. Είχε χιούμορ και ήταν πολύ ευχάριστη κοπέλα. Την αγαπούσαμε και βλέπαμε πως η σχέση με το γιο μας ήταν σοβαρή. Εγώ και ο πατέρας του Κόρι περιμέναμε ότι θα μας ανακοινώσουν το γάμο τους. Έμεναν μαζί και ήταν ήδη 30 ετών. Ο γιος μου δεν μου αποκάύψε ποτέ γιατί χώρισαν και δεν μου άφησε κανένα περιθώριο να τον ρωτήσω», είπε η Τζοάν μητέρα του σεφ.

Η Τζοάν αποκάλυψε επίσης πως μετά το χωρισμό επικοινωνούσε μαζί της με μηνύματα και emails και όταν την ρώτησε τι συνέβη και χώρισαν εκείνη της είπε ότι έβγαινε με κάποιον άλλο. Φυσικά δεν αποκάλυψε με ποιον. Αυτό που έχει ενδιαφέρον σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της κυρίας Βιτιέλο η Μέγκαν είχε ζητήσει άδεια από το παλάτι για να συναντήσει τα παρολίγον πεθερικά της αλλά αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. «Πιστεύω πως η Μέγκαν ήθελε να μας συναντήσει για να μας πει από κοντά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι αλλά αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ».

Όσο για τη συνταγή με τα μακαρόνια η Τζοάν είπε: «Δεν έχω ακούσει ποτέ αυτή την ιστορία». Τέλος ο Κόρι Βιτιέλο στην ίδια συνέντυξη μόνο καλά λόγια έχει να πει για την πρώην του: «Είναι υπέροχο κορίτσι και είμαι πολύ περήφανος για εκείνη».

Ο Κόρι Βιτιέλο είναι ιδιοκτήτης ενός αξιόλογου και βραβευμένου εστιατορίου στον Καναδά

Thanks for the nod in your look-back piece, @enroutemag . #2008 #THR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cory Vitiello (@coryvitiello) στις

Coming to an office boardroom near you. You can’t quit me, @dustin_rideout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cory Vitiello (@coryvitiello) στις

I always have hair and makeup stylists on hand to work me over before casually enjoying a can of @acehillbeer at @eatflock #harbord - just a regular damn Monday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cory Vitiello (@coryvitiello) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης