Τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας ο Σάκης Ρουβάς στην συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ

Τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας ο Σάκης Ρουβάς στην συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ

Την τελευταία ημέρα της 82ης ΔΕΘ θα πραγματοποιήσει μια συναυλία  αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών

Η σημερινή συνέντευξη τύπου της 82ης ΔΕΘ είχα «άρωμα» από εμφάνιση ενός σταρ καθώς τα φλας δεν σταμάτησαν από την στιγμή που πάτησε στο εκθεσιακό κέντρο ο Σάκης Ρουβάς! 

 Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για να παραβρεθεί στην συνέντευξη τύπου της 82ης ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης», του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Από νωρίς κάμερες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, περίμεναν τον Έλληνα σταρ και όταν έφτασε στην αίθουσα της συνέντευξης τύπου τα φλας δεν σταμάτησαν να είναι πάνω στον Σάκη Ρουβά.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» παρακολούθησε την συνέντευξη τύπου της 82ης ΔΕΘ, καθώς την τελευταία ημέρα της 82ης ΔΕΘ, 17 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει μια συναυλία  αφιερωμένη στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, που αποτελεί τον «καρπό» της συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ-Helexpo και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν για την έκθεση, τα μέλη της διοίκηση της ΔΕΘ-ΗΕLEXPO, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης),κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Political Counsellor της Κινεζικής Πρεσβείας, Mr. Gao Wenqi, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Αν. Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας, κ. Στέλιος Ι. Γραφάκος, η Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων της NestleΕλλάς, κ. Αγγελική Παπαδοπούλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιαννίρης Α.Ε., κ. Μιχάλης Γιαννίρης. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως σχολιάστηκε αρκετά από δημοσιογράφους και απ΄ όσους παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου ότι ήταν πρώτη φορά που είδαν με τόσο κόσμο την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» σε συνέντευξη τύπου.

Πηγή: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

trevor

Μαιντανος!

Θύμιος

Tι βλέμματα και φλας να τραβήξει ο μεσήλικας Σάκης? Συνέλθετε ρε παιδιά, οι Ρουβίτσες τωρα έγιναν σαραντάρες...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elt12

Στο βιβλίο «Me» που αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Οκτωβρίου ο θρυλικός Βρετανός καλλιτέχνης περιγράφει, μεταξύ άλλων, ένα περιστατικό με τον ποπ τραγουδιστή, το οποίο έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του

5