Άδωνις - Ευγενία νονοί σε δημοσιογραφικά βαφτίσια

Άδωνις - Ευγενία νονοί σε δημοσιογραφικά βαφτίσια

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και η σύζυγος του βάφτισαν την εγγονή του διευθυντή προγράμματος στο «Βεργίνα TV» Στέργιου Καλόγηρου 

Άδωνις - Ευγενία νονοί σε δημοσιογραφικά βαφτίσια

Με πλήθος καλεσμένων και με την παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η βάφτιση της εγγονής του ιδιοκτήτη του Smile TV και διευθυντή προγράμματος της «Βεργίνα TV», δημοσιογράφου  Στέργιου Καλόγηρου, με νονούς τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.  Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του Ευγενία.

Η βάφτιση τελέσθηκε στον
Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου στο μικρό Περιβολάκι Βόλου, γεγονός που δεν πτόησε φίλους και γνωστούς να προσέλθουν από μακριά, κάνοντας ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην ελληνική περιφέρεια.
Κλείσιμο

Η πανέμορφη μικρούλα που πήρε το όνομα Σοφία-Μαρία, τιμώντας τη γιαγιά της, αποδείχθηκε ιδιαίτερα θαρραλέα όταν έλαβε το βάπτισμα, αποφεύγοντας τα γοερά κλάματα και βρίσκοντας... θαλπωρή στα χέρια της πανέμορφης νονάς Ευγενίας Μανωλίδου. Οι γονείς,

Κωνσταντίνος και Χριστίνα, χαρούμενοι και γεμάτοι υπερηφάνεια, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους που προσέρχονταν ο καθένας με μια ευχή για τη μικρή Σοφία – Μαρία.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χαμογελαστός κι ευδιάθετος, συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, απαντώντας εγκάρδια σε κάθε σχόλιο για την πολιτική επικαιρότητα.

Τη βάφτιση ακολούθησε γεύμα σε μεγάλο κέντρο της περιοχής, όπου οι παριστάμενοι απόλαυσαν τοπικές γεύσεις και άφθονο κρασί. Ανάμεσα τους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ., κ. Δημήτρης Σταμάτης, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ., κ. Χρήστος Κέλλας, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Αριστείδης Φωκάς, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, ο πρώην βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ Ευθύμης Καρανάσιος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Ν.Δ., κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην βουλευτής Λάρισας του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης, ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Τάσος Τζίκας και Κυριάκος Ποζρικίδης και πολλοί τοπικοί παράγοντες.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=NZFNirOChTs&feature=youtu.be



Δείτε βίντεο: Άδωνις – Ευγενία: Νονοί σε δημοσιογραφικά βαφτίσια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης