Η Kim Kardashian ποζάρει αλά Τζάκι Κένεντι και λέει «είμαι ταλαντούχα»

Η Kim Kardashian ποζάρει αλά Τζάκι Κένεντι και λέει «είμαι ταλαντούχα»

Η 36χρονη τηλεπερσόνα ποζάρει έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, North

Η Kim Kardashian ποζάρει αλά Τζάκι Κένεντι και λέει «είμαι ταλαντούχα»
Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η φωτογράφιση της Kim Kardashian ως Τζάκι Κένεντι για λογαριασμό του περιοδικού Interview.

Στο πλευρό της 36χρονης Kim βρίσκεται η κόρη της North που μοιράζεται το ίδιο στυλ με τη μητέρα της.

Προμοτάροντας τη συνέντευξη οι υπεύθυνοι του περιοδικού έγραψαν στη λεζάντα μιας εκ των φωτογραφιών που ανήρτησαν στο Instagram ότι «είναι υποεκτιμημένη, είναι παρεξηγημένη και σίγουρα συναρπαστική. Την έχετε ακουσει και στο παρελθόν, είναι η Kim Kardashian».

Κλείσιμο
Σε μια από τις φωτογραφίες η Kardashian ποζάρει με ένα σετ πέρλες ενώ η κόρη της έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο κότσους.

«Μπορείτε να πείτε πολλά για μένα αλλά δεν μπορείτε να πειτε ότι δεν δουλεύω σκληρά, ότι δεν τραγουδάω, ότι δεν χορεύω» λέει η ίδια στη συνέντευξή της.

Η επιλογή της όμως να παρουσιαστεί με στιλ Τζάκι Κένεντι προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. «Δεν θα γίνει ποτέ Τζάκι. Είναι υπερεκτιμημένη. Πείτε της να πάει να βοηθήσει κάποιον που έχει ανάγκη» έγραψε ένας αναγνώστης. «Όχι, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η Kim Kardashian να φτάσει το μέγεθος της Jackie O. Είναι ντροπή για την κληρονομιά της Τζάκι Κένεντι» έγραψε ένας δεύτερος. «Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι η Τζάκι Ωνάση και η Kim Kardashian είναι ισάξιες;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος. «Ω Θεέ μου, γιατί; Η Jackie O ήταν κλασάτη και η Kim K είναι τελείως το αντίθετο» σχολίασε ένας τέταρτος.

Η ίδια στη συνέντευξη μιλά για το πώς είναι να μεγαλώνεις μια κόρη μιγάδα αποκαλύπτοντας ότι η North είναι παθιασμένη με τα κατσαρά μαλλιά της. 

Επιχειρεί, τέλος, να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν ότι δεν έχει ταλέντο λέγοντας ότι «αν δεν είμαι ταλαντούχα, αν δεν κάνω κάτι, τότε πώς η καριέρα μου είναι η πραγματικότητά μου;».


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης