H «πιο σέξι γκόλφερ του πλανήτη» είναι το νεαρότερο μέλος του Sports Illustrated

H «πιο σέξι γκόλφερ του πλανήτη» είναι το νεαρότερο μέλος του Sports Illustrated

Το περιοδικό την καλωσορίζει στις τάξεις του και τη βοηθά να περάσει το κοινωνικό της μήνυμα κατά του διαδικτυακού bullying 

H «πιο σέξι γκόλφερ του πλανήτη» είναι το νεαρότερο μέλος του Sports Illustrated
To διάσημο περιοδικό Sports Illustrated καλωσορίζει στις σελίδες του για το τεύχος με τα σέξι μαγιό του 2018, το νεαρότερο μέλος του που δεν είναι άλλη από την 24χρονη γκόλφερ Paige Spiranac.

Η Paige, δέχθηκε να ποζάρει στις σελίδες του περιοδικού ,καθώς θέλει με τη συμμετοχή της να αφυπνίσει το κοινό για το διαδικτυακό bullying.  Η αθλήτρια, συνεργάζεται με την Cybersmile, μια μη κερδοσκοπική εταιρία που ασχολείται με το θέμα και με «όχημα» το διάσημο τεύχος θέλει να προσφέρει σε όσους την έχουν ανάγκη.

«Είναι ώρα να αρχίσουμε να υποστηρίζουμε τα θύματα αντί να τους πούμε να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στα social media ή να αγνοήσουν το μίσος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά, γι 'αυτό αφιέρωσα ένα σημαντικό μέρος του χρόνου μου για να βοηθήσω τους άλλους», λέει η 24χρονη σε βίντεο του Sports Illustrated. 

Κλείσιμο
Αν και φαινομενικά δεν μοιάζει να είναι θύμα bullying- τα ξένα MME την αποκαλούν την πιο καυτή παίκτρια γκολφ του πλανήτη- στην εφηβεία ήρθε αντιμέτωπη με το θέμα. 

«Είχα πολλά προβλήματα υγείας μεγαλώνοντας», θυμάται η Paige.«Είχα άσθμα και λίγα μαλλιά. Ήμουν ένα παράξενο μικρό παιδί. Γι 'αυτό ξέρω πώς αισθάνεται κάποιος να είναι φοβισμένος και να μην έχει φίλους», λέει η σέξι αθλήτρια που προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. 

Γνωρίστε τη πιο σέξι γκόλφερ στο παρακάτω βίντεο και στις εικόνες: 

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης