Instagram: «Πάει» ο λογαριασμός με φωτογραφίες από τα πάρτι οργίων του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ»

Instagram: «Πάει» ο λογαριασμός με φωτογραφίες από τα πάρτι οργίων του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ»

Τέρμα το οφθαλμόλουτρο για τους 800.000 και πλέον ακόλουθους του μεγιστάνα playboy αφού η πλατφόρμα έκλεισε τον λογαριασμό - Δείτε ένα δείγμα από το υλικό που κρίθηκε πολύ προκλητικό

Instagram: «Πάει» ο λογαριασμός με φωτογραφίες από τα πάρτι οργίων του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ»
O διαβόητος λογαριασμός Candy Shop Mansion στο Instagram με τις άκρως ακατάλληλες φωτογραφίες από τα πάρτι οργίων του Αυστραλού playboy Travers Beynon (γνωστού και ως Candyman) δεν θα προσφέρει πλέον... οφθαλμόλουτρο στους περισσότερους απο 800.000 ακόλουθους του.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει πια. O λογαριασμός του Αυστραλού «Χιου Χέφνερ» (όπως τον αποκαλούν τα μέσα) κατέβηκε από την πλατφόρμα εξαιτίας του ακατάλληλου περιεχομένου της, και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.



Κλείσιμο


«Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως επιζήμια για εμάς αφού ετοιμαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό για τη νέα μας καμπάνια μάρκετινγκ», είπε στηn Daily Mail η διαχειρίστρια του πετυχημένου λογαριασμού, ο οποίος ωστόσο εδώ και μήνες «φλέρταρε» επικίνδυνα με την πορνογραφία. Η ίδια κατηγορεί το Instagram για διακρίσεις σε βάρος του εργοδότη της, αφού όπως λέει «υπάρχουν λογαριασμοί με πολύ πιο ακραίο περιεχόμενο εκεί έξω».




Το Candy Shop Mansion είναι το σπίτι του μεγιστάνα του καπνού Travers Beynon, που φιλοξενεί κατά καιρούς οργιώδη πάρτι με ολόγυμνες καλλονές, ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ. Οι καλεσμένοι αυτών των πάρτι επιλέγονται ένας προς έναν από τον ίδιο τον Travers, ο οποίος συχνά ζητά αμφιλεγόμενα... ανταλλάγματα για να εξασφαλίσει στους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες την πολυπόθητη πρόσκληση.




Πρόσφατα, στη συγκεκριμένη σελίδα έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες με ημίγυμνα κορίτσια που είχαν... μαρκαρισμένα τα οπίσθιά τους με το λογότυπο Freechoice (η φίρμα της καπνοβιομηχανίας του Candyman).

Πολλοί επέκριναν στα σχόλια των φωτογραφιών τον 44χρονο λέγοντας ότι είναι ανήθικο να «σημαδεύει» τις γυναίκες που του ανήκουν λες και είναι ζώα. Ο 44χρονος μεγιστάνας, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο και ποδοσφαιριστής και έχει κληρονομήσει μια περιουσία εκατομμυριων από τους γονείς του, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι γυναίκες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες έκαναν με δική τους πρωτοβουλία το τατουάζ, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε ο ίδιος.




Σύμφωνα με τους όρους, οι συμμετέχοντες - άνδρες και γυναίκες - που θα έκαναν τατουάζ το λογότυπο της εταιρείας τυ Candyman θα λάμβαναν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για την Αυστραλία, όπου θα είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε ένα από τα «τρελά» πάρτι του εκατομμυριούχου.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης