Nomads: Οι «κόκκινοι» στη βίλα - «Μεταγραφή» στους Ωκεανούς ο Μάνος Πίντζης!

Nomads: Οι «κόκκινοι» στη βίλα - «Μεταγραφή» στους Ωκεανούς ο Μάνος Πίντζης!

Γευστική έκπληξη περίμενε τους Νομάδες της Φωτιάς στη βίλα με παστίτσιο, μουσακά, κεμπάπ, χωριάτικη σαλάτα και γαλακτομπούρεκα

Nomads: Οι «κόκκινοι» στη βίλα - «Μεταγραφή» στους Ωκεανούς ο Μάνος Πίντζης!
Το καθιερωμένο αγώνισμα Επικράτειας, το οποίο έκρινε την ομάδα που θα περνούσε την επόμενη εβδομάδα στην... πολυπόθητη βίλα, παίχτηκε χθες στο Nomads, μετά την αλλαγή ημέρας από την παραγωγή (κάθε Κυριακή πλέον, από Δευτέρα που ήταν μέχρι πρότινος).

Σε αυτό αποδείχθηκε ότι οι Νομάδες της Φωτιάς είχαν μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά και την απαιτούμενη ισορροπία και πήραν τη νίκη με 5-3 και την μετακόμισή τους στη βίλα, όπου τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη!

Κλείσιμο

 
Σεφ είχαν βάλει τα δυνατά τους και είχαν ετοιμάσει για τους νικητές μία ποικιλία από κλασικά ελληνικά εδέσματα. Παστίτσιο, μουσακάς, κεμπάπ, χωριάτικη σαλάτα, γαλακτομπούρεκα έκαναν τους παίκτες να χαμογελάσουν, τονίζοντας όλοι πόσο τους έλειψαν!

Σημαντική εξέλιξη υπήρξε και στη δομή των ομάδων, καθώς η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να σταλεί ένας παίκτης από τις νομάδες της Φωτιάς στην ομάδα των Ωκεανών.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να στείλουν στην αντίπαλη ομάδα τον Μάνο Πίντζη, μια απόφαση που προκάλεσε την στενοχώρια και τα δάκρυα τους, αλλά και του ίδιου του παίκτη που είχε δεθεί τόσο καιρό με τη ομάδα του.

Ο Πίντζης πριν ακολουθήσει τους νέους συμπαίκτες του στην παραλία έκανε μία επίσκεψη στη βίλα, απ' όπου προμηθεύτηκε μία μεγάλη πιατέλα με φαγητά για να τα μεταφέρει στους Ωκεανούς μετά από απόφαση που πήραν οι Νομάδες της Φωτιάς ως ένδειξη ευ αγωνίζεσθαι και καλής θέλησης.

Οι «μπλε» απόλαυσαν τα εδέσματα κάτω από το νυχτερινό ουρανό του Παλαουάν, την ώρα που ο Πίντζης, υποσχόταν να δοθεί ψυχή τε και σώματι στη νέα ομάδα του, δηλώνοντας όμως και στενοχωρημένος για την απόφαση να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από τους Νομάδες της Φωτιάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης