Nomads: Κυρίαρχοι και στην ασυλία οι «κόκκινοι» - Πρώτος υποψήφιος ο Πίντζης

Nomads: Κυρίαρχοι και στην ασυλία οι «κόκκινοι» - Πρώτος υποψήφιος ο Πίντζης

Κακή - αγωνιστικά - εβδομάδα για τους Ωκεανούς που μετρούν ήδη δύο ήττες σε σημαντικά αγωνίσματα - Με διαφορά ο Μάνος Πίρτζης ψηφίστηκε ως ο πρώτος μονομάχος

Nomads: Κυρίαρχοι και στην ασυλία οι «κόκκινοι» - Πρώτος υποψήφιος ο Πίντζης
Για πρώτη φορά μετά από έξι εβδομάδες που παίζεται το Nomads υπήρξε ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την ίδια εβδομάδα και το αγώνισμα της Επικράτειας και εκείνο της Ασυλίας.

Οι Νομάδες της Φωτιάς που απολαμβάνουν τις ανέσεις της βίλας, θα εξακολουθήσουν να το κάνουν χωρίς το άγχος ότι κάποιος από την ομάδα τους θα αποχωρήσει.

Σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία κλήθηκαν να ανταποκριθούν οι Ωκεανοί, καθώς το σημερινό αγώνισμα φάνταζε εντελώς ξένο στις συνήθειές τους. Ένας συνδυασμός ρακετών, βόλεϊ και μπάσκετ με τελικό στόχο το καλάθι σε μία μπασκέτα ήταν η δοκιμασία για τις δύο ομάδες και οι «κόκκινοι» το έκαναν να μοιάζει πολύ εύκολο, την ώρα που οι αντίπαλοί τους πάσχιζαν έστω να πετύχουν τη μπάλα. 

Το τελικό 6-2 (καθώς δεν αρκούσαν οι προσπάθειες των «μπλε» για να ισοφαρίσουν και να περάσουν μπροστά στο σκορ) ακολούθησε πανηγυρισμούς από την κόκκινη ομάδα και κατήφεια από τους Ωκεανούς που για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε σημαντικό έπαθλο έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, οι «μπλε» απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι είναι πολύ δεμένη ομάδα και απέφυγαν όλοι να ψηφίσουν κάποιον από τους παλιούς, καταφεύγοντας στις δύο μοναδικές εναπομείνασες λύσεις, τον Μάνο και τον Λευτέρη. 
Κλείσιμο
 


Τελικά το περιβραχιόνιο του πρώτου μονομάχου για την παραμονή ή αποχώρηση από το παιχνίδι κατέληξε στον Μάνο, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας θα διαγωνιστούν την Τρίτη για το ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία, με τους υπόλοιπους να τίθενται στη διάθεση του κοινού και όποιος συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Μάνο.

Μεταφέρθηκε στη Μανίλα η Ειρήνη

Ο τραυματισμός της Ειρήνης Ζάχου από την ομάδα των Ωκεανών στο αγώνισμα της Επικράτειας αποδείχθηκε τελικά ιδιαίτερα σοβαρός. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παίκτρια ξύπνησε με πυρετούς και πόνους γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο στη Μανίλα με αποτέλεσμα να μη αγωνιστεί ούτε σήμερα, ούτε την Τρίτη, ενώ απέφυγε και τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης