Survivor: Κρητικός, Νάσος και η συνήθης ύποπτη Σπυροπούλου υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Κρητικός, Νάσος και η συνήθης ύποπτη Σπυροπούλου υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι έχασαν για μία ακόμη φορά το αγώνισμα της ασυλίας και απόψε θα αποχαιρετήσουν έναν ακόμη παίκτη τους την ώρα που στην ομάδα των Μαχητών οι ισορροπίες είναι εύθραυστες παρά τις νίκες

Σήμερα δεν έχει «Perfect love affair». Γκώσαμε στον έρωτα χθες οπότε είπε η Ατζουνοπαραγωγή και ο dj του έρωτα να μας ξεκαψώσουν λίγο. Συγκρατημένος ο Σώζων, στην άμυνα η Κωνσταντίνα. Επιστροφή στην μονοτονία του ξεκατινιάσματος έστω και του υπόγειου. Μία ατάκα θα πετάξει μόνο ο νεαρός απαντώντας στην καλημέρα του Ντίναρου, αποκαλώντας την «κουκλάρα». Πάει γυρεύοντας το παλικάρι…

Αν και οι Μαχητές εξομολογούνται πως συμβιώνουν από ανάγκη και απλώς λένε και κάνουν τα απαραίτητα μη τυχόν και γίνει το μπαμ, όταν έρχεται η κουβέντα στην ψηφοφορία κάνουν τις «πάπιες». Δεν θέλουμε να ψηφίσουμε κάποιον, δεν θέλουμε να φύγει κάποιος άλλος και άλλα παρόμοια. Η Ροδάνθη δε φτάνει που είναι η βασίλισσα της χασούρας τώρα «τρώγεται» με τους καινούριους παίκτες. Φάνηκε από την αρχή και ειδικά όταν αντίκρισε κάποια όμορφα κορίτσια που ήρθαν να μείνουν στην καλύβα. Ε, Φελίσια;Στην παραλία των Διασήμων τώρα που δεν ψέλνει ο Νάσος, λιβανίζει ο Σώζων. Ο πάτερ Σώζων έχει αρχίσει κάτι περάσματα με ταβανόβουρτσα τους συμπαίκτες του, αφού η γλώσσα αποδεικνύεται μικρή, για να γίνει συμπαθής… Παίζει σε πολλά ταμπλό το αγόρι, να δούμε τι θα του βγει. Αυτή που έχει αποτραβηχτεί και δε λέει και πολλά πολλά είναι η Δαλάκα. Από τότε που έχασε την παρέα της είναι αρκετά πιο διακριτική στις εμφανίσεις της και στα λεγόμενα on camera. Οι δύο ομάδες φτάνουν στην παραλία όπου θα αγωνιστούν για την ασυλία. Ολοι θέλουν την ασυλία, όλοι δυσκολεύονται να αποχωριστούν κάποιον συμπαίκτη τους, κι εμείς θέλουμε να γυρίσει ο Ντάνος.
Η Ντάρια ξεχωρίζει τον Σώζωντα από τους νέους παίκτες ο οποίος ξαναπαίρνει τον λόγο. Ετούτος ήταν να μην δει κάμερα. Απαξ και την είδε καήκαμε, θα μας πρήξει στο μπλα μπλα.

Αγώνας για την ασυλία
Σώζων και Πάνος είναι το πρώτο ματσάρισμα σε μία συνηθισμένη διαδρομή δίχως εκπλήξεις. Όλα μοιάζουν τόσο γνωστά άλλωστε… Ο Πάνος θα κερδίσει με διαφορά τον Σώζωντα στον στόχο των τοτέμ και θα κάνει το 1 – 0 για τους Μαχητές.

Εύη Σκαρώνη εναντίον Μελίνας. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση δεδομένου ότι κάποιες από τις νέες παίκτριες έχουν δείξει ότι τα καταφέρνουν. Η Μελίνα όμως είναι πολύ σκληρό καρύδι και εκτός από πολύ γρήγορη είναι και αποτελεσματική στον στόχο. Θα φτάσει πρώτη και με διαφορά αφήνοντας πίσω την Εύη. Θα χάσει όμως το προβάδισμά της και η Εύη με σταθερό χέρι και απίστευτη ευστοχία θα κάνει το 1-1 και θα ισοφαρίσει για την ομάδα των Διασήμων.
Στέλιος και Θοδωρής είναι οι επόμενοι παίκτες. Ο Θοδωρής έχει πολύ καλά τον στόχο και θα πάρει το προβάδισμα με 2 -1 και θα προηγηθούν οι Μαχητές.

Εύη Σαλταφερίδου και Βιργινία στον στίβο μάχης. Θα τερματίσουν σχεδόν ταυτόχρονα. Η Εύη θα προηγηθεί στον στόχο αλλά η Βιργινία θα κάνει την ανατροπή και θα δώσει τον τρίτο πόντο στους Μαχητές. 3 -1 το σκορ.

Χάρης και Μιχάλης θα αναμετρηθούν κυρίως στον στόχο όπου για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου θα κερδίσει ο Χάρης και θα κάνει το 4 -1 για τους Μαχητές.

Δαλάκα και Ντάρια είναι οι επόμενες. Η Ντάρια θα είναι αυτή που θα ρίξει πρώτη και τα δύο τοτέμ και θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά κάνοντας το 5-1 για τους Μαχητές.

Ακολουθεί ο Ηλίας και ο Νάσος. Λάθος του Νάσου στο παζλ και αυτό θα δώσει στον Ηλία να κάνει με ευκολία το 6 -1 για τους Μαχητές. Σκούρα τα πράγματα για τους Διάσημους, τους έχουν πάρει φαλάγγι οι αντίπαλοι.

Η Ολγάρα θα προσπαθήσει να κάνει κάτι απέναντι στην Ροδάνθη. Ευτυχώς που μπήκε το «παλτό» των Μαχητών και πήραν πόντο οι Διάσημοι. 6-2 το σκορ. Η Ροδάνθη αγοράζει σιγά σιγά το αεροπορικό εισιτήριο.

Ο Τσίλης θα μπει για να βοηθήσει την ομάδα και θα αντιμετωπίσει τον Ηλία, ένα πολύ σταθερό παίκτη  ο οποίος σπάνια χάνει. Οπερ και εγένετο. 7-2 το σκορ και οι Διάσημοι κουνούν το μαντήλι στην ασυλία οσονούπω.

Μπάινει να αγωνιστεί η Δαλάκα και η Ροδάνθη. Και τι λέει ο Τανιμανίδαρος; Πολύ αθλητικές παίκτριες και οι δύο. Ποιες; Καλά η Κατερίνα, αλλά η Ροδάνθη; Η κοπέλα που χάνει σερί εδώ και δύο επεισόδια; Μνήσθητί μου, Κύριε, δώστε καπέλο στον Σάκη. Και φυσικά η Δαλάκα θα μειώσει σε 7-3. Την Ροδάνθη αντιμετώπιζε σιγουράκι η νίκη…

Κρητικός εναντίον Πάνου. Αν και πολύ γρήγορος ο Στέλιος, ο Πάνος είναι πολύ εύστοχος και θα πάρει τη νίκη κάνοντας το 8-3 για τους Μαχητές. Ο Πάνος αναδεικνύεται σε δυνατό παίκτη και μάλιστα χαμηλών τόνων, χωρίς πολύ μπλα μπλα.Στην αρένα θα μπουν η Ολγα και η Βιργινία. Δεν πιάνεται η Φαρμάκη τελικά και θα μειώσει σε 8-4 με δύο εύστοχες βολές. Η Ολγάρα είναι πολύτιμη παίκτρια τελικά.Αγόρου και Νάσος οι επόμενοι. Και πάλι καθυστερεί ο ψηλός στο παζλ και ο Αγόρου αρχίσει τις βολές οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα εύστοχες. 9-4 το σκορ.

Ντάρια και Εύη και η Ντάρια θα δώσει τον τελικό πόντο της νίκης στους Μαχητές και θα κάνουν το 10-4 κερδίζοντας την ασυλία. Κι όπως θα πουν δεν τη λένε Τουρόβνικ αλλά Τουρμπόβνικ. Ο Αγόρου αρχίζει και πάλι τα «τι είμαστε, ποιοι είμαστε». Τέλος, δεν γλυτώνουμε. Πάρτε το απόφαση.Λάθος των Διασήμων να βάλουν την Εύη. Έπρεπε να μπει η Ολγα. Τώρα όμως είναι πολύ αργά.
Οι Διάσημοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί χάνουν συνέχεια στο αγώνισμα της ασυλίας. Πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη και θα πρέπει να αποφασίσει ο καθένας ποιος θα φύγει από το παιχνίδι. Ο Σώζων λέει πως θα ήταν υποψήφιος να αποχωρήσει επειδή δεν είναι τόσο δεμένος με την ομάδα όπως οι παλιοί. Ο Μουρούτσος και ο Κρητικός βγάζουν λόγους στο γρασίδι. Αυτοί μπας και νομίζουν ότι παίζουν στους «Σοφιστές» και όχι στους «Survivors»; Και κάθε δεύτερο πλάνο πετιέται ο Σώζων. Τι είναι τούτο, βρε Ατζουνοπαραγωγοί;

Στην παραλία των Μαχητών το κλίμα είναι πολύ καλό, η ασυλία βοηθά να ξεχαστούν τα μίση και τα πάθη έστω και προσωρινά. Η Ροδάνθη θα μιλήσει στην κάμερα και θα πει ότι αποδεκατίζονται οι Διάσημοι… Θαρρείς κι εκείνη είναι η αιτία; Της λέει κάποιος ότι χάνει ή βλέπει αλλού στο τέλος του αγωνίσματος; Σε λίγο οι Διάσημοι θα της στέλνουν φαγητό για να την ευχαριστήσουν για την βοήθεια που τους προσφέρει!

Σώθηκε η Φαρμάκη
Η ώρα της ατομικής ασυλίας για τους Διάσημους έφτασε και το πρώτο που ανακοινώνεται είναι το όνομα του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας. Θα το κερδίσει η Ολγα Φαρμάκη. Αξια, η Ολγάρα!Οι υπόλοιποι στον αγώνα και στη συνέχεια στο συμβούλιο. Νικήτρια στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας αναδεικνύεται η Κατερίνα Δαλάκα. Θα ακολουθήσει το Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο και εξομολογήσεις θα γίνουν και μεγάλες αλήθειες θα ειπωθούν. Η κάλπη της ψηφοφορίας θα αναδείξει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κατερίνα Δαλάκα θα προτείνει τον Στέλιο Κρητικό και η Ολγα Φαρμάκη θα προτείνει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Υπάρχει αμηχανία και δυσαρέσκεια καθώς έχουν αποδεκατιστεί αλλά εξομολογούνται πως υπάρχει κατανόηση καθώς πρόκειται για κάτι αναπόφευκτο. Η Κωνσταντίνα πλέον θα αρχίσει κάθε βραδιά Συμβουλίου να τραγουδά «τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε», ο Στέλιος βλέπει την προοπτική του τέταρτου παιδιού να πλησιάζει ενώ ο Νάσος μάλλον προορίζεται να καλύψει κενή θέση σε Μητρόπολη το παλικάρι.Και μέσα σε όλα ο «μαϊντανός» που φύτρωσε στις ακτές του Αγίου Δομίνικου, ο Σώζων Παλαίστρας Χάρος ο οποίος μιλά αυτή την φορά για το όνομά του. Έχει καταλάβει τι γλέντι γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, και είπε να βοηθήσει λίγο. Θα εξηγήσει λοιπόν πως όσο δυσοίωνο κι αν είναι το επίθετο Χάρος, σώζεται από το όνομα Σώζων αλλά όχι τόσο απλά, όχι τόσο εύκολα. Το Παλαίστρας είναι αυτό το οποίο κάνει την ανατροπή καθώς δείχνει πως σωτηρία υπάρχει μεν, με αγώνα και προσπάθεια δε. Ούτε στην «Ιλιάδα» δεν κάναμε τόση ανάλυση, φίλε, έλεος. Σου αφιερώνουμε το αγαπημένο της παρέας άσμα «Σώσε με, δως μου να πιω ο δηλητήριο, είν’ η ζωή μου ένα μαρτύριο» το οποίο σιγοτραγουδάμε κάθε φορά που πιάνεις το μπλα μπλα μπροστά από την κάμερα. Και εμείς αναμένουμε απόψε μία σημαντική αποχώρηση η οποία θα ταράξει τις ισορροπίες του ριαλιτοπαίχνιδου που ροκανίζει ύπνο και υπομονή. 

ΣΧΟΛΙΑ (50)

Ave

Ο Ροβινσώνας Κρητικός δεν φεύγει. Θα κοντραριστούν ο Ευαγγελιστής Νάσος και η στρουμπουλή Μπάρμπι. Να την γλυτώσει πάλι? Οριακά..

Τζιριτζάτζουλας

Ο κόσμος δεν ψηφίζει αθλητές, αλλά χαρακτήρες. Αυτό που λένε, ψηφίζω με αθλητικά κριτήρια είναι ανοησία.

@

Να το πεις αυτό στην παραγωγή που μου θέλει ελληνοτουρκικούς αγώνες

(ψηφίζουν κιόλας...)

Βρε μπάμιες τι είναι αυτά που γράφετε;Ο Κρητικός έχει τα διπλάσια χρόνια από τους άλλους και τους βγάζει νοκ αουτ!!Τι κοτσανες γράφετε; Αντικειμενικά είναι να φεύγει η Σπυροπούλου.Το υποκειμενικό τώρα είναι άλλο θέμα...

chris

......είναι ένα παιχνίδι λοιπόν που υποχρεωτικά χρειάζεται και αγωνιστικές ικανότητες,τις οποίες η Σπυροπούλου δεν έχει. Οπότε είναι τρομερά άδικο να φύγουν παίχτες όπως ο Νάσος ή ο Κρητικός (ή και οι υπόλοιποι απ τους παλιους που έχουν απομείνει), μόνο και μόνο για να μας ευφραίνει την καρδίαη Κωνσταντίνα (μπορεί άμα θέλει να πάει στο POWER OF LOVE, εκεί ίσως βγει και πρώτη)! τι να πει κανείς γι αυτη την εξαιρετική, αψεγαδιαστη θα έλεγα, του Νάσου και αρκετά καλός γενικότερα αγωνιστικά. Γι τον δε Κρητικό??? Τα λόγια περιττεύουν,ο άνθρωπος είναι 45αρης, δεν είναι αθλητής κι όμως είναι πραγματικός survivor σε όλα!!! Αφήστε τη Σπυροπούλου να φύγει λοιπόν σήμερα γιατί πραγματικά θάναι κρίμα να φύγει ένας εκ των άλλων δύο παιχτών που είναι συνυποψήφιοι σήμερα!

chris

Βλέπω πολύ εμπάθεια στο Μουρούτσο και χωρίς να τον γνωρίζω τον άνθρωπο, θύμαμαι εκείνο το χρυσό ολυμπιακό που μας χάρισε με μέγιστη αθλητική αξιοπρέπεια και πνεύμα και λυπάμαι που οι Έλληνες ξεχνούν τόσο γρήγορα τα παιδιά που δόξασαν αυτή τη χώρα! Αν δεν έπαιρνε τα πόδια του στα αγωνίσματα,θάλεγα ναι μεν,αλλά δικαιωματικά να έφευγε από το παιχνίδι ο Μουρούτσος.Όμως σαν παίχτης στέκεται αξιοπρεπέστατα και φέρνει νίκες.Επίσης όλοι αυτοί οι αθλητές που κάποτε έφτασαν πολύ ψηλά,δεν έφτασαν τυχαία διότι έχουν μάθει να μην παίζουν με ψεύτικα λόγια και να μιλάνε τη γλώσσα της πραγματικότητας.Ο Μιχάλης ο Μουρούτσης πέραν από καριέρα πρωταθλητή, έχει και καριέρα προπονητή στην πλάτη του,είναι αδύνατον να είναι κάποιος προπονητής νέων παιδιών και να μην είναι ειλικρινής απέναντί τους λέγοντας τα πραγματα με τ όνομα τους! Βλέποντας λοιπόν έναν έναν τους παίχτες της ομάδας του(και σαφέστατα όλοι σκάλες αγωνιστικά ανώτεροι απο τη Σπυροπούλου!), να τους τρώει η μαρμάγκα και να φεύγουν απ το παιχνίδι,ενώ η Σπυροπούλου θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει απ τις πρώτες, ξεσπάθωσε γιατί πολύ απλά αυτό είναι άδικο για παιδιά που έχουν προσφέρει αγωνιστικά πολύ στην ομάδα να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής και η Κωννα να περιμένει πότε θα κερδίσουν οι υπόλοιποι για να την ταίσουν. Και πολύ καλά έκανε ο Μουρούτσος και της την είπε δημοσίως μπας και φιλοτιμηθεί και αποχωρήσει από μόνη της. Αλλά δυστυχώς το συμβόλαιο της με το survivor είναι το πλέον ακριβοπληρωμένο από ολων των παιχτών,έκαστη εβδομάδα που εξακολουθεί να παραμένει ο παράς πέφτει....άφθονος χαριν της ευφραδειας και γενικότερα της....αθωότητας της που ανεβάζει την τηλεθέαση.Και σαν χρυσό συμβόλαιο έχει και βαριές ρήτρες σε περίπτωση που αποχωρήσει οικειοθελώς, κι επειδη έχει μπεί με απώτερο σκοπό στο παιχνίδι ώστε ...να επαναφέρει την ξεχασμένη ύπαρξη της μαζί με καμία εκπομπούλα ξανά στο προσκήνιο, διότι στο....π-α-ρ-ε-λ-θ-ο-ν και λόγω του χαρακτήρα της έφαγε την καυτή πατάτα και εξηφανίσθη από προσωπου γης με τα όσα είχε πράξει(ψάξτε λίγο να ενημερωθείτε),τώρα λοιπόν χαμηλώνει τόνους μιλάει μελιστάλαχτα ειναι τετραπέρατη και προσπαθεί να πίασει πάλι τον σφυγό και την συμπαθεια του κοσμου για τους λόγους που αναφέρθηκαν.Από μόνη της λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν φεύγει γιατί αντί να ...λαμβάνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000 ευρώ μηνιαιως( οι διάσημοι όλοι μαζί δεν πρέπει να παίρνουν αυτό το πακέτο), αν φύγει μόνη της λοιπόν θα πρεπει να πληρώσει κι από πανω! Ωστόσο, το survivor είναι ένα παιχνίδι

Την πιεσε

να αποχωρησει απο μονη της βαζοντας τις φιλες της να ομολογησουν οτι πρεπει να φυγει. Και αυτο μπροστα σε ολους, κανοντας την να νιωθει πλεον πληρως απομονωμενη... αυτο λεγεται μπουλινγκ. Ειναι ο χαρακτηρας του αυτος. Τι χρυσα και μπουρδες. Κριμα που πηγε το χρυσο σε αυτο τον μπουφο. Τιμη και αθλιοτητα - πολεμικες τεχνες και ολυμπιακοι αγωνες, θεμα ερμηνιων. Μην ξεχνας πως ειναι συντροφος της σαρβαιβορ λαουρας.

ζωη

συμφωνω απολυτα αντε να τον στειλουμε στην λαουριτα

George

Για πες μας εσύ που ξέρεις λοιπόν, τι το τερατώδες είχε πράξει η Σπυροπούλου στο παρελθόν και που πρέπει να ψάξουμε να μάθουμε και που πρέπει γι'αυτό να υφίσταται την αιώνια χλεύη μας ?? Δολοφονία ?? Απαγωγή ??? Ληστεία απλή ??? Ληστεία μετά φόνου ??? Ριφιφί σε τράπεζα ???? Κλοπή από το παγκάρι της ενορίας ??? Γιατί τα υπόλοιπα που αφορούν στο ποιόν έβαζε στο κρεββάτι της δε νομίζω ότι μας ενδιαφέρουν, ούτε μας αφορούν. Γίναμε όλοι ξαφνικά αγνοί, άσπιλοι και αμόλυντοι, που πορευόμαστε αγκαζέ με το Άγιο Πνεύμα και την Ηθική αυτοπροσώπως και μας σοκάρει η Σπυροπούλου γιατί τα είχε με κάποιον και την είχε βάλει και σε δουλειά ! 'Ελεος δηλαδή !

@chris

Σαφώς και αξίζουν πολλά μπράβο στον Μουρούτσο για την καριέρα του, όπως και σε κάθε αθλητή που έχει φέρει ολυμπιακό μετάλλιο στην χώρα και δη χρυσό. Σκεφτόμενος όμως το όνομά του και την τωρινή του καριέρα ως προπονητής, κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να πάει στο παιχνίδι. Δεν κέρδισε τίποτε. Το αντίθετο μάλιστα. Κατάφερε να γίνει αντιπαθής σε μεγάλη μερίδα του κοινού. Προσωπικά θεωρώ αστείο τον διαχωρισμό ανδρών - γυναικών που επέβαλε, είναι υποτιμητικός για όλους. Αυτό όμως που έκανε στην Κων/να στο συμβούλιο, για εμένα, ήταν απαράδεκτο. Ως προπονητής θα έπρεπε να ενισχύει και τον πιο αδύναμο για να βελτιωθεί αντί να τον στοχοποιεί με τέτοιον τρόπο. Η Κων/να έχει και η ίδια πολλάκις παραδεχθεί ότι είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά από τους άλλους. Δεν το έπαιξε ποτέ αθλήτρια. Και σαφώς και δεν πρόκειται να φύγει οικειοθελώς. Εσύ στη θέση της θα άφηνες τόσα λεφτά μόνο και μόνο γιατί το λέει ο Μουρούτσος και ο κάθε Μουρούτσος; Και στο κάτω - κάτω δεν είναι ότι συμμετέχουν και στην εθνική Ελλάδος και κινδυνεύουν να χάσουν το κύπελο. Σε μια ομάδα σ' ένα ριάλιτι παίζουν. Σιγά τ' αυγά.

Απορία

Αν φύγει η Ντίνα, θα βλέπουν το παιχνίδι μόνο οι συγγενείς των παικτών. Για όσους γουστάρουν αθλητικά κορμιά και υψηλές επιδόσεις, θυμίζω ότι το καλοκαίρι έχει μουντιάλ, του χρόνου παγκόσμιο και το 2020 Ολυμπιακούς. Υπάρχει και συνδρομητική τηλεόραση επίσης, να χορτάσει το μάτι σας αγώνες. Και εδώ που τα λέμε, σιγά τους αγώνες του survivor. Πηδάνε κάτι γούρνες και πετάνε μπαλίτσες σε ένα στόχο. Λίγη γυμναστική να 'χεις κάνει στη ζωή σου, το καταφέρνεις. Το survivor δεν είναι ούτε παιχνίδι αντοχής ούτε αγώνας. Είναι μια τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή στην οποία περισσότερο προσφέρει η παρουσία της Σπυροπούλου από τις τούμπες του Κρητικού. Και στην τελική αυτό που νοιάζει την παραγωγή - όπως και κάθε παραγωγή τηλεοπτικής εκπομπής - είναι τα νούμερα τηλεθεάσης που συνεπάγονται και έσοδα. Δεν το κάνουν για το ευ αγωνίζεσθαι ούτε για το ολυμπιακό πνεύμα για να τους νοιάζει να μείνουν οι αθληταράδες μέσα.

sozwn

re mages varethika na vlepw tn kwstantina na sernete kai na sterei nikes sthn omada ths

@

δεν επαιξε χθες η Κωνσταντινα , επαιξαν οι αθληταραδες και ειδες ποιο ηταν το σκορ.

George

Πάλι αυτή φταίει, γιατί πριν από λίγο καιρό είχε ένα δεσμό και όταν τη βλέπουν το θυμούνται και τους χαλάει την αυτοσυγκέντρωση !

ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟ

"Κατινα" παλι την γλιτωσες ..ΑΛΛΑ που θα παει δεν θα βγεις στη σεντρα; Θα ΦΥΓΕΙΣ με τις κλωτσιες..Ισως θα σπασεις το ρεκορ σε αρνητικες ψηφους..

χεχεχεχε

αναμενουμε τη στιγμη που θα ειναι υποψηφιος ο μουρουτσος να τον στειλουμε σπιτι του

@

Και για όσους δεν κατάλαβαν χθες το λόγο του Νάσου, είπε το "Ήταν ένα μικρό καράβι, ήταν ένα μικρό καράβι, που ήταν αταξίδευτο, που ήταν αταξίδευτο, οεοέ οε οε" στο πιό ποιητικό του, Στην επόμενη υποψηφιότητα θα κάνει revamp το "περνα περνα η μέλισσα" για να ξεχωρίσει αυτούς που αγωνίζονται για την ομάδα με διαρκή εργασία (μελισσόπουλα) από αυτούς που την τραβούν κάτω παιδιαρίζοντας (παιδόπουλα)

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης