Survivor: Κρητικός, Νάσος και η συνήθης ύποπτη Σπυροπούλου υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Κρητικός, Νάσος και η συνήθης ύποπτη Σπυροπούλου υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι έχασαν για μία ακόμη φορά το αγώνισμα της ασυλίας και απόψε θα αποχαιρετήσουν έναν ακόμη παίκτη τους την ώρα που στην ομάδα των Μαχητών οι ισορροπίες είναι εύθραυστες παρά τις νίκες

Survivor: Κρητικός, Νάσος και η συνήθης ύποπτη Σπυροπούλου υποψήφιοι προς αποχώρηση
Σήμερα δεν έχει «Perfect love affair». Γκώσαμε στον έρωτα χθες οπότε είπε η Ατζουνοπαραγωγή και ο dj του έρωτα να μας ξεκαψώσουν λίγο. Συγκρατημένος ο Σώζων, στην άμυνα η Κωνσταντίνα. Επιστροφή στην μονοτονία του ξεκατινιάσματος έστω και του υπόγειου. Μία ατάκα θα πετάξει μόνο ο νεαρός απαντώντας στην καλημέρα του Ντίναρου, αποκαλώντας την «κουκλάρα». Πάει γυρεύοντας το παλικάρι…

Αν και οι Μαχητές εξομολογούνται πως συμβιώνουν από ανάγκη και απλώς λένε και κάνουν τα απαραίτητα μη τυχόν και γίνει το μπαμ, όταν έρχεται η κουβέντα στην ψηφοφορία κάνουν τις «πάπιες». Δεν θέλουμε να ψηφίσουμε κάποιον, δεν θέλουμε να φύγει κάποιος άλλος και άλλα παρόμοια. Η Ροδάνθη δε φτάνει που είναι η βασίλισσα της χασούρας τώρα «τρώγεται» με τους καινούριους παίκτες. Φάνηκε από την αρχή και ειδικά όταν αντίκρισε κάποια όμορφα κορίτσια που ήρθαν να μείνουν στην καλύβα. Ε, Φελίσια;



Στην παραλία των Διασήμων τώρα που δεν ψέλνει ο Νάσος, λιβανίζει ο Σώζων. Ο πάτερ Σώζων έχει αρχίσει κάτι περάσματα με ταβανόβουρτσα τους συμπαίκτες του, αφού η γλώσσα αποδεικνύεται μικρή, για να γίνει συμπαθής… Παίζει σε πολλά ταμπλό το αγόρι, να δούμε τι θα του βγει. Αυτή που έχει αποτραβηχτεί και δε λέει και πολλά πολλά είναι η Δαλάκα. Από τότε που έχασε την παρέα της είναι αρκετά πιο διακριτική στις εμφανίσεις της και στα λεγόμενα on camera. 
Κλείσιμο



Οι δύο ομάδες φτάνουν στην παραλία όπου θα αγωνιστούν για την ασυλία. Ολοι θέλουν την ασυλία, όλοι δυσκολεύονται να αποχωριστούν κάποιον συμπαίκτη τους, κι εμείς θέλουμε να γυρίσει ο Ντάνος.
Η Ντάρια ξεχωρίζει τον Σώζωντα από τους νέους παίκτες ο οποίος ξαναπαίρνει τον λόγο. Ετούτος ήταν να μην δει κάμερα. Απαξ και την είδε καήκαμε, θα μας πρήξει στο μπλα μπλα.

Αγώνας για την ασυλία
Σώζων και Πάνος είναι το πρώτο ματσάρισμα σε μία συνηθισμένη διαδρομή δίχως εκπλήξεις. Όλα μοιάζουν τόσο γνωστά άλλωστε… Ο Πάνος θα κερδίσει με διαφορά τον Σώζωντα στον στόχο των τοτέμ και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Εύη Σκαρώνη εναντίον Μελίνας. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση δεδομένου ότι κάποιες από τις νέες παίκτριες έχουν δείξει ότι τα καταφέρνουν. Η Μελίνα όμως είναι πολύ σκληρό καρύδι και εκτός από πολύ γρήγορη είναι και αποτελεσματική στον στόχο. Θα φτάσει πρώτη και με διαφορά αφήνοντας πίσω την Εύη. Θα χάσει όμως το προβάδισμά της και η Εύη με σταθερό χέρι και απίστευτη ευστοχία θα κάνει το 1-1 και θα ισοφαρίσει για την ομάδα των Διασήμων.
Στέλιος και Θοδωρής είναι οι επόμενοι παίκτες. Ο Θοδωρής έχει πολύ καλά τον στόχο και θα πάρει το προβάδισμα με 2 -1 και θα προηγηθούν οι Μαχητές.

Εύη Σαλταφερίδου και Βιργινία στον στίβο μάχης. Θα τερματίσουν σχεδόν ταυτόχρονα. Η Εύη θα προηγηθεί στον στόχο αλλά η Βιργινία θα κάνει την ανατροπή και θα δώσει τον τρίτο πόντο στους Μαχητές. 3 -1 το σκορ.

Χάρης και Μιχάλης θα αναμετρηθούν κυρίως στον στόχο όπου για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου θα κερδίσει ο Χάρης και θα κάνει το 4 -1 για τους Μαχητές.

Δαλάκα και Ντάρια είναι οι επόμενες. Η Ντάρια θα είναι αυτή που θα ρίξει πρώτη και τα δύο τοτέμ και θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά κάνοντας το 5-1 για τους Μαχητές.

Ακολουθεί ο Ηλίας και ο Νάσος. Λάθος του Νάσου στο παζλ και αυτό θα δώσει στον Ηλία να κάνει με ευκολία το 6 -1 για τους Μαχητές. Σκούρα τα πράγματα για τους Διάσημους, τους έχουν πάρει φαλάγγι οι αντίπαλοι.

Η Ολγάρα θα προσπαθήσει να κάνει κάτι απέναντι στην Ροδάνθη. Ευτυχώς που μπήκε το «παλτό» των Μαχητών και πήραν πόντο οι Διάσημοι. 6-2 το σκορ. Η Ροδάνθη αγοράζει σιγά σιγά το αεροπορικό εισιτήριο.

Ο Τσίλης θα μπει για να βοηθήσει την ομάδα και θα αντιμετωπίσει τον Ηλία, ένα πολύ σταθερό παίκτη  ο οποίος σπάνια χάνει. Οπερ και εγένετο. 7-2 το σκορ και οι Διάσημοι κουνούν το μαντήλι στην ασυλία οσονούπω.

Μπάινει να αγωνιστεί η Δαλάκα και η Ροδάνθη. Και τι λέει ο Τανιμανίδαρος; Πολύ αθλητικές παίκτριες και οι δύο. Ποιες; Καλά η Κατερίνα, αλλά η Ροδάνθη; Η κοπέλα που χάνει σερί εδώ και δύο επεισόδια; Μνήσθητί μου, Κύριε, δώστε καπέλο στον Σάκη. Και φυσικά η Δαλάκα θα μειώσει σε 7-3. Την Ροδάνθη αντιμετώπιζε σιγουράκι η νίκη…

Κρητικός εναντίον Πάνου. Αν και πολύ γρήγορος ο Στέλιος, ο Πάνος είναι πολύ εύστοχος και θα πάρει τη νίκη κάνοντας το 8-3 για τους Μαχητές. Ο Πάνος αναδεικνύεται σε δυνατό παίκτη και μάλιστα χαμηλών τόνων, χωρίς πολύ μπλα μπλα.



Στην αρένα θα μπουν η Ολγα και η Βιργινία. Δεν πιάνεται η Φαρμάκη τελικά και θα μειώσει σε 8-4 με δύο εύστοχες βολές. Η Ολγάρα είναι πολύτιμη παίκτρια τελικά.



Αγόρου και Νάσος οι επόμενοι. Και πάλι καθυστερεί ο ψηλός στο παζλ και ο Αγόρου αρχίσει τις βολές οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα εύστοχες. 9-4 το σκορ.

Ντάρια και Εύη και η Ντάρια θα δώσει τον τελικό πόντο της νίκης στους Μαχητές και θα κάνουν το 10-4 κερδίζοντας την ασυλία. Κι όπως θα πουν δεν τη λένε Τουρόβνικ αλλά Τουρμπόβνικ. Ο Αγόρου αρχίζει και πάλι τα «τι είμαστε, ποιοι είμαστε». Τέλος, δεν γλυτώνουμε. Πάρτε το απόφαση.



Λάθος των Διασήμων να βάλουν την Εύη. Έπρεπε να μπει η Ολγα. Τώρα όμως είναι πολύ αργά.
Οι Διάσημοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί χάνουν συνέχεια στο αγώνισμα της ασυλίας. Πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη και θα πρέπει να αποφασίσει ο καθένας ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Ο Σώζων λέει πως θα ήταν υποψήφιος να αποχωρήσει επειδή δεν είναι τόσο δεμένος με την ομάδα όπως οι παλιοί. Ο Μουρούτσος και ο Κρητικός βγάζουν λόγους στο γρασίδι. Αυτοί μπας και νομίζουν ότι παίζουν στους «Σοφιστές» και όχι στους «Survivors»; Και κάθε δεύτερο πλάνο πετιέται ο Σώζων. Τι είναι τούτο, βρε Ατζουνοπαραγωγοί;

Στην παραλία των Μαχητών το κλίμα είναι πολύ καλό, η ασυλία βοηθά να ξεχαστούν τα μίση και τα πάθη έστω και προσωρινά. Η Ροδάνθη θα μιλήσει στην κάμερα και θα πει ότι αποδεκατίζονται οι Διάσημοι… Θαρρείς κι εκείνη είναι η αιτία; Της λέει κάποιος ότι χάνει ή βλέπει αλλού στο τέλος του αγωνίσματος; Σε λίγο οι Διάσημοι θα της στέλνουν φαγητό για να την ευχαριστήσουν για την βοήθεια που τους προσφέρει!

Σώθηκε η Φαρμάκη
Η ώρα της ατομικής ασυλίας για τους Διάσημους έφτασε και το πρώτο που ανακοινώνεται είναι το όνομα του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας. Θα το κερδίσει η Ολγα Φαρμάκη. Αξια, η Ολγάρα!



Οι υπόλοιποι στον αγώνα και στη συνέχεια στο συμβούλιο. Νικήτρια στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας αναδεικνύεται η Κατερίνα Δαλάκα. Θα ακολουθήσει το Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο και εξομολογήσεις θα γίνουν και μεγάλες αλήθειες θα ειπωθούν. Η κάλπη της ψηφοφορίας θα αναδείξει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κατερίνα Δαλάκα θα προτείνει τον Στέλιο Κρητικό και η Ολγα Φαρμάκη θα προτείνει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Υπάρχει αμηχανία και δυσαρέσκεια καθώς έχουν αποδεκατιστεί αλλά εξομολογούνται πως υπάρχει κατανόηση καθώς πρόκειται για κάτι αναπόφευκτο. Η Κωνσταντίνα πλέον θα αρχίσει κάθε βραδιά Συμβουλίου να τραγουδά «τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε», ο Στέλιος βλέπει την προοπτική του τέταρτου παιδιού να πλησιάζει ενώ ο Νάσος μάλλον προορίζεται να καλύψει κενή θέση σε Μητρόπολη το παλικάρι.



Και μέσα σε όλα ο «μαϊντανός» που φύτρωσε στις ακτές του Αγίου Δομίνικου, ο Σώζων Παλαίστρας Χάρος ο οποίος μιλά αυτή την φορά για το όνομά του. Έχει καταλάβει τι γλέντι γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, και είπε να βοηθήσει λίγο. Θα εξηγήσει λοιπόν πως όσο δυσοίωνο κι αν είναι το επίθετο Χάρος, σώζεται από το όνομα Σώζων αλλά όχι τόσο απλά, όχι τόσο εύκολα. Το Παλαίστρας είναι αυτό το οποίο κάνει την ανατροπή καθώς δείχνει πως σωτηρία υπάρχει μεν, με αγώνα και προσπάθεια δε. Ούτε στην «Ιλιάδα» δεν κάναμε τόση ανάλυση, φίλε, έλεος. Σου αφιερώνουμε το αγαπημένο της παρέας άσμα «Σώσε με, δως μου να πιω ο δηλητήριο, είν’ η ζωή μου ένα μαρτύριο» το οποίο σιγοτραγουδάμε κάθε φορά που πιάνεις το μπλα μπλα μπροστά από την κάμερα. Και εμείς αναμένουμε απόψε μία σημαντική αποχώρηση η οποία θα ταράξει τις ισορροπίες του ριαλιτοπαίχνιδου που ροκανίζει ύπνο και υπομονή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης