Δύο αποχωρήσεις και... μία πρόταση γάμου στο επεισόδιο του Nomads

Δύο αποχωρήσεις και... μία πρόταση γάμου στο επεισόδιο του Nomads

Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω τραυματισμού ο Νίκος Παπαδόπουλος - Έχασε και αποχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία λίγο πριν από τα αγωνίσματα δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της

Δύο αποχωρήσεις και... μία πρόταση γάμου στο επεισόδιο του Nomads
Δυνατές συγκινήσεις όχι μόνο από τα αγωνίσματα είχε το αποψινό επεισόδιο του Nomads στον ΑNT1. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξάφνιασε την ευχάριστα την Ευαγγελία Πλατανιώτη και της έδωσε μία κάρτα από τον αγαπημένο της  Άγγελο Βλαχόπουλο. «Θα με πεις τρελό αλλά θέλω να μοιραστείς την υπόλοιπη ζωή σου μαζί μου» της έγραφε ο Άγγελος.

Η Ευαγγελία  δήλωσε σοκαρισμένη από την ενέργεια του συντρόφου της και έσπευσε να πει στον Γρηγόρη και στους παίκτες του Nomads  ότι και αυτή έχει... σκεφθεί την υπόλοιπη ζωή της με τον Άγγελο. 

Κλείσιμο
«Η απάντηση είναι ναι» είπε αμέσως μετά και ο Γρηγόρης πρότεινε όταν γίνει ο γάμος, να την συνοδεύσουν στην εκκλησία όλοι οι παίκτες του Nomads.

Μετά την Ευαγγελία και η Μαντώ αποκάλυψε στον τηλεοπτικό φακό του Nomads  ότι και αυτή θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να παντρευτεί τον σύντροφό της Νίκο. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μαζί με την Ευαγγελία που ήταν ήδη προτεινόμενη, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να προτείνει για αποχώρηση την Όλγα Πηλιάκη.  Ωστόσο, η Όλγα ήταν καλύτερη και κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Ευαγγελία η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Παρά το γεγονός ότι φεύγω είναι για μένα η πιο όμορφη ημέρα στη ζωή μου» ανέφερε η Ευαγγελία αναφερόμενη και στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Άγγελος. Θα σας καλέσω όλους στο γάμο αλλά ρύζι και ψάρι δεν θα  βάλουμε στο φαγητό είπε χαριτολογώντας. 

Αποχώρησε λόγω του τραυματισμού ο Νίκος Παπαδόπουλος 

Στο μεταξύ, ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Πρόκειται για τον αθλητή Νίκο Παπαδόπουλο από την ομάδα του Ωκεανού ο οποίος τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία αγωνίσματα είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του. 



Αυτό το επιβεβαίωσε και η γιατρός της αποστολής που έγραψε στη γνωμάτευση της ότι μετά τα δυο τελευταία αγωνίσματα παρατηρήθηκε επιδείνωση της κάκωσης που έχει υποστεί στο αριστερό του πόδι. 

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στεναχωρημένος από την εξέλιξη και σημείωσε ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τις υποδείξεις της γιατρού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης